Beach Albatros Resort

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • Beach Albatros Resort
  • 65 slika

BEACH ALBATROS RESORT 4* - HURGADA - Hotel je udaljen  15minuta  od Međunarodnog  aerodroma Hurghada  i  20 minuta od centra grada ( Sakala). Zauzima površinu od 123.000m².  Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža ( grubozrnasta). Smještaj : Hotel ima 678 sobe raspoređene u glavnoj zgradi, annex zgradi i bungalovima. 376 Standard soba ( 24m2), 220 Standard soba u bungalovima ( 24m

O Beach Albatros Resort

BEACH ALBATROS RESORT 4* - HURGADA - Hotel je udaljen  15minuta  od Međunarodnog  aerodroma Hurghada  i  20 minuta od centra grada ( Sakala). Zauzima površinu od 123.000m².  Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža ( grubozrnasta).
 
Smještaj
Hotel ima 678 sobe raspoređene u glavnoj zgradi, annex zgradi i bungalovima. 376 Standard soba ( 24m2), 220 Standard soba u bungalovima ( 24m2) – Standardne sobe sa pogledom na more smještene su glavnoj zgradi, 60 Porodičnih sa pogledom na vrt/baštu (48m2) i 22 Suites-a.  koje su smještene u glavnoj zgradi (52m1). Sobe za osobe sa posebnim potrebama su na predhodni  upit! Sve sobe su sa kupatilom i tušem, fen, klima uređajem, telefon , mini bar ( voda – boca po osobi, dopunjava se dnevno) , kuhalo, sef, satelitska TV , balkon ili terasa. Lift samo u glavnoj zgradi.
 
Usluga
All Inclusive –  švedski sto za , doručak, kasni doručak, ručak, večera , Snack tokom dana, vrijeme za kafu, čaj i čokoladne specijalitete, barovi unutar cijelog kompleksa hotela,  sladoled i palačinci tokom određenih sati, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića - sokovi, pivo, kokteli, kaf, čaj i  domaće vino služe se u čaši. Piće je All inclusive od 10.00 – 00.00h, a nakon  tog vremena piće se dodatno naplaćuje ( naplačuju se i sva uvozna pića) , dijetalni meni uz predhodni zahtjev. ( Koncept ALL inclusive potražite na recepciji hotela ili u sobama). Uz doplatu su sva flaširana i uvozna pića, shisha corner,  A la Carte restorani: Azijski restoran “L`Asiatique”, marokanski  “Tajine”, njemački – vegetarijanska kuhinja sa meksičkim kutkom “Le Marche”, Riblji restoran i talijanska kuhinja  “Culina” te Mediterranean restoran, usluge doktora, čuvanje djece, vešeraj i hemijska čistionica, fax,frizer, šoping centar , internet, mjenjačnica, bankomati, kompjuterske igrice ( Game room) , room service i taxi servis. WIFI internet konekcija je besplatna samo u lobiju.
 
Sadržaj
11 otvorenih bazena sa slatkom vodom ( 10 za odrasle, 1 za djecu s tim da su 4 bazena  za odrasle sa  produženim dječijim dijelom). Tokom zimskog perioda griju se 6 bazena (5 za odrasle i 1 za djecu). Tobogani za odrasle i djecu : 2 za odrasle (od 10 godina pa na više ) i 6 za djecu od 2 do 10 godina + 1 vanjski  hidromasažni bazen (samo za odrasle), odbojka na pijesku, aerobik, vatepolo, Aqua gimnastika, mini golf, pikado, stoni tenis, fitness ( nalazi se u Spa dijelu), boćanje, 2 teniska terena sa tvrdom podlogom.  Dodatno se naplaćuju svi sportovi na vodi, škola ronjenja, jahanje konja, bilijar, Spa&Beauty centar, masaže, Tursko kupatilo, oprema i rasvjeta za teniske terene.
Zabavni animacijski program tokom dana i večeri. Mini klub za djecu od 4-12 godina ( 6 dana u sedmici – po sat vremena), dječije igralište.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža ( grubozrnasta) Na plaži je mali dio sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svijet, a veći dio je kupališna zona. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu su besplatni. Peškiri se dobijaju uz karticu ( gubljenje kartice podliježe plaćanju) .
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.pickalbatros.com

 


Lokacije