Balmy Beach Resort (18+ ADULT HOTEL)

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Antalya
  • Balmy Beach Resort (18+ ADULT HOTEL)
  • 39 slika
  • WiFi besplatan

BALMY BEACH RESORT KEMER 4* Beldibi, Kemer Položaj Hotel se nalazi u Beldibi regiji, 18km od Kemera i 40km udaljen od aerodroma Antalija. Smještaj Hotel ima ukupno 148 soba. Superior standard sobe (30m2, jedna spavaća soba sa bračnim krevetom i djelom za dnevni boravak, kupatilo, max.2pax), Deluxe standard sobe (35-40m2, jedna spavaća soba sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta, dio za dnevn

O Balmy Beach Resort (18+ ADULT HOTEL)

BALMY BEACH RESORT KEMER 4* Beldibi, Kemer

  • Položaj

    Hotel se nalazi u Beldibi regiji, 18km od Kemera i 40km udaljen od aerodroma Antalija.

  • Smještaj

    Hotel ima ukupno 148 soba. Superior standard sobe (30m2, jedna spavaća soba sa bračnim krevetom i djelom za dnevni boravak, kupatilo, max.2pax), Deluxe standard sobe (35-40m2, jedna spavaća soba sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta, dio za dnevni boravak, jedno kupatilo, max.2pax), Deluxe apartman (45m2, spavaća soba sa King size krevetom, veliki prostor za dnevni boravak, kupatilo, max.2pax), Balmy dizajnirani apartman sa pogledom na vrt (45m2, jedna spavaća soba sa King size krevetom, veliki prostor za dnevni boravak, terasa sa direktnim pristupom bazenu koji se dijeli sa ostalim apartmanima koji imaju pristup bazenu sa terase, max.2pax), Balmy Swim up apartman sa pogledom na vrt (45m2, jedna spavaća soba sa King size krevetom, kupatilo, sa direktnim pristupom bazenu koji se dijeli sa ostalim apartmanima koji imaju pristup bazenu , max.2pax), Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fenom, papučama, bademantilima, sa odvojenim klima uređajem, telefonom. Sve sobe imaju mini bar koji se dopunjava svaki dan, kafe aparat, sef, SAT TV sa muzičkim kanalima, laminat sa tepihom, balkon ili terasu i WI FI internet konekciju. s

  • Usluga

    Luxury ultra all inclusive - švedski sto za doručak, ručak, večeru, snack u toku dana, veganski, dietalni i gluten free buffet, sva lokalna i standardna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 24:00h. sladoled u određenim terminima. Uz doplatu: specijalna uvozna pića, A la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed, piće iza 24:00h, room service.

  • Sadržaj

    Glavni restoraan u kojem se poslužuje švedski sto, vrtni bar, A la Carte restoran, lobby bar, bar na plaži. Uz doplatu i na zahtijev dostupan je doktor, vešeraj, telefon, fax, shopping, rent a car. WI - FI internet je dostupan u cijelom hotelu.

  • Plaža

    Hotelska šljunkovita plaža. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu su besplatni.

  • Sport i zabava

    Vanjski bazeni, tursko kupatilo, sauna, teniski teren, teren za odbojku na plaži. uz doplatu: vodeni sportovi, SPA centar, masaže. Animacije u toku dana i u večernjim satima.

  • Napomena

    Hotel je adult only +18

  • Web stranica hotela

Lokacije