Albatros Aqua Park Resort

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • Albatros Aqua Park Resort
  • 39 slika

ALBATROS AQUA PARK 4* - HURGHADA - poznata kao „Biser egipatske obale“  sa preko 350 sunčanih dana u godini,  je  najjznačajniji turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora, 500 kilometara jugoistočno od glavnog grada Kaira. Položaj : Ovaj ,,children-friendly,, hotel nalazi se na udaljenosti od 7km od aerodroma Hurghada i 15km od centra. Smještaj : Hotel ima 296 soba ( 251 standard i 4

O Albatros Aqua Park Resort

ALBATROS AQUA PARK 4*- HURGHADA - poznata kao „Biser egipatske obale“  sa preko 350 sunčanih dana u godini,  je  najjznačajniji turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora, 500 kilometara jugoistočno od glavnog grada Kaira.
 
Položaj
Ovaj ,,children-friendly,, hotel nalazi se na udaljenosti od 7km od aerodroma Hurghada i 15km od centra.
 
Smještaj
Hotel ima 296 soba ( 251 standard i 45 porodičnih soba). Standardne sobe su veličine oko 32m2 i mogu imati pogled na bazen ili baštu, Porodične sobe su veličine oko 46m2 i mogu imati pogled na bazen ili baštu,  a sastoje se od dvije sobe. Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, klima uređaj, mini bar ( voda dopunjava se dnevno), kuhalo ( besplatn na zahtjev), sef, satelitsku TV i besplatne filmske kanale, balkon ili terasu.
 
Usluga
Usluga u hotelu je  All Inclusive –  švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večera i kasna večera ( glavni restoran - Mediterranean),  užina,  barovi unutar cijelog kompleksa hotela, sladoled i palačinci tokom određenih sati, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sokove, pivo, koktele, kafu, čaj i domaće vino u čaši. Piće je All inclusive od 10.00 – 00.00h, a nakon  tog vremena piće se dodatno naplaćuje, kutak za čitanje u lobiju. ( Koncept ALL inclusive potražite na recepciji hotela ili u sobama). Uz doplatu, gostima su na raspolaganju i A la Carte restorani Afredo (talijanski ) i Mandarin ( azijski resoran), pića u disko klubu The Bridge ( u hotelu Aqua Blue), nargila bar, sva uvozna pića, doktorske usluge, čuvanje djece, telefon, fax, vešeraj i hemijska čistionica, mjenjačnica,  taxi servis, room service, šoping centar i kompjuterske igrice. WIFI internet konekcija je besplatna u sobama i lobi dijelu. 
 
Sadržaj
Hotel ima 9 bazena (3 bazena sa 9 tobogana, 5 bazena za odrasle i 1 dječiji bazen), gimnastika, odbojka na pijesku, vaterpolo, pikado, boćanje, stoni tenis, teniski teren, fitnes ( u Spa centru Beach Albatros).  Gosti ovog hotela mogu da koriste sadržaje i hotela Aqua Blu  – 7 bazena od kojih je jedan bazen sa talasima, 3 bazena za odrasle i 3 bazena za djecu sa 16 tobogana. Takođe, gostima su na raspolaganju i sadržaji hotela Aqua Vista – 6 bazena od kojih su 4 za odrasle, 1 dječiji bazen i 1 sportski bazen koji se dodatno plaća. Dodatno se naplaćuju i svi sportovi na vodi i škola ronjenja ( u Beach Albatros Resort hotelu), oprema i rasvjeta za teniske terene, Spa& Beauty centar, masaže, sauna, Tursko kupatilo,parno kupatilo.
Zabavni animacijski program tokom dana i večeri. Mini klub za djecu od 4-12 godina ( 6 dana u sedmici), dječije igralište ( jedno u hotelu Aqua Park, a drugo u Aqua Vista hotelu).
 
Plaža: 
Hotel koristi plažu hotela Beach Albatros Resort-u od koje je udaljen oko 500m i do koje redovno ide besplatni shuttle bus. Na plaži je mali dio sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svijet, a veći dio je kupališna zona. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu su besplatni.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.pickalbatros.com


Lokacije