Mercure Hurghada Hotel

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • Mercure Hurghada Hotel
  • 29 slika

MERCURE HURGHADA 4* Kristalno čista voda, šareni koralni grebeni i širok spektar avanturističkih sportova pretvorili su Hurgadu iz opuštenog nekadašnjeg ribarskog sela u odlično mjesto za odmor za milione ljudi. Arhitektura, raznovrsne sportske mogućnosti, zabavni programi, odlične restoranske usluge, prostrani zeleni pejzaž i 700 metara duga pješčana plaža čine Mercure Hurghada Hotel utočištem za

O Mercure Hurghada Hotel

MERCURE HURGHADA 4* Kristalno čista voda, šareni koralni grebeni i širok spektar avanturističkih sportova pretvorili su Hurgadu iz opuštenog nekadašnjeg ribarskog sela u odlično mjesto za odmor za milione ljudi. Arhitektura, raznovrsne sportske mogućnosti, zabavni programi, odlične restoranske usluge, prostrani zeleni pejzaž i 700 metara duga pješčana plaža čine Mercure Hurghada Hotel utočištem za one koji traže sunčani opuštajući odmor tokom cijele godine.

  • Položaj

    Hotel se prostire na 40 hektara pješčane plaže i suptropskih vrtova. Hotel se nalazi blizu centra grada, dok je udaljenost 8 km od međunarodnog aerodroma Hurgada.

  • Smještaj

    Hotel ima ukupno 469 soba podjeljeni u 6 blokova. Standardne sobe (22m2, francuski ležaj ili dva single kreveta ili mogućnost povezivanja soba). Family sobe (52m2, francuski ležaj i dječiji kutak sa oddvojenim vratima i krevetima na sprat). Superior soba (52m2 , franuski ležaj, dva single kreveta i mogućnost povezivanja soba). Suite sobe (87m2, francuski ležaj i dnevni boravak). Sve sobe imaju: balkon sa pogledom na more, vrt ili bazen, klima uređaj, telefon da direktnom linijom, satelitska TV i digitalni sef.

  • Usluga

    All Inclusive - Glavni resotoran "Dar El Andauls" otvoren bife - 3 obroka - doručak, ručak, večera (samoposluživanje- izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana, Dar El Andalus, hotel u ponudi ima i 3 A’ la carte restorana (riblji, mediteranski i azijski), nekoliko barova "Azur bar" (otvoren svaki danaod 10:00h do ponoći i nudi kasni doručak i piće), "Ultra Lounge" (otvoren svaki dan od 10:00h do ponoći i nudi piće, grickalice i sve vrste pića lokalnih premium brendova alkoholnih), "Pool bar" (otvoren svaki dan od 10:00h - 17:00h, nudi piće, grickalice i sladoled), " Beach bar" ( otvoren svaki dan od 10:00h - 17:00h, nudi osvežavajuća pića i egzotične koktele) i "Sharky Disco" (otvoren svaki dan od 23:00h).

  • Sadržaj

    Hotel posjeduje 1 salu za sastanke kapaciteta 130 osoba (audio-vizuelni, projekcija podataka, mikrofon i flip chart dostupni su na zahtev), krevetac za bebe (na zahtjev), dječiji bazen (zimi se grije). Wi Fi je dostupan u lobiju hotela bez doplate.

  • Plaža

    Hotel se nalazi na svojoj 700m dugoj plaži, manji dio je sa koralnim grebenom koji privlači zaljubljenike u podvodni svijet a drugi dio je lijepa kupališna zona sa postepenim ulaskom u dubinu. Ležaljke i suncobrani su besplatno. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice naplaćeno od strane hotela).

  • Sport i zabava

    4 teniska terena i 2 squash terena, fitnes centar, soba za prtljag na raspolaganju. Dodatno se nadoplaćuje: bilijar, jahanje konja, ronilački centar, centar za jedrenje na dasci i vodene sportove, vešeraj, šoping, sauna, jacuzzi, parno kupatilo, tursko kupatilo, masaže i ostali tretmani. Bazen 800 m2 sa odvojenim dečijim dijelom (zagrijan tokom zime). Dječiji klub za uzrast od 4-12 godina, otvoren 6 dana u sedmici od 09:00 do 17:00h. Tematske večeri sa muzikom, domaćim i međunarodnim emisijama.

  • Napomena

    Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standradna ležaja !

  • Web stranica hotela

Lokacije