Caves Beach Resort

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • Caves Beach Resort
  • 99 slika

CAVES BEACH RESORT HURGHADA 5 * (16+) - HURGHADA - poznata kao „Biser egipatske obale“  sa preko 350 sunčanih dana u godini,  je  najjznačajniji turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora, 500 kilometara jugoistočno od glavnog grada Kaira. Položaj : Hotel se nalazi u dijelu Al Ahyaa u Hurghadi, na 17 km od nove Marine, 15 km od aerodroma Hurghada, 10 km od Starog grada i 8 km od EL Go

O Caves Beach Resort

CAVES BEACH RESORT HURGHADA 5* (16+) - HURGHADA - poznata kao „Biser egipatske obale“  sa preko 350 sunčanih dana u godini,  je  najjznačajniji turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora, 500 kilometara jugoistočno od glavnog grada Kaira.
 
Položaj
Hotel se nalazi u dijelu Al Ahyaa u Hurghadi, na 17 km od nove Marine, 15 km od aerodroma Hurghada, 10 km od Starog grada i 8 km od EL Goune.
 
Smještaj
Resort je dizajniran u jedinstvenom i prelijepom stilu pećina od kamena,  po uzoru na čuveni Flinstones. Otvoren je 2015. godine i  u ponudi ima 360 soba raspoređenih u četvorospratnoj zgradi i sa pogledom na baštu, bazen ili more. Standard caves  sobe  40m², max.4pax, Deluxe caves sobe  50m²,  max- 4pax,  Royal pool caves sobe ( sa terasom koja izlazi direktno na bazen-Swim up) 60m², max.4pax.  Sve sobe su unikatnog dizajna, prostrane,  imaju kupatilo sa tušem, fen, klima uređaj, kuhalo, set za kafu i čaj, sef, mini bar (2 male boce mineralne vode dopunjavaju se dnevno-besplatno, ostalo se plača), satelitska TV, balkon ili terasa.
 
Usluga
Usluga u hotelu je All Inclusive – švedski sto za  doručak, kasni doručak, ručak , večera, kasna večera, užina, vrijeme za čaj od 17.00-18.00h, esspreso kafa,  sladoled od 12.00-17.00h (Barney’s Pool Bar i Betty’s Pool Bar), sva lokana alkoholna i bezalkoholna pića koja se služe u čašama izuzev mineralne vode, Disko klub. Koncept ne uključuje: A la Carte restorane : Bam Bam ( Grill) i Pebbles Teppanyaki ( Japanska kuhinja), sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, svježi cjeđeni sokovi, Arapska / Turska kafa, nargile, pića u Disko baru, room service.  Gostima , uz doplatu, su na raspolaganju i : Doktor, apoteka, vešeraj, hemijsko čiščenje i peglanje, šoping centar, bankomati. WIFI internet konekcija se u hotelu naplaćuje.
 
Sadržaj
Hotel ima 2 bazena  od kojih je jedan  sa animacijama . Tokom zimske sezone grije se bazen sa animacijama (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta), fitness, odbojka na pijesku, aerobik, stoni tenis, bilijar. Uz doplatu su:  sportovi na vodi, škola ronjenja, Spa i Aqua centar, masaže, Beauty salon.
Dnevni , zabavni animacijski program.
 
Plaža: 
Hotel  ima privatnu pjeskovitu plažu, lijepo uređenu i gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.  Jedan manji dio je sa koralnim grebenom, a veći dio kupališne zone je plitka voda i obavezno je korištenje obuće za kupanje. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.cavesresort-hurghada.com


Lokacije