Jaz Aquamarine

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • Jaz Aquamarine
  • 55 slika

JAZ AQUAMARIN ***** - HURGADA - poznata kao „Biser egipatske obale“  sa preko 350 sunčanih dana u godini,  je  najjznačajniji turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora, 500 kilometara jugoistočno od glavnog grada Kaira. Položaj : Nalazi se u južnom delu Hurgade, blizu Sahl Hashesh-a, oko 20km od aerodroma i centra Hurgade.Kompleks se sastoji od 2 dela – Aquamarine i Bluemarine. "Time

O Jaz Aquamarine

JAZ AQUAMARIN ***** - HURGADA - poznata kao „Biser egipatske obale“  sa preko 350 sunčanih dana u godini,  je  najjznačajniji turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora, 500 kilometara jugoistočno od glavnog grada Kaira.

Položaj:

Nalazi se u južnom delu Hurgade, blizu Sahl Hashesh-a, oko 20km od aerodroma i centra Hurgade.Kompleks se sastoji od 2 dela – Aquamarine i Bluemarine.

Smještaj:

Jaz Aquamarine "ima veliku kolekciju od 1.001 prostranih soba. Standardne sobe 30m2, Superior sobe 35m2, Porodične sobe 45m2, Porodične delux 50m2, Junior suites 70m2,  Excutive suites 85m2 i Royal suites 100m2. Sve imaju kupatilo sa tušem, fen, AC klima uređ, telefon, mini bar ( dodatno se plača), set za kafu i čaj, sef, satelitska TV, balkon ili terasa sa sjedećom garniturom ( sto i stolice). Jaz Blumarine ima 300 Porodičnih soba 40m2.

Usluga i sadržaj:

All inclusive – u glavnom restoranu Topaz  švedski sto za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, užina tokom dana, sladoled u određenim satima , vrijeme za čaj, barovi unutar cijelog hotelskog kompleksa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića ( sva pića se serviraju od 10.00h do ponoći, u čašama), boca vode u sobama, disko klub. Koncept All inclusive potražite na recepciji hotela. Koncept ne uključuje sva strana-uvozna pića, svježe cjeđene sokove, pića u disko klubu, room service, A la Carte restorane, usluge doktora, vešeraj i peglanje, mjenjačnica, telefon, fotograf, frizer, taxi service. WIFI internet konekcija manje brzine besplatna u hotelu.

Plaža:

Hotel posjeduje privatnu pješčanu plažu gdje je jedan dio sa koralnim grebenom, a veći dio je zona sa plitkom vodom (1km-obavezna je obuća za plažu). Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke, suncobrane i peškire, kao  i 2 Jacuzzija na plaži. Uz doplatu su paviljoni na plaži.

Sport i zabava:

Za goste hotela na raspolaganju su  18 bazena za odrasle i djecu, Aqua park sa toboganima. Tokom zimske sezone grije se manji bazen (što je promjenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti kapaciteta hotela), aerobik, stoni tenis, pikado, boćanje, vaterpolo, odbojka na pijesku, teniski teren, fitness centar.  Plaća se: osvjetljenje teniskog i multi terena,  sportovi na vodi, časovi ronjenja, jahanje kamila, usluge Spa centra, sauna, parno kupatilo, masaže i tretmani i ostalo. Zabavni animacijski program tokom dana i večeri. Mini klub za djecu, dječije igralište.

Napomena:

Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom COVID – 19 hotel zadržava pravo da napravi određene izmjene u sadržaju bez obavještavanja treće strane.


https://www.jazhotels.com/hurghada/hotels/jaz-aquamarine.aspx

Lokacije