Sea Star Beau Rivage Hotel

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • Sea Star Beau Rivage Hotel
  • 25 slika

SEA STAR BEAU RIVAGE 5* - HURGHADA - poznata kao „Biser egipatske obale“  sa preko 350 sunčanih dana u godini,  je  najjznačajniji turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora, 500 kilometara jugoistočno od glavnog grada Kaira. Položaj : Hotel se nalazi na  10 km udaljenosti  od aerodroma Hurghada  i 2 km od centra Hurghade - El-Dahar. Prostire se na površini od 22000m2. Smještaj : Hote

O Sea Star Beau Rivage Hotel

SEA STAR BEAU RIVAGE 5* - HURGHADA - poznata kao „Biser egipatske obale“  sa preko 350 sunčanih dana u godini,  je  najjznačajniji turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora, 500 kilometara jugoistočno od glavnog grada Kaira.
 
Položaj
Hotel se nalazi na  10 km udaljenosti  od aerodroma Hurghada  i 2 km od centra Hurghade - El-Dahar. Prostire se na površini od 22000m2.
 
Smještaj
Hotel ima 293 sobe raspoređenih u jednoj zgradi . Standardne  sobe 27m2, max.2pax, Standard trokrevtene sobe 31m2, max.2+1pax ili 3pax, Junior Suite 37m2, max.2+2pax, Executive Sute  43m2, max6pax i Royal Suites 120m2, max.6pax. Sve sobe u hotelu su klimatizirane,imaju vlastitu kupaonicu sa kadom, fen,  telefon,  mini bar ( uz doplatu), sef (  u sobama i na recepciji besplatan i dostupan 24h), keramički pod, balkon ili terasu.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, kasna večera, snack na baru kraj bazena, za djecu do 14 godina sladoled ( porcija ) od 12-17h, poslijepodnevni čaj i kafa, talijnski restoran-bar, Disko bar, lokalna alkoholna i bezalkoholna domaća pića na barovima predviđenim ALL incl konceptom, dječiji i vegetarijanski meni uz predhodni zahtjev, mjenjačnica, bankomat.  Koncept ne uključuje: sva uvozna pića, pića u ,,On the Rock Pub ,, ( od 20.30-01.30h), nargila kutak, room service. Hotel raspolaže sa 4 A’ la cart restorana: La Nonn ( talijanski , besplatan jednom u toku boravka uz rezervaciju unaprijed), Samakmak ( riblji ), Grill Corner i Pizza Corner.  Gostima , uz doplatu, na raspolaganju su i sljedeće usluge:  Doktor, vešeraj,  taxi servis . WIFI se naplačuje.
 
Sadržaj
Hotel ima  2 otvorena  bazena (od kojih se jedan grije zimi) za odrasle i djecu, stoni tenis, fudbal i odbojka na pijesku. Uz doplatu sportovi na vodi, škola ronjenja, jahanje kamile, bilijar,  Aqua Centar-Fun Aqua ( od 10.00-17.00h), Beaauty salon, masaže, Tursko kupatilo, fitness centar.
 
Plaža: 
Hotel ima pješčanu plažu dugu 300m. Nešto duži plićak i koralni greben na 50m od obale. Ulaz u vodu je moguć i preko pontona. Korištenje ležaljki , suncobrana, madraca i peškira  je besplatna za goste hotela. Preporučuje se obuća za ulazak u more.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.seastarbeaurivage.hotelshurghada.com


Lokacije