Hilton Hurghada Plaza

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • Hilton Hurghada Plaza
  • 30 slika
  • Naša preporuka

Hilton Hurghada Plaza 5* El Dahar Položaj Hotel se nalazi u starom dijelu Hurgade, El Dahar, pored tržnog centra Hurghada City Centre, 3 km od Sakkale i 13 km od Međunarodnog aerodroma Hurgada. Smještaj Ukupno 531 soba. Guest sobe ( 33m2, balkon, wi fi, HDTV, tuš kabina, kada, mini bar, set za kafu i čaj, klima, max 2+1 pax, treći krevet je sofa na rasklapanje), De Luxe sobe sa pogledom na more (3

O Hilton Hurghada Plaza

Hilton Hurghada Plaza 5* El Dahar

  • Položaj

    Hotel se nalazi u starom dijelu Hurgade, El Dahar, pored tržnog centra Hurghada City Centre, 3 km od Sakkale i 13 km od Međunarodnog aerodroma Hurgada.

  • Smještaj

    Ukupno 531 soba. Guest sobe ( 33m2, balkon, wi fi, HDTV, tuš kabina, kada, mini bar, set za kafu i čaj, klima, max 2+1 pax, treći krevet je sofa na rasklapanje), De Luxe sobe sa pogledom na more (33m2, balkon i kupatilo, tuš kabina, kada, mini bar, set za kafu i čaj, klima, max 2+1 pax, treći krevet je sofa na rasklapanje), Premium soba sa pogledom na more ( 44m2, locirane u park zgradi, balkon i kupatilo, tuš kabina, kada, mini bar, set za kafu i čaj, klima, max 2+1 pax, treći krevet je sofa na rasklapanje), Porodični junior apartman ( 48m2, balkon i kupatilo, tuš kabina, kada, mini bar, set za kafu i čaj, klima, jedna spavaća soba, prostorija za dnevni boravak), Porodični junior apartman sa pogledom na more ( 48m2, balkon i kupatilo, ( 48m2, balkon i kupatilo, tuš kabina, kada, mini bar, set za kafu i čaj, klima, jedna spavaća soba, prostorija za dnevni boravak), Dublex Premium sobe sa pogledom na more ( 74m2, smještene u park zgradi, spavaća soba sa odvojenom prostorijom za dnevni boravak, balkon i kupatilo, tuš kabina, kada, mini bar, set za kafu i čaj, klima), Blue Bay aprtman sa poglednom na more ( 70m2, spavaća soba sa odvojenom prostorijom za dnevni boravak, balkon i kupatilo, tuš kabina, kada, mini bar, set za kafu i čaj, klima), Plaza apartman sa pogledom na more ( 73m2, spavaća soba sa odvojenom prostorijom za dnevni boravak, terasa sa pogledom na plažu i jacuzzi na terasi,kupatilo, tuš kabina, kada, mini bar, set za kafu i čaj, klima)

  • Usluga

    Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept ulaze i čaj, kafa, kolači, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u svojoj ponudi ima glavni restoran – Rostrata , 3 A la carte restorana – Lophelia Seafood, Turkuaz i WOK Asian restoran (besplatni jednom u periodu od 7 dana uz prethodnu rezervaciju). Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova – Lobby Bar Coquina, Bluefin Pool Bar, Poseidon Cafe i Sands Beach Bar (služi i sladoled tokom popodneva), Snack Moray Bar and Lounge, Anaconda Lounge (DJ muzika).

  • Sadržaj

    Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: ronilački centar, skijanje na vodi, jedrenje na vetru, ribolov, 2 teniska terena, teren za skvoš, odbojkaški teren, fudbalski teren, mini golf, bilijar, stoni tenis, sauna, parno kupatilo, jaccuzi, spa centar, fitness centar, teretana, dečiji klub, dadilja, igralište za decu, usluge pranja veša, doktor, ostava za odlaganje prtljaga, parking, poslovni centar, konferencijske sale (kapaciteta do 200 osoba), internet kafe, spoljašnji bazen (koji se grije u zimskoj sezoni), salon ljepote, frizerski salon, rent-a-car, mjenjačnica, prodavnica suvenira, sadržaji i prostorije namenjene osobama s posebnim potrebama, Coral Cafe glavni restoran internacionalne kuhinje, La Gondola restoran italijanske kuhinje, Bambooti restoran i bar na plaži, Kiosk bar na plaži, Plaza baru lobby-ju, Pool Terrace bar na bazenu, Shisha Corner bar, On The Rocks diskoteka, bar na plaži. Tokom zimskog perioda 2 vanjska bazena se griju.

  • Plaža

    Hotelska pješčana plaža, u jednom dijelu su animacije, drugi dio plaže je mirniji. Kupanje je dozvoljeno do 17:00h. peškiri za plažu uz depozit. Ležaljke i suncobrani uključeni.

  • Sport i zabava

    itness centar, teniss i squash uz doplatu, bilijar uz doplatu.

  • Napomena

    U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja!

  • Web stranica hotela

Lokacije