Hilton Hurghada Plaza

 1. Egipat
 2. Crveno more
 3. Hurghada
 • Hilton Hurghada Plaza
 • 30 slika
 • Naša preporuka

Hilton Hurghada Plaza 5* Položaj Hotel se nalazi u starom dijelu Hurgade, El Dahar, pored tržnog centra Hurghada City Centre, 3 km od Sakkale i 13 km od Međunarodnog aerodroma Hurgada. Smještaj Ukupno 531 soba. Guest sobe ( 33m2, balkon, wi fi, HDTV, tuš kabina, kada, mini bar, set za kafu i čaj, klima, max 2+1 pax, treći krevet je sofa na rasklapanje), De Luxe sobe sa pogledom na more (33m2, balk

O Hilton Hurghada Plaza

Hilton Hurghada Plaza 5*

 • Položaj

  Hotel se nalazi u starom dijelu Hurgade, El Dahar, pored tržnog centra Hurghada City Centre, 3 km od Sakkale i 13 km od Međunarodnog aerodroma Hurgada.

 • Smještaj

  Ukupno 531 soba. Guest sobe ( 33m2, balkon, wi fi, HDTV, tuš kabina, kada, mini bar, set za kafu i čaj, klima, max 2+1 pax, treći krevet je sofa na rasklapanje), De Luxe sobe sa pogledom na more (33m2, balkon i kupatilo, tuš kabina, kada, mini bar, set za kafu i čaj, klima, max 2+1 pax, treći krevet je sofa na rasklapanje), Premium soba sa pogledom na more ( 44m2, locirane u park zgradi, balkon i kupatilo, tuš kabina, kada, mini bar, set za kafu i čaj, klima, max 2+1 pax, treći krevet je sofa na rasklapanje), Porodični junior apartman ( 48m2, balkon i kupatilo, tuš kabina, kada, mini bar, set za kafu i čaj, klima, jedna spavaća soba, prostorija za dnevni boravak), Porodični junior apartman sa pogledom na more ( 48m2, balkon i kupatilo, ( 48m2, balkon i kupatilo, tuš kabina, kada, mini bar, set za kafu i čaj, klima, jedna spavaća soba, prostorija za dnevni boravak), Dublex Premium sobe sa pogledom na more ( 74m2, smještene u park zgradi, spavaća soba sa odvojenom prostorijom za dnevni boravak, balkon i kupatilo, tuš kabina, kada, mini bar, set za kafu i čaj, klima), Blue Bay aprtman sa poglednom na more ( 70m2, spavaća soba sa odvojenom prostorijom za dnevni boravak, balkon i kupatilo, tuš kabina, kada, mini bar, set za kafu i čaj, klima), Plaza apartman sa pogledom na more ( 73m2, spavaća soba sa odvojenom prostorijom za dnevni boravak, terasa sa pogledom na plažu i jacuzzi na terasi,kupatilo, tuš kabina, kada, mini bar, set za kafu i čaj, klima)

 • Usluga

  All inclusive usluga. Švedski sto za doručak, ručak, večeru, snack u Bluefin baru na bazenu, snack u Sands Beach baru na plaži. Sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića u lobby baru, baru na plaži i baru na bazenu.

 • Sadržaj

  Hotel posjeduje 9 restorana i barova, sa restoranom sa atraktivnom ponudom plodova mora i pogledom na marinu, kao i restoranom sa azijskom kuhinjom. Hotel ima i otvoreni bazen sa barom, dječiji bazen sa toboganima, Spa i Wellness centar, teretanu, saunu, hidromasažnu kadu, masažu, Wi-Fi internet na javnim površinama-recepciji, aerobik, teniski teren, mini klub za djecu i stoni tenis.

 • Plaža

  Hotelska pješčana plaža, u jednom dijelu su animacije, drugi dio plaže je mirniji. Kupanje je dozvoljeno do 17:00h. peškiri za plažu uz depozit. Ležaljke i suncobrani uključeni.

 • Sport i zabava

  Fitness centar, teniss i squash uz doplatu, bilijar uz doplatu.

 • Napomena

  Kućni ljubimci nisu dozvoljeni u hotelu. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja. NAPOMENA: TOKOM SEZONE HOTEL IMA PRAVO DA IZMJENI SADRŽAJE BEZ OBAVJEŠTAVANJA TREĆEG LICA

 • Web stranica hotela

Lokacije