Arabella Azur Resort

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • Arabella Azur Resort
  • 14 slika

ARABELLA AZUR RESORT 4* - HURGADA - Izgrađen u stilu orjentalnog sela, nalazi se direkzno na obali Crvenog mora, na udaljenosti  3 km od centra grada i 10 km od Međunarodnog aerodorma Hurghada. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotel posjeduje 2 plaže – kamenito koralnu i plažu za direktnim pristupom moru. Smještaj : Renoviran 2010 godine, hotel raspolaže sa 296 soba . Sve imaju kupatilo sa kadom i

O Arabella Azur Resort

ARABELLA AZUR RESORT 4* - HURGADA - Izgrađen u stilu orjentalnog sela, nalazi se direkzno na obali Crvenog mora, na udaljenosti  3 km od centra grada i 10 km od Međunarodnog aerodorma Hurghada. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotel posjeduje 2 plaže – kamenito koralnu i plažu za direktnim pristupom moru.
 
Smještaj
Renoviran 2010 godine, hotel raspolaže sa 296 soba . Sve imaju kupatilo sa kadom i tušem, fen, klima uređaj, telefon, mini bar ( bezalkoholna pića i voda), kuhalo, set za kafu i čaj, satelitska TV, balkon ili terasa. Sef je dostupan na recepciji.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto za doručak, ručak, večeru, snack i pizza  tokom dana, sladoled u određenom vremenskom intervalu, barovi i restorani unutar cijelog hotelskog kompleksa, dječiji meni u Glavnom restoranu  lokalna alkoholna i bezalkoholn apića koja se služe u čašama od 10.00-22.00h osim El Khan Bar i Bierkller Pub od 10.00-02.00h .( Koncept All inclusive potražite u sobama ili na recepciji hotela). Uz doplatu su sva flaširana i uvozna pića, A la Carte restorani,usluge doktora, vešeraj i hemijska čistionica, shuttle bus, internet, telefon, mjenjačnica, šoping centar, rent-a-car., room service.WIFI internet konekcija besplatna samo u lobby dijelu.
 
Sadržaj
Otvoreni bazeni  za odrasle i djecu od kojih se 1 grije tokom zimske sezone. Gostima su na raspolaganju brojne drušvene igre, zabavni animacijski program tokom dana i večeri. Uz nadoplatu su svi sportovi na vodi, usluge Spa centra, bilijar, jahanje konja. Mini klub za djecu sa različitim programima.
 
Plaža: 
Hotel posjeduje 2 plaže – kamenito koralnu i plažu za direktnim pristupom moru sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima za goste hotela.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

arabellaazurresort.com-hurghada.com

 


Lokacije