Seagull Beach Resort

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • Seagull Beach Resort
  • 80 slika

SEAGULL BEACH RESORT Seagull Beach Resort se nalazi u oblasti Sakala, u Sheraton ulici, u blizini marine u kojoj se nalaze poznati restorani, šoping centri, bazari i diskoteke. Posljednji put je delimično renoviran 2017. godine. Resort u svojoj ponudi ima i dva A’ la Carte restorana, osam barova, aqua park sa toboganima za djecu i odrasle. Za djecu su mini klub (4-11 godina), tri bazena, igralište

O Seagull Beach Resort

SEAGULL BEACH RESORT Seagull Beach Resort se nalazi u oblasti Sakala, u Sheraton ulici, u blizini marine u kojoj se nalaze poznati restorani, šoping centri, bazari i diskoteke. Posljednji put je delimično renoviran 2017. godine. Resort u svojoj ponudi ima i dva A’ la Carte restorana, osam barova, aqua park sa toboganima za djecu i odrasle. Za djecu su mini klub (4-11 godina), tri bazena, igralište, mini zoo, aqua park.

  • Položaj

    Nalazi se na plaži u Sakali, od aerodroma je udaljen oko 10km.

  • Smještaj

    Hotel ima ukupno 711 soba. Standardne sobe (francuski ležaj ili twin kreveti, kupatilo), Porodične sobe (Spavaća soba sa tri odvojena kreveta ili jedan francuski ležaj + single krevet, kupatilo), Porodične Deluxe sobe (soba sa twin krevetima povezana sa spavaćom sa francuskim ležajem, kupatilo), Superior sobe (twin kreveti i sofa na izvlacenje, kupatilo), Junior Suit (francuski ležaj, sofa, kupatilo), Connected sobe (2 povezane standardne sobe sa vratima između, kupatilo) i sobe prilagođene osobama sa ivaliditetom. Sve smeštajne jedinice sadrže: balkon/terasu, kupatilo (tuš ili kada), klima, mini frižider (uz doplatu, na licu mjesta), fen za kosu, SAT TV, telefon. Hotel ima standardne sobe, standarne sobe sa direktnim pogledom na more samo za odrasle, porodične sobe (open space), apartmane.

  • Usluga

    All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Hotel ima glavni restoran Cleopatra, restoran Nefertiti, Food court, Captain Nemo’s Pub. Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova – Oasis Beach Bar, Marc Anthony Pool Bar, Ramsis Bar, Buddha Bar, Scooby Doo Pool Bar, Relax Pool Bar, Delphin Beach Bar. U konceptu su užine, sladoledi, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usljed nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umjesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge. Plaća se: a la cart restorani, ceđeni sokovi, turska kafa, kapućino, espreso, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

  • Sadržaj

    U okviru Health Club-a gosti mogu da koriste teretanu 30 minuta dnevno bez doplate. Dodatno se naplaćuju: tursko kupatilo, jacuzzi, parno kupatilo, sauna, masaže i ostali tretmani, doktor, apoteka, tržni centar, dva bioskopa, faks, frizer, servis za pranje veša, konferencijska sala.

  • Plaža

    Hotel je udaljen 200 metara od privatne pješčane plaže, na kojoj se kompleks nalazi, ulazak u vodu je postepen, dio plaže ima koralni greben, savjetuje se obuća za vodu. Drugi dio plaže je u uvali.. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).

  • Sport i zabava

    Hotel u ponudi ima pet bazena i aqua park, bilijar, stoni tenis, tenis, skvoš, fudbalski teren, odbojka na pesku, aerobik, gimnastika u vodi, dnevne i večernje animacije. Dodatno se naplaćuju: Wi-Fi internet, sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena.

  • Napomena

    Tokom sezone hotel ima pravo izvršiti promjenu pojedinih sadržaja bez obavještavanja treće strane. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja!

  • Web stranica hotela

Lokacije