Arabia Azur Resort

  • Arabia Azur Resort
  • 50 slika

ARABIA AZUR RESORT 4* - HURGADA - Ovaj porodično frendly hotel udaljen je 3 km od centra i 8 km od Međunarodnog aerodroma Hurghada. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Pjeskovita, sa koralnim grebenom. Smještaj : Hotel raspolaže sa 526 soba sa pogledom na more, lagunu, bazen ili baštu, Sve posjeduju kupatilo sa kadom i tušem,, fen, klima uređaj, sef, mini bar ( voda i bezalkoholna pića), kuhalo, set

O Arabia Azur Resort

ARABIA AZUR RESORT 4* - HURGADA - Ovaj porodično frendly hotel udaljen je 3 km od centra i 8 km od Međunarodnog aerodroma Hurghada. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Pjeskovita, sa koralnim grebenom.
 
Smještaj
Hotel raspolaže sa 526 soba sa pogledom na more, lagunu, bazen ili baštu, Sve posjeduju kupatilo sa kadom i tušem,, fen, klima uređaj, sef, mini bar ( voda i bezalkoholna pića), kuhalo, set za kafu i čaj, LCD TV sa satelitskim programima, balkon ili terasu.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto za doručak, ručak, večeru, snack tokom dana, sladoled u određnim satima, barovi i restorani unutar hotelskog kompleksa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića koja se služe u čašama – Lobby Bar, Havana bar do 02.00h.( Koncept All inclusive potražite u sobama ili na recepciji hotela). Uz doplatu su sva flaširana i uvozna pića, A la carte i dr.specilajni restorani, nargila bar, usluge doktora, vešeraj, internet, šoping centar, kongerencijska sala, mjenjačnica, taxi servis. WIFI internet konekcija besplatna u lobby dijelu.
 
Sadržaj
Otvoreni  ( jedan sa slatkom i jedan sa morskom vodom) i zatvoreni bazen. 1 bazen se grije tokom zimske sezone, odbojka na pijesku, pikado i stoni tenis, gimnastika. Uz doplatu su svi sportovi na vodi, usluge Spa centra, masaže, jahanje konja, bilijar. Zabavni, animacijski , dnevni i večernji program, muzika uživo. Mini klub za djecu, dječije igralište .
 
Plaža: 
Pjeskovita, sa koralnim grebenom ( preporučuje se obuća za plažu) sa besplanim ležaljkama , suncobranima i peškirima za goste hotela.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

arabiaazurresort.com-hurghada.com

 


Lokacije