Serry Beach Resort

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • Serry Beach Resort
  • 32 slika

SERRY BEACH RESORT 5* Nov, luksuzan hotel opremljen u stilu koji kombinuje boho i arapsku tradiciju Položaj Hotel Serry Beach Resort smješten je na obali Crvenog mora u Hurgadi, na samo 10km od centra Hurgade. Nalazi se u modernom dijelu Hurade, popularnoj Memši, od međunarodnog aerodroma u Hurgadi je udaljen oko 15 min. vožnje. Smještaj Hotel raspolaže sa ukupno 453 smještajnih kapaciteta. U ponu

O Serry Beach Resort

SERRY BEACH RESORT 5* Nov, luksuzan hotel opremljen u stilu koji kombinuje boho i arapsku tradiciju

  • Položaj

    Hotel Serry Beach Resort smješten je na obali Crvenog mora u Hurgadi, na samo 10km od centra Hurgade. Nalazi se u modernom dijelu Hurade, popularnoj Memši, od međunarodnog aerodroma u Hurgadi je udaljen oko 15 min. vožnje.

  • Smještaj

    Hotel raspolaže sa ukupno 453 smještajnih kapaciteta. U ponudi su: Deluxe sobe (41m2, max 2pax), Delux twin room ( 50m2, max 4pax), Two-Bedroom suite (170m2, 2 sobe i 3 kupatila, max.6pax), Two-Bedroom chalet (66m2, 2 sobe, max.6pax), Penthouse suite sa jacuzijem (87m2, max.2pax) i Four-Bedroom suite (340m2, 4 sobe i 6 kupatila,max.12pax ). Sve sobe su opremljene: Kupatilo sa tušem, fen, ogrtač i papuče, LCD-TV, sefom, klima uređajem, direktna telefonska linija, WIFI internetom, set za kafu i čaj, terasa ili balkon. U sobama su dostupni i peškiri za plažu i bazen.

  • Usluga

    Usluga u hotelu je All Inclusive – rani doručak (05:30 - 07:00) i kasna večera (23:00-01:00) u DAR MEZZA LOUNGE. U glavnom restoranu doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu je i snack tokom dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana i barova ( jedan otvoren 24/7). Pored glavnog restorana Sofra (sala sa 6 stanica za kuhanje hrane uživo i dijelom za djecu) gostima su još na raspolaganju – Fanaa Food Hall, Dar Mezza Lounge, Keif Fusion Gastro Bar , Nur Beach Club ( Adult only). Korištenje A la Carte restorana jednom u toku boravaka uz predhodnu rezervaciju. (Koncept All inclusive preporučujemo za potražiti na recepciji hotela ). Dodatno se naplačuju: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Naz Night Club, Sokar Seafood restoran, room service i sve ostalo van koncepta.

  • Sadržaj

    Pored glavnog restorana SOFRA FOOD HALL hotel ima A la Carte restorane i barove unutra cijelog kompleksa. Uz doplatu su usluga pranja i peglanja veša, limuzina, menjačnica, doktor, parking, telefon, šoping centar ( predviđeno otvaranje 2024.), sala za sastanke. WIFI internet besplatan je u sobama, lobiju i zajedničkim prostorijama hotela.

  • Plaža

    Hotel ima prelijepu pješčanu plažu dugu 400 metara bez korala. Ulaz u more je postepen. Peškiri, suncobrani i ležaljke su besplatni za goste hotela.

  • Sport i zabava

    Hotel u ponudi ima glavni bazen površine 1.275m2, dječiji bazen veličine 168m2, dnevnu i večernju animaciju,U ponudi su sportovi na vodi, večernja animacija u Nur baru na plaži. Za djecu tu je i Kids club, igralište, Aqua park gosti mogu koristiti od hotela Sindbad koji se nalazi preko puta Serry Beach-a. Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. aqua park, tenis, fudbal, odbojku. Uz doplatu su sportovi na vodi i usluge Spa centra (planirano otvaranje 2024.) Plaća se: sportovi na vodi. Spa & wellness Resort u ponudi ima Spa centar (planirano otvaranje 2024.) gosti mogu uzivati u blagodetima Spa centra i teretane u hotelu Sindbad od kojeg ga deli ulica.

  • Napomena

    Hotel zadržava pravo proimjene u sezoni pojedinih sadržaja, a da pri tome ne obavijesti treću stranu. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe popust za treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja.

  • Web stranica hotela

Lokacije