Jasmine Palace Resort

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • Jasmine Palace Resort
  • 52 slika

JASMINE PALACE HURGHADA 5* - HURGHADA - poznata kao „Biser egipatske obale“  sa preko 350 sunčanih dana u godini,  je  najjznačajniji turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora, 500 kilometara jugoistočno od glavnog grada Kaira. Položaj : 22 km od Hurghada City centra i 18 km od aerodorma, hotel je koji zauzima površinu od 100.00m2, zadnji put renoviran 2014 godine. Smještaj : Hotelsk

O Jasmine Palace Resort

JASMINE PALACE HURGHADA 5* - HURGHADA - poznata kao „Biser egipatske obale“  sa preko 350 sunčanih dana u godini,  je  najjznačajniji turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora, 500 kilometara jugoistočno od glavnog grada Kaira.
 
Položaj
22 km od Hurghada City centra i 18 km od aerodorma, hotel je koji zauzima površinu od 100.00m2, zadnji put renoviran 2014 godine. 
 
Smještaj
Hotelski  kompleks se sastoji od glavne zgrade i 5 hotelskih blokova sa ukupno 547 smještajnih jedinica različite kategorije . Standardne i superior sobe  33m2 pogled bašta, bazen i na morsku stranu , Delux sobe  40m2 pogled bašta i bazen,  Family sobe 65m2 pogled bašta, bazen i more te Ex-Family sobe pogled basta i pogled bazen povrsine 80m2  i Superior Family sobe velicine 80m2 sa pogledom na baštu, bazen i na more.  Sve sobe posjeduju  klima uređaj, balkon ili terasu, 32-inčni LED-TV, satelitske kanale, telefon, kupatilo sa tušem ili kadom, fen , sefom i mini barom ( samo voda po dolasku)
 
Usluga
All Inclusive – švedsko sto za  doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima - kocept ALL incl mozete preuzeti na recepciji hotela), snack time, vrijeme za čaj, sladoled u određenim satima,određena lokalna točena alkoholna i bezalkoholna pića. Koncept ne uključuje: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A’ la carte restorani, Fresh Bar, Lobby Bar u periodu 00:00-07:00, piće u diskoteci, nargila, turska kafa, irska kafa, svježe cjeđene sokove  kao i sve ostalo van All incl koncepta.  Hotel u svojoj ponudi ima 5  A’ la carte restorana – Om Ali (egipatska kuhinja), Mama Mia (talijanska kuhinja), Tiger Lilly (kineska kuhinja, besplatan jednom u toku boravka uz rezervaciju unaprijed), Jabur (indijska kuhinja) i Riblji restoran, bankomat, konferencijska sala. Gostima, uz doplatu su na raspolaganju i doktor, frizer, vešeraj i peglanje veša. WIFI konekcija je dostupna samo u Lobi dijelu i dodatno se naplačuje. 
 
Sadržaj
Hotel ima ukupno 5 bazena (glavni bazen je podeljen u 4 dijela) , Aqua park sa 4 tobogana i dječiji bazen. Tokom zimskog perioda grije se bazen sa barom i dječiji bazen (što je promjenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta), odbojka na plaži, stoni tenis, šah, pikado, gimnastika u vodi, teretana ( korišćenje teretane nije dozvoljeno djeci ispod 14.godina). Uz nadoplatu gosti mogu da koriste  jahanje konja i kamila, sportove na vodi, u lobiju bilijar, Spa centar, sauna, masaže i ostali tretmani.
Zabavni, animacijski  program tokom dana i večeri. 
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža  duga 1 km, pješčana i karakteriše je izražena smjena plime i oseke, te u pojednim dijelovima more može biti znatno plitko, a postoji i koralni greben za zaljubljenike u podvodni svijet Crvenog mora. Ležaljke , suncobrani, madraci i peškiri za goste su besplatni.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.jasminepalaceresort.com


Lokacije