Hedef Kleopatra Golden Sun

  • Hedef Kleopatra Golden Sun
  • 27 slika
  • 2 djece gratis smeštaj

HEDEF KLEOPATRA GOLDEN SUN 3* - ALANYA - Hotel je smješten u centru Alanje, 120km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža udaljena 100m od hotela na poznatoj Kleopatra plaži. Položaj : Hotel je smješten u centru Alanje, 120km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba – 298 raspoređene u glanoj i 4 anex zgrade. Standardne sobe (26m2, spavaća, kupatilo, max.2+

O Hedef Kleopatra Golden Sun

HEDEF KLEOPATRA GOLDEN SUN 3* - ALANYA - Hotel je smješten u centru Alanje, 120km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža udaljena 100m od hotela na poznatoj Kleopatra plaži.
 
Položaj
Hotel je smješten u centru Alanje, 120km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 298 raspoređene u glanoj i 4 anex zgrade. Standardne sobe (26m2, spavaća, kupatilo, max.2+2pax) i 3 sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem i fen, split klimu, telefon, sef (naplaćuje se), mini bar (prazan), satelitsku TV i muzičke kanale, balkon (ne u svim sobama u anex zgradi).
 
Usluga
All Inclusive – švedski sto za doručak, ručak, večera, popodnevni čaj i kolači, kasna užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića (rakija, votka, gin, pivo, vino) od 10.00 do 23.00h. U cijenu nije uključeno – uvozna pića, flaširana pića, svježi voćni sokovi, Turska kafa, sladoled, hrana i piće na plaži, sva pića nakon 23.00h.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, bar u lobiju i pored bazena. Posebno se naplaćuje – doktor po zahtjevu, vešeraj, telefon i fax, internet. Wi-Fi u lobiju se ne naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska plaža udaljena 100m od hotela na poznatoj Kleopatra plaži (cesta između). Suncobrani, ležaljke i madraci na plaži se naplaćuju, pored bazena se ne naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazen za odrasle i za djecu, tobogan, stoni tenis, odbojka na plaži. Posebno se naplaćuje – sportovi na vodi, sauna, Tursko kupatilo, masaža.
Zabavni program tokom dana i uveče. Mini klub za djecu.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.hedefkleopatra.com