Mercure Hurghada Hotel

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • Mercure Hurghada Hotel
  • 59 slika

MERCURE HOTEL - HURGHADA - poznata kao „Biser egipatske obale“  sa preko 350 sunčanih dana u godini,  je  najjznačajniji turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora, 500 kilometara jugoistočno od glavnog grada Kaira. Položaj : Hotel se prostire na 40 hektara pjeskovite plaže  i subtropskih vrtova.Nalazi se blizu grada i udaljen je 8 km od Internacionalnog Aerodroma Hurghada. Smještaj :

O Mercure Hurghada Hotel

MERCURE HOTEL - HURGHADA - poznata kao „Biser egipatske obale“  sa preko 350 sunčanih dana u godini,  je  najjznačajniji turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora, 500 kilometara jugoistočno od glavnog grada Kaira.
 
Položaj
Hotel se prostire na 40 hektara pjeskovite plaže  i subtropskih vrtova.Nalazi se blizu grada i udaljen je 8 km od Internacionalnog Aerodroma Hurghada.
 
Smještaj
Kompleks raspolaže sa 469 smeštajnih jedinica raspoređenih u 6 blokova, uređenih u arabesknom stilu . Sve sobe imaju privatni balkon sa pogledom na more , vrt ili bazen .Standardna soba od 22 m 2  uključuje dupli krevet ili bračni krevet . Porodična soba od 52 m2 uključuje dupli krevet i dječiji kutak sa krevetima na sprat .Superiror sobe od 52 m2 uključuje jedan dupli krevet ili bračni krevet. Apartman od 102 m 2  uključuje jedan dupli krevet i dnevni boravak.Svaka soba poseduje klima uređaj, telefon, internet konekciju, SAT TV i sef.
 
Usluga
Usluga u hotelu je all inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje- izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana, Dar El Andalus, hotel u ponudi ima i 3 a’ la cart restorana (riblji, mediteranski i azijski), nekoliko barova i diskoteku.
 
Sadržaj
Servis za pranje i peglanje veša, prodavnice, konferencijska sala.bazena za odrasle, 2 bazena za decu. Tokom zimske sezone se greje glavni bazen i dečiji bazen (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Od ostalih aktivnosti tu su:  4 teniska i squash terena, stoni tenis, mini golf, noćni muzički program. Wi Fi je dostupan u lobiju bez doplate.
Plaća se: bilijar, ronjenje, sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena i oprema, jahanje konja  i ostalo van koncepta.
Spa & wellness
Gosti mogu da koriste teretanu bez doplate.Plaća se: sauna, jacuzzi, parno kupatilo, tursko kupatilo, masaže i ostali tretmani.
 
Plaža: 
Hotel se nalazi na svojoj 700m dugoj plaži, manji dio je sa koralnim grebenom koji privlači zaljubljenike u podvodni svet a drugi dio je lijepa kupališna zona sa postepenim ulaskom u dubinu. Gosti kompleksa mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela)
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.mercure.
 

Lokacije