Albatros Dana Beach Resort

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • Albatros Dana Beach Resort
  • 42 slika

DANA BEACH RESORT 5* - HURGADA - Ovaj 5* jedinstveni hotel, vodeći u grupaciji PICKALBATROS hotela, zauzima površinu od 181.000m2, 15 minuta udaljen od Međunarodnog aerodroma Hurghada i 20 minuta vožnje od centra grada.  Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotel ima pješčaanu plažu. Smještaj : Hotel raspolaže  sa 866 soba i to: 463 Standardne sobe ( 20-25m2), 360 Superior soba (45m2), 39 Porodičnih s

O Albatros Dana Beach Resort

DANA BEACH RESORT 5* - HURGADA - Ovaj 5* jedinstveni hotel, vodeći u grupaciji PICKALBATROS hotela, zauzima površinu od 181.000m2, 15 minuta udaljen od Međunarodnog aerodroma Hurghada i 20 minuta vožnje od centra grada.  Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotel ima pješčaanu plažu.
 
Smještaj
Hotel raspolaže  sa 866 soba i to: 463 Standardne sobe ( 20-25m2), 360 Superior soba (45m2), 39 Porodičnih soba ( 45m2) i 4 Suites-a ( 65m2). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, klima uređaj, sef, telefon, mini bar ( voda i sokovi se dopunjavaju svakodnevno), kuhalo, TV sa satelitskim programima, balkon ili terasa, WIFI internet.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto za rani doručak ( od 5 do 7 sati), doručak, kasni doručak, ručak i večera. Snack tokom dana, kasna večera  (21.30 do 00.00 sati), Kids kutak u 2 restorana, sladoled i palačinci ( Ice Cream&Crepes kutak), vrijeme za čaj, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, kokteli,  barovi unutar cijelog hotelskog kompleksa od 10.00 do 00.00 sati. Sva pića se služe u čašama. (Koncept All inclusive potražite na recepciji hotela ili u sobama). Koncept ne uključuje sva uvozna i flaširana pića, nargila bar, sva pića poslije ponoći u Piano baru, usluge doktora, vešeraj i hemijska čistionica, Game room, šoping centar, frizer, shuttle bus, mjenjačnica, taxi service, room service.WIFI internet besplatan u svim javnim dijelovima hotela i u sobama. Gostima je na raspolaganju i kutak za čitanje  u Lobby dijelu.
 
Sadržaj
6 otvorenih bazena sa svježom vodom  od kojih su 3 za odrasle sa produžetkom za djecu i 1 dječiji.  3 bazena se griju za vrijeme zimskih mjeseci, 7 tobogana, vaterpolo, sala za vježbanje ( nalazi se u Spa centru), aqua gimnastika, 2 terena za odbojku, 1 višenamjenski sportski teren, 3 teniska terena sa tvrdom podlogom, stoni tenis, mini golf, boćanje i pikado. Uz doplatu su svi sportovi na vodi, jahanje kamila i konja, oprema za tenis i osvjetljenje, usluge Spa centra, masaže. Klub za djecu od 4-12 godina i dječije igralište.
 
Plaža: 
Hotelska privatna pješčana plaža  Jedan manji dio je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći dio je  uređena kupališna zona sa plitkom vodom. Do plaže se može ići pješke kroz hotelski sadržaj, ali takođe i brodićem kroz lagunu (u trajanju od 5 minuta). Gostima su na raspolaganju ležaljke, suncobrani i peškiri. Peškiri se dobijaju uz karticu.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.pickalbatros.com

 


Lokacije