Jasmine Palace Resort

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • Jasmine Palace Resort
  • 45 slika

JASMINE PALACE RESORT & SPA 5* Udaljen od centra Hurgade 22km Položaj Nalazi se u južnom dijelu Hurgade oko 18km od centra i oko 15km od aerodroma. Smještaj Hotel ima 589 smještajnih jedinica i sve imaju: fen za kosu, klima uređaj, ketler, sef, SAT LCD TV, balkon ili terasu. Standardne i superior sobe(33m² i mogu imati pogled na baštu, bazen ili more), porodične sobe (65m² i sastoje se iz dvije so

O Jasmine Palace Resort

JASMINE PALACE RESORT & SPA 5* Udaljen od centra Hurgade 22km

  • Položaj

    Nalazi se u južnom dijelu Hurgade oko 18km od centra i oko 15km od aerodroma.

  • Smještaj

    Hotel ima 589 smještajnih jedinica i sve imaju: fen za kosu, klima uređaj, ketler, sef, SAT LCD TV, balkon ili terasu. Standardne i superior sobe(33m² i mogu imati pogled na baštu, bazen ili more), porodične sobe (65m² i sastoje se iz dvije sobe i jednog kupatila. U jednoj sobi je fracuski ležaj, a u drugoj su dva odvojena ležaja i sofa. Porodične sobe imaju dva televizora), delux sobe (40m2, francuski ležaj i sofa), executive porodične sobe (80m2, sastoje se iz dvije sobe i dva kupatila. U jednoj sobi je fracuski ležaj, a u drugoj su dva odvojena ležaja i sofa). Dodatno se plaćaju: telefon, room service, mini bar (flaša vode dnevno po gostu besplatno).

  • Usluga

    All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel u svojoj ponudi ima pet A’ la Carte restorana – Om Ali (egipatska kuhinja, besplatan jednom u toku boravka), Mama Mia (italijanska kuhinja), Tiger Lilly (kineska kuhinja, besplatan jednom u toku boravka), Jabur (indijska kuhinja), kao i riblji restoran. Dodatno se plaćaju: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a’ la carte restorani, Fresh Bar, Lobby Bar u periodu 00:00-10:00 (voda i juice besplatni samo), piće u diskoteci, nargila, turska kafa, irska kafa, svježe cijeđeni sokovi kao i sve ostalo van koncepta.

  • Sadržaj

    U okviru SPA centra gosti mogu koristiti teretanu besplatno (korišćenje teretane nije dozvoljeno djeci ispod 14 godina). Dodatno se plaćaju: sauna, masaže, doktor, frizer, servis za pranje i peglanje veša, bankomat, konferencijska sala.

  • Plaža

    Hotel ima svoju 1000m dugu plažu sa marinom. Na plaži je jedan dio sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svijet, a veći dio je zona sa plitkom vodom (700m-preporučuje se obuća za plažu). Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

  • Sport i zabava

    Hotel ima ukupno 5 bazena (glavni bazen je podijeljen u 4 dijela) , Aqua park sa 4 tobogana i dječiji bazen. Tokom zimskog perioda grije se bazen sa barom i dječiji bazen (što je promjenjivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskog kapaciteta), odbojka na plaži, stoni tenis, šah, pikado, gimnastika u vodi, teretana. Uz nadoplatu gosti mogu da koriste jahanje konja i kamila, sportove na vodi, u lobiju bilijar, SPA centar, sauna, masaže i ostali tretmane. Zabavni animacijski program tokom dana i večeri.

  • Napomena

    U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja!

  • Web stranica hotela

Lokacije