Pickalbatros Aqua Park Resort

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • Pickalbatros Aqua Park Resort
  • 39 slika
  • Naša preporuka

Albatros Aqua Park- Safaga Hotel je pogodan za porodice sa djecom. Nalazi se iza hotela Beach Albatros, povezan sa hotelima Aqua Blu i Aqua Vista. Položaj 7 km od Međunarodnog aerodroma Hurghada ( cca 15 minuta vožnje) i 15km od centra ( cca 20 minuta vožnje). Smještaj Hotel ima 296 soba i to 251 Standardnih sa pogledom na vrt/baštu i na bazen ( 32m2) i 45 Porodičnih soba ( 2 spavaće sobe i 1 kupa

O Pickalbatros Aqua Park Resort

Albatros Aqua Park- Safaga Hotel je pogodan za porodice sa djecom. Nalazi se iza hotela Beach Albatros, povezan sa hotelima Aqua Blu i Aqua Vista.

  • Položaj

    7 km od Međunarodnog aerodroma Hurghada ( cca 15 minuta vožnje) i 15km od centra ( cca 20 minuta vožnje).

  • Smještaj

    Hotel ima 296 soba i to 251 Standardnih sa pogledom na vrt/baštu i na bazen ( 32m2) i 45 Porodičnih soba ( 2 spavaće sobe i 1 kupatilo) sa pogledom na vrt / baštu i na bazen ( 46m2). Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, telefon, sef, klima uređaj, mini bar ( voda, 1 boca dopunjava se dnevno), kuhalo, set za kafu i čaj, TV sa satelitskim programima, balkon ili terasu. WIFI internet besplatan u sobama.

  • Usluga

    All Inclusive – glavni restoran na bazi švedskog stola za doručak, kasni doručak, ručak, večera i kasna večera ( 22.00 do 00.00 sati), Snack tokom dana ( Food Court u hotelu Aqua Blu i Red Sky Bar u Beach Albatros Resort hotelu), barovi unutar cijelog kompleksa hotela, sladoled i palačinci tokom određenih sati ( Food Court u hotelu Albatros Blu), sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića: sokovi, domaće pivo, kokteli, kafu, čaj i domaće vino služe se u čašama. Piće je All inclusive od 10.00 – 00.00h, a nakon tog vremena piće se dodatno naplaćuje, kutak za čitanje u lobiju. ( Koncept ALL inclusive potražite na recepciji hotela ili u sobama). Koncept ne uključuje sva flaširana pića, uvozna i premium pića , Nargila bar, sva pića i hrana poslije 24 sata,pića poslije ponoći u Disko klubu ,, Undergrround,, u hotelu Aqua Blu, doktorske usluge, usluga čuvanje djece, telefon, fax, vešeraj i hemijska čistionica, mjenjačnica, taxi servis, Konferencijska sala, internet veće brzine, room service, šoping centar i kompjuterske igrice. WIFI internet konekcija je besplatna u sobama i javnim dijelovima hotela.

  • Sadržaj

    Hotel ima 9 otvorenih bazena (3 bazena sa toboganima, 5 bazena za odrasle i 1 dječiji bazen, bazen sa valovima), 2 bazena se griju tokom zimskih mjeseci. Takođe, gostima su na raspolaganju i bazeni sa popratnim sadržajima u hotelima Albatros Aqua Blu i Aqua Vista. Aqua-Water park sa 9 tobogana ( 3 bazena za odrasle sa 9 tobogana: Twister slide, Flying boat i Wave slides) i 16 za djecu u hotelu Aqua Blu. 1 bazen sa wirpool-om. Gosti ovog hotela mogu da koriste bazena sa popratnim sadržajem u hotelima Aqua Blu i Aqua Vista. Usluge Spa& Beauty centar, masaže, sauna, Tursko kupatilo,parno kupatilo. Zabavni animacijski program tokom dana i večeri. Mini klub za djecu od 4-12 godina ( 6 dana u sedmici), dječije igralište ( jedno u hotelu Aqua Park, a drugo u Aqua Vista hotelu).

  • Plaža

    Hotel koristi plažu hotela Beach Albatros Resort-u od koje je udaljen oko 500m i do koje redovno ide besplatni shuttle bus. Na plaži je mali dio sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svijet, a veći dio je kupališna zona. Suncobrani, ležaljke na plaži i bazenima su besplatni. Peškiri se dobijau uz karticu ( gubljenje kartice se naplačuje).

  • Sport i zabava

    gimnastika, odbojka na pijesku, vaterpolo, pikado, boćanje,1 teniski teren sa tvrdom podlogom, fitnes ( u hotelu Aqua Visat). Dodatno se naplaćuju i svi sportovi na vodi i škola ronjenja ( u Beach Albatros Resort hotelu), oprema i rasvjeta za teniske terene, bilijar,

  • Napomena

    Usljed virusa COVID-19, a u skladu sa svojom poslovnom politikom hoteli imaju pravo promjene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promjene koncepta All inclusive i slično, te organizator putovanja za iste promjene ne može snositi odgovornost

  • Web stranica hotela

Lokacije