Panorama Bungalows Resort El Gouna

 1. Egipat
 2. Crveno more
 3. El Gouna
 • Panorama Bungalows Resort El Gouna
 • 54 slika

PANORAMA BUNGALOWS Hotel se nalazi u srcu El Goune – zauzima površinu od 30.000m2 , 3 minute pješke udaljen od El Gouna City centra, na udaljenosti od 30 km sjeverno od grada Hurghade i 27 km od Međunarodnog aerodroma Hurghada. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotel posjeduje 2 plaže: Lagoon Beach - 500 m prekrasna plaža sa palmama i Private Lake - veličine od 4000 m2 sa slanom vodom . Položaj Hot

O Panorama Bungalows Resort El Gouna

PANORAMA BUNGALOWS Hotel se nalazi u srcu El Goune – zauzima površinu od 30.000m2 , 3 minute pješke udaljen od El Gouna City centra, na udaljenosti od 30 km sjeverno od grada Hurghade i 27 km od Međunarodnog aerodroma Hurghada. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotel posjeduje 2 plaže: Lagoon Beach - 500 m prekrasna plaža sa palmama i Private Lake - veličine od 4000 m2 sa slanom vodom .

 • Položaj

  Hotel se nalazi u srcu El Goune – zauzima površinu od 30.000m2 , 3 minute pješke udaljen od El Gaona City centra, na udaljenosti od 30 km sjeverno od grada Hurghade i 27 km od Međunarodnog aerodroma Hurghada.

 • Smještaj

  Hotel ima ukupno 157 smještajnih jedinica i to 40 Delux Family standard soba (46m2), 61 standard soba (38-42m2), 12 Pool Bungalova (38m2), 47 Bungalova ( 40m2) i 4 Family Bungalova (58m2). Sve sobe kao i bungalovi imaju pogled na lagunu-plažu ili na golf igralište. Sve sobe i bungalovi imaju kupatilo sa tušem ili kadom, fen za kosu, ketl i set, telefon, klima uređaj, mini bar, sef , TV. Svi bungalovi imaju terasu, a sobe su sa balkonom ili terasom dok nekoliko soba imaju lijepo urađene orijentalne prozore.

 • Usluga

  Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima glavni restoran i nekoliko barova – Lobby Bar, Pool Bar i Zeytouna Beach Bar. Dodatno se plaćaju: svježe cijeđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

 • Sadržaj

  Usluga u hotelu je All Inclusive. Otvoreni bazen površine od cca 450m2 koji se u zimskom periodu grije, dječiji bazen, Jacuzzi pokraj bazena.

 • Plaža

  Hotel posjeduje 2 plaže: Lagoon Beach - 500 m prekrasna plaža sa palmama i Private Lake plažu. do koje se ide brodom.

 • Sport i zabava

  Otvoreni bazen površine od cca 450m2 koji se u zimskom periodu grije, dječiji bazen, Jacuzzi pokraj bazena, odbojka na pijesku, pikado, vaterpolo. Dodatno se plaćaju: svi sportovi na vodi, usluge SPA centra, masaže i tretmani. Dječije igralište i dječija soba uz obavezno prisustvo roditelja uz djecu. Zabavni animacijski program tokom dana i večeri.

 • Napomena

  Tokom sezone hotel ima pravo izvršiti promjenu pojedinih sadržaja bez obavještavanja treće strane. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja!

 • Web stranica hotela

Lokacije