Steigenberger Golf Resort

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. El Gouna
  • Steigenberger Golf Resort
  • 30 slika

STEIGENBERGER GOLF RESORT 5* - HURGADA - Hotel se nalazi u središtu profesionalnog golf terena ( US PGA – ima svoje prvenstvo za Golf sa 18 rupa), 10 minuta udaljen od centra El Goune i 25,5 km od Međunarodnog aerodroma Hurghada. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotel ima sopstvenu plažu smještenu u laguni Smještaj : Hotel se sastoji od 9 blokova i raspolaže sa ukupno  298 soba, Suite-a i Apartman

O Steigenberger Golf Resort

STEIGENBERGER GOLF RESORT 5* - HURGADA - Hotel se nalazi u središtu profesionalnog golf terena ( US PGA – ima svoje prvenstvo za Golf sa 18 rupa), 10 minuta udaljen od centra El Goune i 25,5 km od Međunarodnog aerodroma Hurghada. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotel ima sopstvenu plažu smještenu u laguni
 
Smještaj
Hotel se sastoji od 9 blokova i raspolaže sa ukupno  298 soba, Suite-a i Apartmana. 141 Standard soba ( 54m2), 85 Superior soba (54m2), 45 Junior Suit-a (72m2), 13 Porodičnih soba (72m2) i 14 apartmana  (128m2). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem ili kadom, fen, papuče, sef, klima uređaj, mini bar, kuhalo sa setom sa kafu i čaj ( nemaju strandard sobe), TV sa satelitskim programom, radio, balkon ili terasu, WIFI internet.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto za doručak, ručak i večeru, tokom dana lagani snack i salate, tea time – vrijeme za čaj, tematske večeri,  A la Carte restoran - LA ROTISSERIE koji se nalazi u Kuli nedaleko od hotela sa jedinstvenim pogleom sa vrha na cijelu El Gounu, barovi unutar cijelog hotelskog kopleksa, alokoholna i bezalkoholna pića ( Lobby bar 24 sata) koji se služe u čašama., sladoled tokom određenog vremenskog perioda( Koncept  All incl usluge potražite na recepciji ili u sobama). Koncept ne uključuje: sva flaširana i uvozna pića, internet, usluge doktora, taxi servis, room servis, šoping centar, mjenjačnica, Game room, vešeraj i hemijska čistionica.WIFI internet slabije brzine besplatan u sobama i javnim prostorima hotela.
 
Sadržaj
Hotel ima 4 otvorena bazena  ( 2 za odrasle i 2 za djecu)koja se griju u zimskom periodu (u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta) Gostima su još na raspolaganju bilijar, stoni tenis, pikado, odbojka na pijesku, mini fudbal, fitness centar, kao i tereni za tenis i squash u hotelu Labranda Club Paradisio. Uz doplatu su svi sportovi na vodi, osvjetljenje teniskih &squash terena, časovi tenisa,  časovi za početnike u golfu, razne sportske aktivnosti u hotelu Labranda Club Paradisio , usluge Spa&Wellness centra, masaže. Lagani animacijski dnevni i noćni programi.
 
Plaža: 
Hotel ima sopstvenu plažu smještenu u laguni, čiji je veći dio zona sa plitkom vodom. Gosti  hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela). Gostima hotela je na raspolaganju i plaža hotela Labranda Club Paradisio, do koje više puta u toku dana vozi shuttle brod u skladu sa utvrđenim rasporedom (raspored je podložan promjeni u skladu sa vremenskim uslovima).
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.steigenberger.com

 


Lokacije