Fun & Sun Miarosa Ghazal Resort

 • Fun & Sun Miarosa Ghazal Resort
 • 58 slika

MA BICHE KEMER BY WERDE HOTELS - 5* - GOYNUK - KEMER Položaj Hotel se nalazi u regiji Goynuk, 2 km od centra Kemera i 46 km od aerodroma Antalija. Smještaj Ukupan broj soba je 350. Standardne sobe (26m², jedna spavaća soba, jedan francuski ležaj + kauč na rasklapanje, jedno kupatilo, max2+2chd), sobe sa krevetima na sprat (26m², jedna spavaća soba sa francuskim ležajem + krevet na sprat za djecu,

O Fun & Sun Miarosa Ghazal Resort

MA BICHE KEMER BY WERDE HOTELS - 5* - GOYNUK - KEMER

 • Položaj

  Hotel se nalazi u regiji Goynuk, 2 km od centra Kemera i 46 km od aerodroma Antalija.

 • Smještaj

  Ukupan broj soba je 350. Standardne sobe (26m², jedna spavaća soba, jedan francuski ležaj + kauč na rasklapanje, jedno kupatilo, max2+2chd), sobe sa krevetima na sprat (26m², jedna spavaća soba sa francuskim ležajem + krevet na sprat za djecu, jedno kupatilo, max.2+2chd), Family suit sobe (38m², jedna spavaća soba + jedna dnevna soba sa vratima između, dva kupatila, max.4+1pax) i 4 sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe imaju sopstveno kupatilo sa tušem i kadom, fen za kosu, papuče, centralni klima uređaj koji radi u skladu sa vremenskim uslovima, telefon sa direktnim biranjem, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjavaju svaki dan), kuhalo, set za kafu i čaj, sef, tepih, WI-FI internet, SAT TV i muzički kanali, balkon.

 • Usluga

  Ultra all inclusive - piće dobrodošlice, 24h usluga hrane i pića na raznim punktovima u hotelu, otvoreni švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak i večera, popodnevne užine, čaj, kafa, kolačići, noćne užine. Kutak za bebe u glavnom restoranu sa mikrovalnom pećnicom, sterilizatorom za flaše, grijačem za flaše, ručnim blenderom. Sva domaća alkoholna i standardna uvozna alkoholna (viski, votka, martini samo u Lobby baru) i bezalkoholna pića, sladoled u određeno vrijeme, A'la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed i jednom u toku boravka. Nije uključeno: sva ostala uvozna pića koja nisu na listi, flaširana pića, svježi voćni sokovi, energetska pića, posluga u sobu.

 • Sadržaj

  Glavni restoran sa otvorenim švedskim stolom, A'la Carte restorani – turska i riblja kuhinja, snack na plaži, vitaminski i lobi bar, disko klub. Doktor, usluga čuvanja djece, vešeraj i hemijsko čišćenje, shopping prostor, telefon, faks, kompjuterske igrice i internet kafe, frizer se dodatno naplaćuju. WI-FI internet veza je besplatna u cijelom hotelu.

 • Plaža

  Hotel ima privatnu šljunkovito-pjeskovitu plažu, sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu besplatno. Privatni paviljoni na plaži su uz rezervaciju i doplatu.

 • Sport i zabava

  Vanjski i unutrašnji bazeni za odrasle i djecu, tobogani, fitness sala, tursko kupatilo, sauna, parna kupelj, teniski tereni, stoni tenis, košarka, mali fudbal, odbojka na pijesku. Uz doplatu: sportovi na vodi, masaža, Beauty & Spa centar, rasvjeta za teniski teren, škola ronjenja. Zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, šou programi uvečer , žurke na plaži. Toucan Kids club Akademija za djecu od 04 - 12 godina po različitim starosnim grupama, programi tokom dana i mini disko uveče.

 • Napomena

  Renovirano: 2015.godine U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja. NAPOMENA: TOKOM SEZONE HOTEL IMA PRAVO DA IZMJENI SADRŽAJE BEZ OBAVJEŠTAVANJA TREĆEG LICA.

 • Web stranica hotela

Lokacije