Albatros Citadel Sahl Hashsih

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • Albatros Citadel Sahl Hashsih
  • 37 slika
  • Naša preporuka

ALBATROS CITADEL - Sahl Hasheesh Pickalbatros Citadel 5* sa svojom interesantnom arhitekturom savršeno je mjesto za opuštanje. Nalazi se u oblasti Sahl Hasheesh , dvadesetak kilometara udaljena od centra Hurgade, u kojoj je izgrađen veliki broj hotela. Položaj Ovaj luksuzni hotel nalazi se na udaljenosti od 20km od aerodroma Hurghada i 25km od centra Hurghade. Hotel je u sastavu hotelskog lanca Pi

O Albatros Citadel Sahl Hashsih

ALBATROS CITADEL - Sahl Hasheesh Pickalbatros Citadel 5* sa svojom interesantnom arhitekturom savršeno je mjesto za opuštanje. Nalazi se u oblasti Sahl Hasheesh , dvadesetak kilometara udaljena od centra Hurgade, u kojoj je izgrađen veliki broj hotela.

  • Položaj

    Ovaj luksuzni hotel nalazi se na udaljenosti od 20km od aerodroma Hurghada i 25km od centra Hurghade. Hotel je u sastavu hotelskog lanca Pickalbatros.

  • Smještaj

    Hotel u svom sastavu broji 552 smještajne jedinice: 340 Standard soba, 151 Delux soba, 8 Junior Suites-a, 42 Family soba i 11 Royal Suites-a sve sa pogledom prema moru. Tu su i specijalno urađene sobe za Medeni mjesec kao i Marina room - sobe samo za odrasle. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, klima uređaj, telefon, sef, mini bar , kuhalo , TV sa satelitskim programima, balkon ili terasu, WIFI internet. Papuče i ogrtač na raspolaganju su uz predhoni zahtjev / upit.

  • Usluga

    All Inclusive – Samoposluživanje za doručak, ručak i večeru ( 2 Glavna restorana The Citadel i Culina ). Kasna večera od 22:00 - 00:00 sati - Culina restoran. Snack tokom cijelog dana ( The Food Court), A la Carte restorani ( Azijski i Orjentalni) uz rezerervaciju unaprijed, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića ( juice, pivo, kokteli, kafa, čaj, domaće vino služe se u čašama) od 10:00 - 00:00 sati, sladoled tokom određenih sati, kafa i kolači, Dječiji kutak u Glavnom restoranu, Koncept ALL incl usluge potražite na recepciji ili u sobama. Uz doplatu su: Uvozna i flaširana alkoholna i bezalkoholna pića, A la Carte restoran-Golden Boodha, sva pića i obroke nakon isteka All inslusive usluge, nargila bar, svježe cijeđene sokove i room service.

  • Sadržaj

    4 vanjska bazena ( 3 za odrasle i 1 dječiji ). U toku zimskih mjeseci dva se zagrijavaju, 6 otvorenih Whirpools-a. Barovi i restorani unutar cijelog hotelskog kompleksa. Dnevne i večernje animacije. Uz doplatu su usluge doktora, vešeraj i hemijsku čistionica, telefon, limuzina servis, shopping centar, frizer, room servis. WIFI internet konekcija besplatna u javnim dijelovima hotela i sobama.

  • Plaža

    Hotel ima privatnu, dijelom pješčanu dijelom šljunkovitu, plažu dugačku 1.6km i privatnu Marinu. Plaža je podjeljena na 3 dijela: Plaža kod prve lagune sa animacijama i dijelom za djecu sa igralištem, plaža kod druge lagune sa koralnim grebenom gdje je obavezna obuća za kupanje i treći dio je pješčani dio plaže bez animacija. Na plaži se ležaljke, peškiri i suncobrani ne plaćaju. Peškiri se dobijaju uz karticu.

  • Sport i zabava

    Gostima su na raspolaganju fitness centar ( smješten u Spa dijelu ), 2 tenista terena sa tvrdom podlogom, teren za odbojku, boćanje, pikado, Game room, aerobik, aqua gimnastika, vaterpolo. Uz doplatu su svi sportovi na vodi, usluge Spa&Wellness centra, masaže i ostali tretmani, Tursko kupatilo, sauna.

  • Napomena

    Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

  • Web stranica hotela

Lokacije