Sultan Bey Hotel

 • Sultan Bey Hotel
 • 44 slika

SULTAN BEY HOTEL Hotel Sultan Bey nalazi se u El Gouni koja se naziva još i " Egipatskom Venecijom", Ovo mjesto, udaljeno 25km od centra Hurgade, razvilo se u jedno od najekskluzivnijih i najmodernijih turističkih odmarališta na obali Crvenog mora. Njihovi hoteli nude šarenu paletu sportskih aktivnosti, živahnog noćnog života i mogućnosti istraživanja historijskih, arheoloških i kulturnih riznica

O Sultan Bey Hotel

SULTAN BEY HOTEL Hotel Sultan Bey nalazi se u El Gouni koja se naziva još i " Egipatskom Venecijom", Ovo mjesto, udaljeno 25km od centra Hurgade, razvilo se u jedno od najekskluzivnijih i najmodernijih turističkih odmarališta na obali Crvenog mora. Njihovi hoteli nude šarenu paletu sportskih aktivnosti, živahnog noćnog života i mogućnosti istraživanja historijskih, arheoloških i kulturnih riznica Egipta. U El Gouni su i dobri restorani i trgovine, pravi bazar, kafane, diskoteke i galerije te moderna Marina.

 • Položaj

  Hotel se nalazi u El Gouni. Udaljenosti od plaže 300m. Aerodrom u Hurgadi udaljen je oko 25km.

 • Smještaj

  Hotel posjeduje 115 soba. Osoblje hotela govori više jezika tako da će pomoći pri prijavi i odjavi u hotelu. Sve sobe imaju: klimu, sef, radni sto, satelitsku TV, WI-FI internet, fen, tuš kabinu. Dodatno se nadoplaćuje mini bar. Većina soba ima balkon ili terasu. Hotel ima sobe za nepušače.

 • Usluga

  Hotel nudi usluge u restoranu puni pansion uključujući kafić i bar u lobiju. Kontinentalni doručak na bazi švedskog stola pruža mnogo ukusnih razloga da se uzdignete i zablistate. Na ručku i večeri gosti se poslužuju na švedskom stolu. All inclusive usluga se može rezervisati. Hotel također nudi grickalice. Hotel nudi veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića.

 • Sadržaj

  Usluge i sadržaji uključuju: uslugu transfera 00-24h, room service, usluge pranja veša. Vrt pruža dodatni prostor za odmor i opuštanje na otvorenom. Hotel posjeduje bazen za odrasle i bazen za djecu. Terasa za sunčanje je odlično mjesto da se odmorite. Raznovrsna osvježavajuća pića očekuju goste u baru pored bazena. Dodatno se nadoplaćuje: sauna, parno kupatilo, hamam, ribolov, jahanje konja, golf, ronjenje, surfanje.

 • Plaža

  Hotel ima privatnu plažu udaljenosti 300m. Sunobrani i ležaljke su besplatni. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice dodatno se nadoplaćuje od strane hotela).

 • Sport i zabava

  Dodatno se nadoplaćuje: sauna, parno kupatilo, hamam, ribolov, jahanje konja, golf, ronjenje, surfanje.

 • Napomena

  Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

 • Web stranica hotela

Lokacije