Meraki Resort Hurghada - Adults only

 1. Egipat
 2. Crveno more
 3. Hurghada
 • Meraki Resort Hurghada - Adults only
 • 57 slika
 • Naša preporuka

MERAKI RESORT 4* Hotel Meraki Beach Resort nudi pravo egipatsko gostoprimstvo, sa svojim primorskim okruženjem, opuštenom atmosferom,sa najvećom plažom na Crvenom moru ( 2,6 km). Hotel sa 4*, lux i s uslugom od 5*. Položaj Nalazi se na udaljenosti od 14 km od Međunarodnog aerodroma Hurghada i 6 km od Marine u Hurghadi. Smještaj Specijalno i kreativno dizajnirane sobe odlikuje spoj boemskog stila i

O Meraki Resort Hurghada - Adults only

MERAKI RESORT 4* Hotel Meraki Beach Resort nudi pravo egipatsko gostoprimstvo, sa svojim primorskim okruženjem, opuštenom atmosferom,sa najvećom plažom na Crvenom moru ( 2,6 km). Hotel sa 4*, lux i s uslugom od 5*.

 • Položaj

  Nalazi se na udaljenosti od 14 km od Međunarodnog aerodroma Hurghada i 6 km od Marine u Hurghadi.

 • Smještaj

  Specijalno i kreativno dizajnirane sobe odlikuje spoj boemskog stila i udobnosti. Hotel ima 368 soba koje su moderno opremljene kupatilom sa tušem, satelitskom TV, telefonom, mini bar ( dodatno se naplaćuje), sef, set za kafu i čaj, i klima uređajem. Svaka soba ima balkon ili terasu i WIFI internet konekcija. Tipovi soba: Shotgun soba (22m2, spavaća soba sa signle krevetom, kupatilo, pogled na vrt, max.1pax), Double Trouble soba (25m2, spavaća soba francuski ležaj, kupatilo, ima opciju pogleda na more, vrt ili bočni pogled na more, max.2pax), Triple Trouble soba (36m2, spavaća soba francuski ležaj + single krevet, kupatilo, max.3pax, opcija pogleda na more, bočni pogled more, pogled na vrt i na bazen), Gypster soba (27-35m2, spavaća soba sa francuskim ležajem, kupatilo, opcija pogeda na bočni pogled na more, direktan pogled na more ili na vrt, max.2pax), Merakilous soba (33-39m2, spavaća soba francuski ležaj ili dva standardna kreveta, kupatilo, kupatilo, opcija pogleda na more ili na dvorište, max.2pax), Livin` it Up suit (83m2, spavaća soba francuski ležaj, kupatilo, Jacuzzi, dnevni boravak, soba ima pogled na dvorište, max.2pax).

 • Usluga

  All inclusive - švedski sto za doručak, ručak i večeru, snack tokom dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, barovi i restorani unutar cijelog hotelskog kopleksa ( Lobby bar otvoren 24 sata, do 00.00 sati se ne naplaćuje, od 00-10.00 sati sva pića se naplaćuju izuzev toplih napitaka: kafa, čaj, topla čokolada)-sva pića se serviraju u čašama. A la Carte restorani jednom uz predhodnu rezervaciju putem ekrana koji se nalazi u ofisu Guest Experience. (Koncept All incl potražite u sobama ili na recepciji hotela). Koncept ne uključuje flaširana i uvozna pića, usluge Yazol Shisha Tent bara, Vibe Cluba, usluge doktora, šoping centra, fax, telefon, internet, taxi servis, room service. WIFI internet konekcija slabije brzine besplatna. *svi gosti su dužni preuzeti All Inclusive koncept na recepciji.

 • Sadržaj

  Glavni restoran na bazi švedskog stola, A `la Carte restorani, barovi. Dodatno se naplaćuje: prodavnice, frizer, salon ljepote, room service, vešeraj.

 • Plaža

  Resort Meraki Beach raspolaže plažom dugom 2,6 km. Pogodnosti na ovoj plaži obuhvataju mogućnosti za ronjenje. Pomenuta plaža je jedna od najlepših u ovom dijelu Hurgade. Za goste hotela besplatni su suncobrani, ležaljke i peškiri.

 • Sport i zabava

  3 bazena od kojih se 1 grije tokom zimskih mjeseci (Floaters bazen), 2 vodena tobogana, jacuzzi, fitness. Gostima su na raspolaganju i dnevne i noćne aktivnosti ( aqua aerobik, pikado, odbojka na pijesku, razna takmičenja tokom dana, večernji show programi). Uz doplatu su svi sportovi na vodi, Spa i Welnees centar, masaze.

 • Napomena

  Hotel zadržava pravo promjene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korištenja sadržaja, promjene koncepta All inclusive i slično, te organizator putovanja za iste promjene ne može snositi odgovornost.

 • Web stranica hotela

Lokacije