Caves Beach Resort

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • Caves Beach Resort
  • 78 slika

CAVES BEACH RESORT 5* Al AHYAA/ HURGHADA Položaj Hotel je udaljen 15 km od aerodroma Hurghada, 10 km od Starog grada i 8 km od EL Goune. Smještaj Resort je dizajniran u jedinstvenom i prelijepom stilu pećina od kamena, po uzoru na čuveni Flinstones. Otvoren je 2015. godine i u ponudi ima 360 soba raspoređenih u četvorospratnoj zgradi i sa pogledom na baštu, bazen ili more. Standard caves sobe 40m²

O Caves Beach Resort

CAVES BEACH RESORT 5* Al AHYAA/ HURGHADA

  • Položaj

    Hotel je udaljen 15 km od aerodroma Hurghada, 10 km od Starog grada i 8 km od EL Goune.

  • Smještaj

    Resort je dizajniran u jedinstvenom i prelijepom stilu pećina od kamena, po uzoru na čuveni Flinstones. Otvoren je 2015. godine i u ponudi ima 360 soba raspoređenih u četvorospratnoj zgradi i sa pogledom na baštu, bazen ili more. Standard caves sobe 40m², max.4pax, Deluxe caves sobe 50m², max- 4pax, Royal pool caves sobe ( sa terasom koja izlazi direktno na bazen-Swim up) 60m², max.4pax. Sve sobe su unikatnog dizajna, prostrane, imaju kupatilo sa tušem, fen, klima uređaj, kuhalo, set za kafu i čaj, sef, mini bar (2 male boce mineralne vode dopunjavaju se dnevno-besplatno, ostalo se plača), satelitska TV, balkon ili terasa.

  • Usluga

    All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak , večera, kasna večera, užina, vrijeme za čaj od 17.00-18.00h, esspreso kafa, sladoled od 12.00-17.00h (Barney’s Pool Bar i Betty’s Pool Bar), sva lokana alkoholna i bezalkoholna pića koja se služe u čašama izuzev mineralne vode, Disko klub. Uz doplatu: A la Carte restorane : Bam Bam ( Grill) i Pebbles Teppanyaki ( Japanska kuhinja), sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, svježi cjeđeni sokovi, Arapska / Turska kafa, nargile, pića u Disko baru, room service.

  • Sadržaj

    Hotel ima 2 bazena od kojih je jedan sa animacijama . Tokom zimske sezone grije se bazen sa animacijama (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta),

  • Plaža

    Hotel ima privatnu pjeskovitu plažu. lKorištenje peškira, ležaljki i suncobrana je uključeno u uslugu. Jedan manji dio plaže je sa koralnim grebenom, a veći dio kupališne zone je plitka voda i obavezno je korištenje obuće za kupanje. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).

  • Sport i zabava

    Fitness, odbojka na pijesku, aerobik, stoni tenis, bilijar. Uz doplatu su: sportovi na vodi, škola ronjenja, Spa i Aqua centar, masaže, Beauty salon. Dnevni , zabavni animacijski program.

  • Napomena

    U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja! Tokom sezone, hotel ima pravo da promjeni neke od sadržaja bez prethodnog obavještavanja.

  • Web stranica hotela

Lokacije