Steigenberger Aqua Magic

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • Steigenberger Aqua Magic
  • 37 slika
  • Naša preporuka

STEIGENBERGER AQUA MAGIC 5* HURGHADA Položaj Nalazi se u turističkoj zoni Memša, preko puta hotela Steigenberger Al Dau Beach.Udaljen je 10 km od Internacionalnog aerodroma Hurghada i 14 km od starog grada Hurgade. Udaljenost od Luxora je 290km i 450km od Kaira. Smještaj Hotel ima 715 komfornih soba. 113 Standardni soba su veličine 24m2, sa prozorom od poda do plafona, pogledom na vrt i bazen, 143

O Steigenberger Aqua Magic

STEIGENBERGER AQUA MAGIC 5* HURGHADA

  • Položaj

    Nalazi se u turističkoj zoni Memša, preko puta hotela Steigenberger Al Dau Beach.Udaljen je 10 km od Internacionalnog aerodroma Hurghada i 14 km od starog grada Hurgade. Udaljenost od Luxora je 290km i 450km od Kaira.

  • Smještaj

    Hotel ima 715 komfornih soba. 113 Standardni soba su veličine 24m2, sa prozorom od poda do plafona, pogledom na vrt i bazen, 143 Superior sobe 34m2, sa terasom/balkonom i pogledom na vrt, 140 Deluxe soba koje su veličine 45m2, sa terasom/balkonom i pogledom na šetnicu ili bazen/aqua park, 153 Porodične suite sobe su veličine 55m2, imaju terasu/balkon i pogled na šetnicu /more/Aqua park/bazen, 151 Junior porodični suite sobe su veličine 68m2 sa terasom/balkonom i pogled na šetnicu /more/Aqua park/bazen i 15 Aqua Suits 70m2. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klima uređaj, telefon, mini bar ( bezalkoholna pića dopunjavaju se dnevno dok se vina, energetska i alkoholna pića dodatno naplaćuju), set za kafu i čaj, sef, balkon ili terasa određeni broj standardnih soba imaju prozore od poda do plafona ili francuski balkon, dok određeni broj superior soba nije kompletno renoviran.

  • Usluga

    All inclusive - švedski stol za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, užine, sladoled tokom određenih sati, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, barovi unutar cijelog hotelskog kopleksa. ( Koncept All inclusive potražite na recepciji hotela ili u sobama). Gostima su, uz doplatu, na raspolaganju i A la Carte restorani, sva uvozna-internacionalna pića, svježe cjeđeni sokovi, energetska pića, sva hrana i pića u Elements Club & Lounge, nargila, ogrtaći za kupanje i papuče, usluge doktora, vešeraj, šoping centar, taxi servis, room service. WIFI internet konekcija je besplatna za goste hotela.

  • Sadržaj

    Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Magic Flavors, Magic Seasons, Magic Blue Restaurant & Bar, Magic Palappa, Magic Sky Restaurant & Bar i Magic Souk. Gostima su na raspolaganju i barovi – Magic Splash Bar, Magic Lounge, Magic Splash Bar, Magic Breeze Bar, Magic Blue Bar, Magic Sky Bar i Magic Relax bar (samo za odrasle).

  • Plaža

    Privatna pješčana plaža udaljena od recepcije oko 550m (sa druge strane šetnice/ promenade) sa besplatnom upotrebom ležaljki i suncobrana. Do plaže vozi „shuttle bus“ nekoliko puta u toku dana.

  • Sport i zabava

    Hotel ima 7 bazena koji se prostiru na 2600 četvornih metara, dva dječja bazena, 400m rijeku koja prolazi kroz centralni dio bazenskog kompleksa, 2 bazena Aqua Relax samo za odrasle koji se nalazi na krovu hotela, Aqua park sa 6 tobogana, piratski brod sa dva tobogana. Od ostalih aktivnosti tu su: stoni tenis, stoni fudbal, pikado, bilijar, gimnastika, fitness centar.Uz doplatu: Vista Spa centar, masaže, ronilački klub i Aqua centar, tereni za golf, jedrenje na dasci, skijanje na vodi. Zabavni animacijski program tokom dana i večeri. Mini klub za djecu (2-4 godine), Dječiji klub (4-12 godina), Teens club (13-16 godina).

  • Napomena

    Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještavanja treće strane.

  • Web stranica hotela

Lokacije