Hurghada Long Beach Resort

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • Hurghada Long Beach Resort
  • 50 slika

LONG BEACH RESORT 4* - HURGADA - Smješten na obali Crvenoga mora, od aerodroma Hurghada udaljen 14 km i od centra 22km.  Hotel nudi All Inclusive uslugu. Sopstvena, pješčana plaža dugačkom 1.100 m. Smještaj : Hotel ima 916 soba ( standard, delux i family sobe & Suits i 4 sobe prilagođene za osobe sa invaliditetom ) raspoređenih u glavnoj zgradi, family zgradama i vila dijela. Sve imaju kupatilo sa

O Hurghada Long Beach Resort

LONG BEACH RESORT 4* - HURGADA - Smješten na obali Crvenoga mora, od aerodroma Hurghada udaljen 14 km i od centra 22km.  Hotel nudi All Inclusive uslugu. Sopstvena, pješčana plaža dugačkom 1.100 m.
 
Smještaj
Hotel ima 916 soba ( standard, delux i family sobe & Suits i 4 sobe prilagođene za osobe sa invaliditetom ) raspoređenih u glavnoj zgradi, family zgradama i vila dijela. Sve imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klima uređaj, telefon, mini bar, kuhalo, sef, satelitsku TV, terasu ili balkon.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto za doručak, ručak , večera. Jutarnja, popodnevna i večernja užina, sladoled u određenim vremenskim intervalima. Čaj, kafa i kolaćići od 16-17 sati. Barovi unutar cijelog hotelskog kompleksa od 10:30 do zalaska sunca, Aqua Lounge od 10:30-00:00,  sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića, A la Carte restoran – besplatna večera uz predhonu rezervaciju  3x tokom boravka za min. sedmodnevni boravfak u hotelu.  ( Koncept All inclusive potražite na recepciji hotela ili u sobama). Koncept ne uključuje: dodatno korištenje A la Carte restorana, sva strana i flaširana  pića, tursku kafu, svježe cjeđene sokove, nargilu , usluge doktora, čuvanje djece, vešeraj i hemijsku čistionicu, internet i kompjuterske igrice, frizer, fax, telefon, fotograf, šoping centar,  mjenjačnica, taxi, room service. WIFI internet konekcija besplatna je samo u dijelu Aqua Lounge-a.
 
Sadržaj
6 otvorenih bazena od kojih se 2 griju tokom zimske sezone, Kids klub  za djecu od 4-12 godina sa 2 dječija igrališta, Aqua Park  ( otvoren od 10:00 – 13:00 i od 15:00 – 17:00 sati ) sa 7 tobogana za odrasle i juniore, fitness sala, pikado, stoni tenis, odbojka na pijesku, teniski tereni, pikado, mini golf, bubble party 1x sedmično. Uz doplatu su svi sportovi na vodi, usluge Spa centra i masaže. Zabavni dnevni i večernji program uz animacijski tim.
 
Plaža: 
Sopstvena, pješčana plaža dugačkom 1.100 m. Jedan dio je sa koralnim grebenom, a veći dio je kupališna zona sa plitkom vodom – duži plićak, preporučuje se obuća za kupanje. Korištenje ležaljki i suncobrana je besplatno za goste hotela. Peškiri za bazen i plažu su besplatni uz korištenje hotelske kartice (towel card). Gubljenje kartice se naplaćuje. Kako je regija hotela velika i odlazak do plaže iz udaljenijih soba može trajati 6 do 7 minuta gostima su na raspolaganju golf vozila koja ih voze do plaže i nazad.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.longbeachhurghada.com

 


Lokacije