Kairaba (ex Aqua Mondo Abu Soma Resort)

 1. Egipat
 2. Crveno more
 3. Hurghada
 • Kairaba (ex Aqua Mondo Abu Soma Resort)
 • 79 slika

AQUA MONDO ABU SOMA Hotel je otvoren početkom marta 2022. godine. U ponudi ima 309 smještajnih jedinica, a gostima su na raspolaganju bazeni, nekoliko restorana i barova. Za decu su bazen, aqua park, dječiji klub i igralište. Položaj Hotel se nalazi u regiji Soma Bay, oko 8km od Safage i oko 40km od aerodroma. Smještaj Hotel u ponudi ima 309 smještajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima ur

O Kairaba (ex Aqua Mondo Abu Soma Resort)

AQUA MONDO ABU SOMA Hotel je otvoren početkom marta 2022. godine. U ponudi ima 309 smještajnih jedinica, a gostima su na raspolaganju bazeni, nekoliko restorana i barova. Za decu su bazen, aqua park, dječiji klub i igralište.

 • Položaj

  Hotel se nalazi u regiji Soma Bay, oko 8km od Safage i oko 40km od aerodroma.

 • Smještaj

  Hotel u ponudi ima 309 smještajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, ketler, fen za kosu. Standardne sobe su veličine 36-37m², junior suite su veličine oko 70m², porodične sobe su veličine oko 70m². Dodatno se plaćaju: telefon, room service, mini bar.

 • Usluga

  All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima glavni restoran Mondo i osam A la Carte restorana (besplatno jednom u toku boravka osim Del Mare-a) – La Mamma (italijanska kuhinja), Tagine (libanska kuhinja), El Masry (egipatska kuhinja), Red Dragon (azijska kuhinja), Pancho (meksička kuhinja), Banzai (sushi), Del Mare (riblji specijaliteti) i Eat&Go. Gostima su na raspolaganju i barovi – Lobby Bar, Terrace Bar, Pool Bar, Relax Pool Bar, The Jetty Bar, Coco Bar & Gelateria i Beach Bar. Dodatno se plaćaju: Coco Bar & Gelateria, svježe cijeđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

 • Sadržaj

  Dodatne usluge koje se plaćaju: usluga pranja i peglanja veša, doktor, apoteka, parking, prodavnice, limuzina.

 • Plaža

  Hotel ima svoju plažu sa postepenim ulazom u more. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela.

 • Sport i zabava

  Hotel ima 4 bazena (jedan sa toboganima), aqua park, bilijar, dnevnu i večernju animaciju, odbojku na plaži, teretanu. Dodatno se plaćaju sportovi na vodi i masaže.

 • Napomena

  Tokom sezone hotel ima pravo izvršiti promjenu pojedinih sadržaja bez obavještavanja treće strane. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja!

 • Web stranica hotela

Lokacije