Jaz Aquamarine

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • Jaz Aquamarine
  • 55 slika

JAZ AQUAMARINE 5* - HURGADA - Nalazi se u južnom delu Hurgade, blizu Sahl Hashesh-a, oko 17 km od aerodroma i centra Hurgade.Kompleks se sastoji od 2 dijela – Aquamarine i Bluemarine. Hotel posjeduje privatnu pješčanu plažu. Smještaj : Jaz Aquamarine ima 1.001 prostranih soba i to 153 Standardne sobe 30m2, 560 Superior soba 35m2, 144 Porodične sobe 45m2, 111 Porodični Delux soba  50m2, 16 Porodičn

O Jaz Aquamarine

JAZ AQUAMARINE 5* - HURGADA - Nalazi se u južnom delu Hurgade, blizu Sahl Hashesh-a, oko 17 km od aerodroma i centra Hurgade.Kompleks se sastoji od 2 dijela – Aquamarine i Bluemarine. Hotel posjeduje privatnu pješčanu plažu.
 
Smještaj
Jaz Aquamarine ima 1.001 prostranih soba i to 153 Standardne sobe 30m2, 560 Superior soba 35m2, 144 Porodične sobe 45m2, 111 Porodični Delux soba  50m2, 16 Porodičnih Delux Swim up soba 50m2, 9 Junior Suites-a 70m2, 6 Execuitive Suites-a 85m2 i 2 Royal Suites-a 100m2. Sve imaju kupatilo sa tušem, fen, AC klima uređaj, telefon, mini bar ( samo voda, ostalo se plača), kuhalo i set za kafu i čaj, sef, LCD TV sa satelitskim kanalima , balkon ili terasa sa sjedećom garniturom ( sto i stolice).
 
Usluga
All inclusive – u Glavnom restoranu Topaz švedski sto za doručak, ručak i večeru, tematske večeri, sladoled u određenim satima ,snack tokom dana, vrijeme za čaj, barovi unutar cijelog hotelskog kompleksa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića ( sva pića se serviraju od 10.00h do ponoći, u čašama), boca vode u sobama, Disko klub.( Koncept All inclusive potražite na recepciji hotela). Koncept ne uključuje sva strana,uvozna i sva flaširana pića, svježe cjeđene sokove, pića u disko klubu, room service, A la Carte restorane ( Azijski, Talijanski, kuhinja Dalekog Istoka i Restoran sa morskim specijalitetima), usluge doktora, vešeraj i peglanje, mjenjačnica, telefon, internet,  fotograf, frizer, taxi i limuzina service, šoping centar, room service. WIFI internet konekcija slabije brzine besplatna u hotelu.
 
Sadržaj
Za goste hotela na raspolaganju su  17 bazena  za odrasle i djecu, Aqua park sa toboganima ( 14 za odrasle i 8 za djecu). Tokom zimske sezone griju se određeni bazeni  što je promjenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti kapaciteta hotela, aerobik, stoni tenis, pikado, boćanje, vaterpolo, odbojka na pijesku, teniski teren, fitness centar.  Plaća se: osvjetljenje teniskog i multi terena,  sportovi na vodi, časovi ronjenja, jahanje kamila, usluge Spa centra, sauna, parno kupatilo, masaže i tretmani i ostalo. Zabavni animacijski program tokom dana i večeri. Mini klub za djecu, dječije igralište .
 
Plaža: 
Hotel posjeduje privatnu pješčanu plažu gdje je jedan dio sa koralnim grebenom, a veći dio je zona sa plitkom vodom (1km-obavezna je obuća za plažu). Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke, suncobrane i peškire, kao  i 2 Jacuzzija na plaži. Uz doplatu su paviljoni na plaži.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.jazhotels.com

 


Lokacije