Hurghada Long Beach Resort

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • Hurghada Long Beach Resort
  • 50 slika
  • Naša preporuka

LONG BEACH RESORT 4* Sahl Hashish Položaj Long Beach Resort Hurgada se nalazi na obali Crvenog mora, udaljen je oko 14 km južno od aerodroma u Hurgadi, oko 22 km od centra Hurgade, prema regijima Sahl Hasheesh i Safagi. Smještaj Smjestaj koji karakterizira najljepši pogled, lokacija uz more s privatnom plažom i marinom, sadrži 960 soba. Standard, delux i family sobe, apartmane i 4 sobe prilagođene

O Hurghada Long Beach Resort

LONG BEACH RESORT 4* Sahl Hashish

  • Položaj

    Long Beach Resort Hurgada se nalazi na obali Crvenog mora, udaljen je oko 14 km južno od aerodroma u Hurgadi, oko 22 km od centra Hurgade, prema regijima Sahl Hasheesh i Safagi.

  • Smještaj

    Smjestaj koji karakterizira najljepši pogled, lokacija uz more s privatnom plažom i marinom, sadrži 960 soba. Standard, delux i family sobe, apartmane i 4 sobe prilagođene za osobe sa invaliditetom. Sobe su raspoređene u glavnoj zgradi, family zgradama i vila dijelu. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klima uređaj, telefon, mini bar, kuhalo, sef, satelitsku TV, terasu ili balkon.

  • Usluga

    Usluga u hotelu je all inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima). Hotel ima nekoliko restorana – Lapiano, Delphin i El Sombrero. Gostima su na raspolaganju i barovi – Panorama Lobby Bar, Long Wave Lobby Bar, Fantasia Pool Bar, Aqua Waterfall Bar, Villa Bar, Beer Garden, Vitamin Bar, Prosit Beer House, Turkish Cafe, Mare Snack Bar, Beach Bar, Aqua Amphi Bar i Tropicana Disco Bar. U koncept su uključeni sladoled, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

  • Sadržaj

    Hotel ima 6 otvorenih bazena od kojih se 2 griju tokom zimske sezone, Kids klub za djecu od 4-12 godina sa 2 dječija igrališta, Aqua Park ( otvoren od 10:00 – 13:00 i od 15:00 – 17:00 sati ) sa 7 tobogana za odrasle i juniore, fitness sala, pikado, stoni tenis, odbojka na pijesku, teniski tereni, mini golf, bubble party 1x sedmično. Uz doplatu su svi sportovi na vodi, usluge Spa centra i masaže. Zabavni dnevni i večernji program uz animacijski tim .

  • Plaža

    Sopstvena, pješčana plaža dugačka 1.100 m. Jedan dio je sa koralnim grebenom, a veći dio je kupališna zona sa plitkom vodom – duži plićak, preporučuje se obuća za kupanje. Korištenje ležaljki i suncobrana je besplatno za goste hotela. Peškiri za bazen i plažu su besplatni uz korištenje hotelske kartice (towel card). Gubljenje kartice se naplaćuje. Kako je regija hotela velika i odlazak do plaže iz udaljenijih soba može trajati 6 do 7 minuta gostima su na raspolaganju golf vozila koja ih voze do plaže i nazad.

  • Sport i zabava

    Ronilački klub, teretana na otvorenom, aqua centar i jedriličarski centar.

  • Napomena

    U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja! Renoviran 2020/2021

  • Web stranica hotela

Lokacije