The Desert Rose Resort

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • The Desert Rose Resort
  • 42 slika
  • Naša preporuka

DESERT ROSE 5* Hotelski kompleks zauzima površinu od oko 300.000m2. Hotel je poznat po vrhunskoj usluzi, dobrom sadržaju i plaži dugoj oko 1km u obliku lagune. Položaj Hotel se nalazi na udaljenostiod 7km od međunarodnog aerodroma i 15km od grada Hurgade. Smještaj Hotel ima 856 gostinjskih soba i 40 suites-a. Desert Rose,Standardne sobe ( 32m2, kupatilo sa tušem, klima, set za kafu, sef, mini bar

O The Desert Rose Resort

DESERT ROSE 5* Hotelski kompleks zauzima površinu od oko 300.000m2. Hotel je poznat po vrhunskoj usluzi, dobrom sadržaju i plaži dugoj oko 1km u obliku lagune.

  • Položaj

    Hotel se nalazi na udaljenostiod 7km od međunarodnog aerodroma i 15km od grada Hurgade.

  • Smještaj

    Hotel ima 856 gostinjskih soba i 40 suites-a. Desert Rose,Standardne sobe ( 32m2, kupatilo sa tušem, klima, set za kafu, sef, mini bar i balkon.Pogled vrt, bazen ili na more).Superior sobe ( novouređene, 32m2, na vrt ili bazen. Sadržaj kao i kod standardni soba + free WIFI ). Beacf Front Villa (300m2, pogled more.3 spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom i zasebnim dnevnim boravkom, terasa, privatni vrt, frizider, ogrtač i papuče, klima, mirovalna pečnica i sef).Club Suite (64m2, kupatilo sa tušem, klima, sef, dnevni boravak, ogrtač i papuče, klima, mini bar, set za kafu i balkon). Club Sobe (32m2 posjeduju klimu, mini bar, sef, set za kafu, fen, i balkon),Junior Suite( 64m2 pogled na vrt ili bazen, sa kupatilom i kadom, klima, sef, set za kafu, mini bar, dodatno sofa krevet) i 10 soba za osobe sa invaliditetom ( 64m2).

  • Usluga

    Usluga u hotelu All inclusive - doručak, ručak i večera na bazi samoposluživanja u glavnom restoranu The Palm, Rani doručak (03:30-06:30) I kasna večera (22:30-00:00), snack tokom dana, sladoled i kokice u Club Soda Baru. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića koja se služe u čašama. Rose Bar otvoren od 07:00-00:00. A la Carte restorani jednom tokom boravka uz predhodnu najavu. Koncept All incluvea preporučujemo da preuzmete na recepciji hotela. Plaćaju se: Sisha, premium alkoholna pića, svježe cjeđeni sokovi, A la Carte restoran La Dolce Vita, room service.

  • Sadržaj

    Glavni restoran The Palm, barovi i restorani unutar cijelog kopleksa. A la Carte restorani: La Dolce Vita ( Talijanska kuhinja),Fattoosh (Orjentalni),El Ranchero (Meksički restoran) i Delfino ( Riblji). Dodatno se naplaćuju usluge frizera, telefon, taxi servis, mjenjačnica i sve van koncepta All inclusve usluge. Besplatna WIFI konekcija slabije brzine u superior sobama i javnim dijelovima hotela

  • Plaža

    Pješčana plaža, lijepo uređena dužine oko 1km u obliku lagune. Pored glavne plaže u laguni, hotel ima i dvije manje plaže na otvorenom moru kao i ponton. Jedan mali dio je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svijet. Ima dva bara koji služe piće i užinu, a gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.

  • Sport i zabava

    Hotel ima tri velika bazena (bazen bez aktivnosti, olimpijski bazen i otvoren bazen sa animacijama), dio u bazenu predviđen za mlađu djecu sa dva tobogana, Aqua park sa 6 tobogana. Bazen sa animacijama i Aqua park se griju tokom zimske sezone (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Od ostalih aktivnosti tu su: stoni tenis, tereni za razne sportove: fudbal, boćanje, košarku, tenis i odbojku, odbojka na plaži, gimnastika u vodi, zumba, step aerobik, karaoke, časovi trbušnog i latino plesa, kao i mnoge dnevne i večernje animacije, Za djecu tu je i mini klub Uz doplatu su usluge Spa centra, masaže i ostali tretmani, časovi ronjenja, osvjetljenje teniskih terena i časovi tenisa.

  • Napomena

    U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja! Tokom sezone, hotel ima pravo da promjeni neke od sadržaja bez prethodnog obavještavanja.

  • Web stranica hotela

Lokacije