Sindbad Club

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • Sindbad Club
  • 26 slika

SINDBAD CLUB 4 * - EL MAMSHA - novi turistički centar Hurgade, turistička oblast Hurgade koja se veoma brzo razvila, sa dugačkim popločanim i uređenim šetalištem na kome se nalaze raskošni hoteli, veliki broj prodavnica, marketa, tržnica, restorana i poznatih barova i klubova, Hard Rock Café, Little Buddha, Elements. Položaj : Hotel se nalazi  5 km od aerodroma Hurghada, u novom turističkom dijelu

O Sindbad Club

SINDBAD CLUB 4* - EL MAMSHA - novi turistički centar Hurgade, turistička oblast Hurgade koja se veoma brzo razvila, sa dugačkim popločanim i uređenim šetalištem na kome se nalaze raskošni hoteli, veliki broj prodavnica, marketa, tržnica, restorana i poznatih barova i klubova, Hard Rock Café, Little Buddha, Elements.
 
Položaj
Hotel se nalazi  5 km od aerodroma Hurghada, u novom turističkom dijelu koji se naziva Memša i 7 km od Starog dijela grada ( od Sakale ).
 
Smještaj
Hotel ima  733 sobe . Standardne sobe  veličine 27m2, max 2+1chd  ili 3 pax , mogu imati pogled na ulicu, baštu ili bazen,  Porodične sobe  27m2, max.2+2chd  ili 3+1chd  i imaju pogled na Aqua park ili baštu, Wellnes soba 27m2, max.2pax  sa privatnim Jacuzzijem na terasi nalaze se na višim spratovima radi  veće privatnosti gostiju, a boravkom u ovim sobama gosti ostvaruju posebne pogodnosti kao  što su Memory Stick s novim filmovima (na zahtjev gosta) , kuhalo za vodu i set za kafu, ogrtač za kupanje i papuče, besplatna dnevna korpa  sa  voćem ,besplatni piling za tijelo, sapun i ostale Spa pogodnosti po dolasku, besplatna boca lokalnog vina (za goste koji slave posebne događaje), mini bar s besplatnim bezalkoholnim pićima po dolasku (samo za duži boravak ), Porodične sobe koje se sastoje od dvije spavaće sobe  povezane vratima  65m2, max.2+2chd ili 4pax, Junior suite 58m2, max2+1chd. Gosti u ovim sobama  ostvaruju posebne pogodnosti kao što su Memory Stick s novim filmovima (na zahtjev gosta) , kuhalo za vodu i set za kafu, ogrtač za kupanje i papuče, besplatna dnevna korpa  sa  voćem ( po dolasku) , besplatna boca lokalnog vina (za goste koji slave posebne događaje), mini bar s besplatnim bezalkoholnim pićima po dolasku (samo za duži boravak ), Executive suits 77m2 za max.2+2chd ili 4pax, a boravkom u ovim sobama gosti ostvaruju pogodnosti kao i u Junior suits-u i tzv.Pristupačne sobe za osobe sa posebnim potrebama, 37m2 za max.2+1chd.
Sve sobe imaju provatno kupatilo sa tušem, fen, klimu,LCT TV sa satelitskim programima, sef, mini bar ( mineralna voda dopunjava se dnevno  ) i sve imaju balkon ili terasu sa garniturom za sjedenje (manji broj soba ima prozor od poda do plafona ). 
 
Usluga
Usluga u hotelu je All Inclusive – švedski sto za  doručak, ručak i večera, snack kutak, barovi po kraj bazena i na plaži, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića ( od 10.00-24.00h) na barovima predviđenim All incl konceptom. Koncept ne uključuje sva strana alkoholna i bezalkoholna pića, A la Carte restorani: Pronto ( talijanski restoran) i Sawatdi ( kuhinja Dalekog istoka) uz rezervaciju unaprijed dodatno se naplačuje. Gostima, uz doplatu, na raspolaganju su i usluge doktora, čuvanje djece, vešeraj, frizer, telefon, šoping centar, nargila  i room service. WIFI internet konekcija je besplatna u lobiju i dijelu pored bazena.
 
Sadržaj
Otvoreni bazen za odrasle i djecu, Aqua park sa 15 tobogana , fitness, teniski tereni, odbojka na pijesku, boćanje, gimnastika, pikado. Uz doplatu : Health&Spa, masaže, vodeni sportovi, škola ronjenja i  obilazak s podmornicom ( Sindibad Submarines).
Zabavni, animacijski, dnevni i večernji programi. Mini klub za djecu od +4god, dječije igralište.
 
Plaža: 
Hotel  ima privatnu plažu  dugu 400m, udaljenu oko 5min. Plaža je pješčana sa postepenim ulaskom u vodu , na kojoj se nalaze dva bara. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.sindbadclub.com


Lokacije