Albatros White Beach

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • Albatros White Beach
  • 38 slika

WHITE BEACH RESORT 5* - HURGHADA - poznata kao „Biser egipatske obale“  sa preko 350 sunčanih dana u godini,  je  najjznačajniji turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora, 500 kilometara jugoistočno od glavnog grada Kaira. Položaj : Hotel White Beach smešten je na obali Crvenog mora u Hurgadi, 10 km udaljewn od aerodrma Hurghada i na samo 5 km od popularne šoping erije koja uključuje

O Albatros White Beach

WHITE BEACH RESORT 5*- HURGHADA - poznata kao „Biser egipatske obale“  sa preko 350 sunčanih dana u godini,  je  najjznačajniji turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora, 500 kilometara jugoistočno od glavnog grada Kaira.
 
Položaj
Hotel White Beach smešten je na obali Crvenog mora u Hurgadi, 10 km udaljewn od aerodrma Hurghada i na samo 5 km od popularne šoping erije koja uključuje i brojne restorane i barove.
 
Smještaj
Hotel ima 473 sobe  i to 411 Standardnih soba( 40m2) , 54 Junior suit-ova ( 70m2) i 8 Apartmana ( 90-120m2). Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom ili kadom,  fen, klima sistem, sef, telefon, kuhalo, mini bar ( voda i bezalkoholna pića dopunjavaju se dnevno), whirlpool ( samo u Junior Suit-ovima i Apartmanima ), balkon ili terasa.
 
Usluga
Usluga u hotelu je All Inclusive – švedski sto za doručak, ručak i večera . Posebni dječiji kutak ( kids corner) u glavnom restoranu,  barovi unutar cijelog kompleksa hotela,  lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, užine tokom cijelog dana, sladoled ( Koncept All incl potražite na recepciji hotela  ili u sobama ). Uz doplatu, gostima hotela su  na raspolaganju  i A la Carte restorani : Soprano (talijanski ),  L Asiatique (azijski ), Saffron ( orjentalni ) i Wow A la Carte restoran, nargila-Shisa kutak,  sva luksuzna  - uvozna pića, usluge doktora,  vešeraj i hemijsko čišćenje, šoping centar, frizer i taxi usluge.  WIFI internet konekcija je besplatna u sobama i javnim prostorima hotela .
 
Sadržaj
6 otvorenih bazena ( 2 za odrasle i 4 dječija) od kojih se 5 griju tokom zimske sezone, 2 hidromasažna dijela u jednom od bazena za odrasle,  16 tobogana , gimnastika,vaterpolo, pikado, boćanje, odbojka na pijesku, fitness, stoni tenis, mini golf. Doplaćuje se : svi vodeni sportovi, škola ronjenja, bilijar, Spa&Beauty centar, masaže, jacuzzi, sauna, oprema i rasvjeta za teren namjenjen za različite sportske aktivnosti ( multicourt).
Zabavni animacijski program tokom dana i u večernjim satima. Mini klub za djecu od 4-12 godina, dječije igralište.
 
Plaža: 
Hotelska privatna pjeskovita  plaža sa besplatnim ležaljkama, suncobranima  i peškirima.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.pickalbatros.com


Lokacije