Albatros Aqua Park Resort

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • Albatros Aqua Park Resort
  • 39 slika

ALBATROS AQUA PARK 4* - HURGADA - Ovaj ,,child-friendly,, hotel nalazi se na udaljenosti od 7km od Međunarodnog aerodroma Hurghada ( cca 15 minuta vožnje) i 15km od centra ( cca 20 minuta vožnje). Hotel se nalazi ,,iza leđa,, hotela Beach Albatros, povezan sa hotelima Aqua Blu i Aqua Vista.  Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotel koristi plažu hotela Beach Albatros Resort-u od koje je udaljen oko

O Albatros Aqua Park Resort

ALBATROS AQUA PARK 4* - HURGADA - Ovaj ,,child-friendly,, hotel nalazi se na udaljenosti od 7km od Međunarodnog aerodroma Hurghada ( cca 15 minuta vožnje) i 15km od centra ( cca 20 minuta vožnje). Hotel se nalazi ,,iza leđa,, hotela Beach Albatros, povezan sa hotelima Aqua Blu i Aqua Vista.  Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotel koristi plažu hotela Beach Albatros Resort-u od koje je udaljen oko 500m.
 
Smještaj
Hotel ima 296 soba i to 251 Standardnih sa pogledom na vrt/baštu i na bazen ( 32m2) i 45 Porodičnih soba ( 2 spavaće sobe i 1 kupatilo) sa pogledom na vrt / baštu i na bazen ( 46m2). Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, telefon, sef, klima uređaj, mini bar ( voda, 1 boca dopunjava se dnevno), kuhalo ( besplatno na zahtjev), TV sa satelitskim programima, balkon ili terasu. WIFI internet besplatan u sobama.
 
Usluga
All Inclusive –  švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večera i kasna večera ( 22.00 do 00.00 sati), Snack tokom dana ( Food Court u hotelu Aqua Blu i Red Sky Bar u Beach Albatros Resort hotelu),  barovi unutar cijelog kompleksa hotela, sladoled  i palačinci tokom određenih sati ( Food Court u hotelu Albatros Blu), sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića: sokovi, domaće pivo, kokteli, kafu, čaj i domaće vino služe se u čašama. Piće je All inclusive od 10.00 – 00.00h, a nakon  tog vremena piće se dodatno naplaćuje, kutak za čitanje u lobiju. ( Koncept ALL inclusive potražite na recepciji hotela ili u sobama). Koncept ne uključuje sva flaširana pića, uvozna i premium pića , Nargila bar, sva pića i hrana poslije 24 sata,pića poslije ponoći u  Disko klubu ,, Undergrround,, u hotelu Aqua Blu, doktorske usluge, usluga  čuvanje djece, telefon, fax, vešeraj i hemijska čistionica, mjenjačnica,  taxi servis, Konferencijska sala, internet veće brzine,  room service, šoping centar i kompjuterske igrice. WIFI internet konekcija je besplatna u sobama i javnim dijelovima hotela.
 
Sadržaj
Hotel ima 9 otvorenih bazena (3 bazena sa toboganima, 5 bazena za odrasle i 1 dječiji bazen), 2 bazena se griju tokom zimskih mjeseci. Takođe, gostima su na raspolaganju i bazeni sa popratnim sadržajima u  hotelima Albatros Aqua Blu i Aqua Vista. Aqua-Water  park sa  9 tobogana  ( 3 bazena  za odrasle sa 9 tobogana: Twister slide, Flying boat i Wave slides) i 16 za djecu u hotelu Aqua Blu. 1 bazen sa wirpool-om, gimnastika, odbojka na pijesku, vaterpolo, pikado, boćanje,1 teniski teren sa tvrdom podlogom, fitnes ( u hotelu Aqua Vista).  Gosti ovog hotela mogu da koriste bazena  sa popratnim sadržajem u hotelima Aqua Blu i  Aqua Vista.  Dodatno se naplaćuju i svi sportovi na vodi i škola ronjenja ( u Beach Albatros Resort hotelu), oprema i rasvjeta za teniske terene, bilijar, usluge Spa& Beauty centar, masaže, sauna, Tursko kupatilo,parno kupatilo. Zabavni animacijski program tokom dana i večeri. Mini klub za djecu od 4-12 godina ( 6 dana u sedmici), dječije igralište ( jedno u hotelu Aqua Park, a drugo u Aqua Vista hotelu).
 
Plaža: 
Hotel koristi plažu hotela Beach Albatros Resort-u od koje je udaljen oko 500m i do koje redovno ide besplatni shuttle bus. Na plaži je mali dio sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svijet, a veći dio je kupališna zona. Suncobrani, ležaljke  na plaži i bazenima su besplatni. Peškiri se dobijau uz karticu ( gubljenje kartice se naplaćuje).
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.pickalbatros.com

 


Lokacije