PIckalbatros Dana Beach Resort

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • PIckalbatros Dana Beach Resort
  • 42 slika

PICKALBATROS DANA BEACH RESORT Hotel Dana Beach Resort nalazi se direktno na vlastitoj pješčanoj plaži, izgrađen u jedinstvenom stilu, sa visokim nivoom udobnosti, najboljom uslugom i širokim spektrom sportskih i slobodnih aktivnosti. Položaj 14km udaljen od aerodroma Hurgada i 5km od Hurgada Grand Aquariuma. Regija u kojoj se nalazi je Sahl Hasheesh. Ovaj luksuzni hotel sa 5*, vodeći je u grupaci

O PIckalbatros Dana Beach Resort

PICKALBATROS DANA BEACH RESORT Hotel Dana Beach Resort nalazi se direktno na vlastitoj pješčanoj plaži, izgrađen u jedinstvenom stilu, sa visokim nivoom udobnosti, najboljom uslugom i širokim spektrom sportskih i slobodnih aktivnosti.

  • Položaj

    14km udaljen od aerodroma Hurgada i 5km od Hurgada Grand Aquariuma. Regija u kojoj se nalazi je Sahl Hasheesh. Ovaj luksuzni hotel sa 5*, vodeći je u grupaciji PICKALBATROS hotela. Zauzima površinu od 181.000m2

  • Smještaj

    Hotel raspolaže sa 866 soba i to: Superior sobe sa pogledom na vrt ili bazen ( 20-25m2 ), Delux sobe sa pogledom na more ( 40-45m2), Family sobe sa pogledom na bazen ( 40-45m2 ), Junior Suite sa pogledom na bazen ( 45-50m2 ), Suite pogled more ( 65m2 ) i Luksuzne vile sa pogledom na more ( 120m2 ). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, klima uređaj, sef, telefon, mini bar ( voda i sokovi se dopunjavaju svakodnevno ), kuhalo, TV sa satelitskim programima, balkon ili terasa, WIFI internet.

  • Usluga

    All inclusive - Samoposluživanje - doručak, ručak i večera u Glavnom restoranu ,,Castello,, , rani doručak, kasna večera (21:30 - 00.00 sati ), palačinci i sladoled u određeno vrijeme, snack tokom dana. Vrijeme za čaj i kafu, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, kokteli od 10:00 - 00:00 sati. Sva pića se služe u čašama. Koncept All inclusive potražite na recepciji hotela ili u sobama. Koncept ne uključuje : Sva uvozna i flaširana pića, nargila bar, sva pića i hrana poslije ponoći u Piano baru, svježe cjeđene sokove, room service. Gostima je na raspolaganju i kutak za čitanje u Lobby dijelu.

  • Sadržaj

    Hotel u svom sadržaju nudi: 6 otvorenih bazena sa svježom vodom od kojih su 3 sa produžetkom za djecu (3 bazena se griju za vrijeme zimskih mjeseci ), 1 dječiji sa 7 tobogana, Unutrašnji bazen za djecu sa 2 tobogana, dnevne i noćne aktivnosti, restorane i barove unutar cijelog hotelskog kompleksa. Za djecu dječije igralište i Kids klub od 4-12 godina. Uz doplatu su: Usluge doktora, vešeraj i hemijska čistionica, Game room, shopping centar, frizer, shuttle bus, mjenjačnica, taxi service, room service. WIFI internet besplatan u svim javnim dijelovima hotela i u sobama.

  • Plaža

    Hotelska privatna pješčana plaža Jedan manji dio je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svijet, a veći dio je uređena kupališna zona sa plitkom vodom. Do plaže se može ići pješke kroz hotelski sadržaj ali takođe i brodićem kroz lagunu ( u trajanju od 5 minuta ). Gostima su na raspolaganju ležaljke, suncobrani i peškiri. Peškiri se dobijaju uz karticu.

  • Sport i zabava

    Unutar kompleksa gostima je na raspolaganju sala za vježbanje ( nalazi se u Spa centru), Aqua gimnastika, 2 terena za odbojku, 1 višenamjenski sportski teren, 3 teniska terena sa tvrdom podlogom, stoni tenis, mini golf, boćanje, pikado i vaterpolo. Uz doplatu su svi sportovi na vodi, jahanje kamila i konja, oprema za tenis i osvjetljenje, usluge Spa centra sa aqua spa bazenom ( grije se tokom zimskih mjeseci ), masaže, bilijar.

  • Napomena

    Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

  • Web stranica hotela

Lokacije