Doora Bodrum Hotel

 • Doora Bodrum Hotel
 • 41 slika

Door'a Bodrum Uživat ćete upijesku i suncu uz blizinu mora i vlastitom privatnom plažom. Takođe možete uživati u danu pored bazena ako želite. Hotel Door'a Bodrum nudi privilegovani užitak na plaži jednom od najpopularnijih hotela u Bodrumu. Položaj Hotel je udaljen 25km od aerodroma i 10km od centra Bodruma. Smještaj Hotel ima 72 sobe (53 hotelske sobe, 19 Villa); Grand Sea soba (50m², djelimični

O Doora Bodrum Hotel

Door'a Bodrum Uživat ćete upijesku i suncu uz blizinu mora i vlastitom privatnom plažom. Takođe možete uživati u danu pored bazena ako želite. Hotel Door'a Bodrum nudi privilegovani užitak na plaži jednom od najpopularnijih hotela u Bodrumu.

 • Položaj

  Hotel je udaljen 25km od aerodroma i 10km od centra Bodruma.

 • Smještaj

  Hotel ima 72 sobe (53 hotelske sobe, 19 Villa); Grand Sea soba (50m², djelimični pogled more), Superior soba (40m², pogled vrt), Sea Suite (60m², pogled more), Spa soba (35m², pogled vrt), Premium Villa (500m², 5 soba,5 kupatila, dnevni boravak), Grand Villa (305m², 4 kupatila, 4 spavaće sobe, dnevni boravak, Family Villa (160m², 2 kupatila, 3 spavaće sobe, jedan dnevni boravak), Family Suite (100m², jedno kupatilo, dvije sobe, dnevni boravak).

 • Usluga

  Hotel ima concept noćenje s doručkom i A La Carte All Inclusive. Koncept noćenje s doručkom uključuje A la Carte doručak između 07:30 i 11:00h, voda i topli napitci uključeni, svježi voćni sokovi i ostala pića nisu uključeni u cijenu. Dodatno se naplaćuje večera, ručak i lobby lounge-slastičarna. A la Carte all inclusive concept- doručak ( između 07:30-11:00h, voda i topli napitci uključeni u cijenu, svježi sokovi nisu uključeni), ručak (između 12:00-17:00, određena uvozna i lokalna alkoholna pića su uključeni, dostupan je dječiji menu), večera ( između 19:00-22:00, određena uvozna i lokalna alkoholna pića su uključena, dječiji meni dostupan. A la Carte All inclusive concept važi između 07:30-00:00h. Mini bar u sobi: bezalkoholna pića, pivo, topli napitci i voda uključeni u cijenu.

 • Sadržaj

  Lobby Lounge Patisserie (bar i slastičarna, za All Inclusive uslugu radi do 24:00h, za noćenje s doručkom se dodatno naplaćuje), Cage restoran (nudi internacionalni doručak u periodu od 07:30-11:00), Fae restoran (ručak, večera, bar, internacionalna kuhinja, od 12:00-17:00, za All inclusive je uključeno u cijenu dok se za noćenje s doručkom naplaćuje dodatno), pool bar (nudi pića u periodidu 10:00-17:00h, za All Inclusive je uključeno u cijenu, za noćenje s doručkom se dodatno naplaćuj, room service se dodatno naplaćuje, mini bar u sobi za All inclusive je uključen u cijenu, dok se za noćenje s doručkom dodatno naplaćuje.

 • Plaža

  Šljunkovito-pjeskovita plaža udaljena 80m.

 • Sport i zabava

  Spa centar, tursko kupatilo, parna soba, fitness centar, grijani vanjski i unutrašnji bazen. Dodatno se naplaćuju masaže i tretmani tijela i lica, nargila, iznajmljivanje kabana. Private/romantične večere, sportovi na vodi, privatni trener, vešeraj i hemijsko čišćenje, gift shop, iznajmljivanje broda, ronjenje, ture po gradu, usluge čuvanja djece, Rent-a-Car.

 • Napomena

  U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja. NAPOMENA: TOKOM SEZONE HOTEL IMA PRAVO DA IZMJENI SADRŽAJE BEZ OBAVJEŠTAVANJA TREĆEG LICA

 • Web stranica hotela

Lokacije