Rixos Premium Magawish Suites & Villas

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • Rixos Premium Magawish Suites & Villas
  • 42 slika
  • Naša preporuka

RIXOS PREMIUM MAGAWISH 5* Hurghada Položaj Hotel se nalazi u turističkom dijelu Hurghade, 12 km udaljen od tržnog centra Senzo Mall i 7 km od međunarodnog aerodroma Hurghada. Smještaj Hotel ima 410 smještajnih jedinica i sve imaju klima uređaj, SAT LCD TV, sef, set za kafu i čaj, mini bar, fen za kosu, Wi-Fi internet. Apartman je veličine 53-73m² i može imati pogled na bazen, baštu ili djelimičan

O Rixos Premium Magawish Suites & Villas

RIXOS PREMIUM MAGAWISH 5* Hurghada

  • Položaj

    Hotel se nalazi u turističkom dijelu Hurghade, 12 km udaljen od tržnog centra Senzo Mall i 7 km od međunarodnog aerodroma Hurghada.

  • Smještaj

    Hotel ima 410 smještajnih jedinica i sve imaju klima uređaj, SAT LCD TV, sef, set za kafu i čaj, mini bar, fen za kosu, Wi-Fi internet. Apartman je veličine 53-73m² i može imati pogled na bazen, baštu ili djelimičan pogled na more. Superior apartmani su veličine oko 140m² i može imati pogled na bazen ili djelimičan pogled na more. Sastoji se od spavaće sobe i dnevnog boravka. Dodatno se plaćaju: telefon, room service.

  • Usluga

    Ultra All inclusive Premium Koncept – doručak, kasni doručak, ručak i večera u glavnom Turquoise restoranu, barovi i restorani unutar cijelog kompleksa, A la Carte restorani uz rezervaciju unaprijed (ukoliko dođe do kašnjenja u dolasku od 15 minuta rezervacija u restoranu se otkazuje), vrijeme za čaj i kolače, Movenpick Ice Cream Corner - sladoled u određeno vrijeme, domaća alkoholna i bezalkoholna pića 24h ( Lobby bar). U restoranima tokom večere obavezan dres kod u restoranima – smart casual (nisu dozvoljeni sportski šorcevi, sportska odjeća ni papuče). Uz doplatu su sva uvozna pića, šampanjac, usluge doktora, vešeraj i hemijskaa čistiona, šoping centar, telefon, mjenjačnica, upotreba konferencijske sale, transferi, room service. WIFI internet je besplatan u cijelom hotelskom kompleksu

  • Sadržaj

    Tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, jacuzzi, Vitamin bar, teretana, parking. Dodatno se plaćaju: masaže i ostali tretmani za njegu lica i tijela, salon ljepote, frizer, doktor, konferencijska sala, transfer.

  • Plaža

    Hotel posjeduje jako lijepu privatnu plažu dugu 1km sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima. Paviljoni na plaži i uz bazen se naplaćuju uz rezervaciju unaprijed. Postoji besplatni shutlle bus tokom cijelog dana.

  • Sport i zabava

    Hotel ima 9 bazena od kojih su 2 dječija , fitness centar, odbojka na plaži, boćanje, vaterpolo, aqua aerobik, zumba, pilates, pikado, stoni tenis, teniski tereni – besplatno do 18 sati, a od 21h se naplaćuje, naplaćuju se i časovi tenisa. Uz doplatu su i svi vodeni sportovi, korištenje usluga Anjana Spa centra, masaže, jahanje konja.. Rixy dječiji klub (besplatan baby room od 1 do 4 godine uz pratnju roditelja, od 4 do 12 godina igraonica i kursevi, soba za spavanje, aktivnosti za djecu), animacioni program, profesionalni plesači, uživo muzika, zabava na bazenu. Zabavni animacijski program tokom dana i večernji show programi sa profesionalnim grupama.

  • Napomena

    U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja! Tokom sezone, hotel ima pravo da promjeni neke od sadržaja bez prethodnog obavještavanja.

  • Web stranica hotela

Lokacije