Marlin Inn Azur Resort

 1. Egipat
 2. Crveno more
 3. Hurghada
 • Marlin Inn Azur Resort
 • 39 slika

MARLIN INN RESORT Smješten u dijelu El Mamsha El Sayahi u Hurghadu, ovaj hotel 4* udaljen je 3 km od Međunarodnog aerodroma Hurghada i 7 km od Hurgada. Hotel nudi Soft All Inclusive uslugu. Hotelska privatna pješčana plaža sa direktnim ulaskom u more. Položaj Smješten u dijelu El Mamsha El Sayahi u Hurghadu, ovaj hotel 4* udaljen je 3 km od Međunarodnog aerodroma Hurghada i 7 km od centra Hurgade.

O Marlin Inn Azur Resort

MARLIN INN RESORT Smješten u dijelu El Mamsha El Sayahi u Hurghadu, ovaj hotel 4* udaljen je 3 km od Međunarodnog aerodroma Hurghada i 7 km od Hurgada. Hotel nudi Soft All Inclusive uslugu. Hotelska privatna pješčana plaža sa direktnim ulaskom u more.

 • Položaj

  Smješten u dijelu El Mamsha El Sayahi u Hurghadu, ovaj hotel 4* udaljen je 3 km od Međunarodnog aerodroma Hurghada i 7 km od centra Hurgade.

 • Smještaj

  Hotel raspolaže sa 419 soba. Economy sobe (35m2, samo za odrasle), standardne sobe (35m2) i Suite 46m2. Sve imaju kupatilo sa kadom ili tušem, klima uređaj, sef, mini bar (dnevna dopuna sa flašom mineralne vode), satelitsku TV, telefon , balkon ili prozor.

 • Usluga

  Soft All Inclusive – švedski sto za doručak, ručak i večeru, bar na plaži, Lobby bar i Joker bar otvoren 24 sata (pića od 02.00-09.00 sati se naplaćuju), bar na plaži (09:00-17:00). Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića se služe u čašama, sladoled u određenim terminima (koncept Soft All Inclusive potražite u sobama ili na recepciji hotela). Dodatno se plaćaju: sve vrste flaširanih pića, uvozna alkoholna pića i svježe cijeđeni sokovi, usluge doktora, vešeraj, šoping centar,mjenjačnica, internet, fax, telefon. WIFI internet konekcija besplatna u svim javnim dijelovima hotela

 • Sadržaj

  Vanjski bazen, Kids Club za djecu, stoni tenis, aqua aerobik, odbojka na pijesku. Uz doplatu su: svi sportovi na vodi, jahanje konja, iznajmljivanje bicikala. Dnevni animacijski i večernji programi za odrasle, Mini disko za djecu uvečer.

 • Plaža

  Hotelska privatna pješčana plaža sa direktnim ulaskom u more. Ležaljke, sunocbrani i peškiri besplatni su za goste hotela. Peškiri se dobijaju uz prikaz kartice. Gubljenje kartice se naplaćuje.

 • Sport i zabava

  Vanjski bazen, Kids Club za djecu, stoni tenis, aqua aerobik, odbojka na pijesku, bilijar. Uz doplatu su: svi sportovi na vodi, jahanje konja, iznajmljivanje bicikala. Dnevni animacijski i večernji programi za odrasle, Mini disko za djecu uvečer.

 • Napomena

  Tokom sezone hotel ima pravo izvršiti promjenu pojedinih sadržaja bez obavještavanja treće strane. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja!

 • Web stranica hotela

Lokacije