SUNRISE Holidays Resort - Adults Only

 1. Egipat
 2. Crveno more
 3. Hurghada
 • SUNRISE Holidays Resort - Adults Only
 • 40 slika

SUNRISE HOLIDAY RESORT (ADULTS ONLY) Novi turistički centar Hurgade, turistička oblast Hurgade koja se veoma brzo razvila, sa dugačkim popločanim i uređenim šetalištem na kome se nalaze raskošni hoteli, veliki broj prodavnica, marketa, tržnica, restorana i poznatih barova i klubova, Hard Rock Café, Little Buddha, Elements. Resort Sunrise Holidays namijenjen je samo odraslima, a obuhvaća privatnu p

O SUNRISE Holidays Resort - Adults Only

SUNRISE HOLIDAY RESORT (ADULTS ONLY) Novi turistički centar Hurgade, turistička oblast Hurgade koja se veoma brzo razvila, sa dugačkim popločanim i uređenim šetalištem na kome se nalaze raskošni hoteli, veliki broj prodavnica, marketa, tržnica, restorana i poznatih barova i klubova, Hard Rock Café, Little Buddha, Elements. Resort Sunrise Holidays namijenjen je samo odraslima, a obuhvaća privatnu plažu s lagunom i otokom.

 • Položaj

  Hotel je udaljen od aerodroma u Hurgadi 9km, dok je udaljenost do centra Hurgade 500m.

 • Smještaj

  Hotel ima ukupno 383 sobe. 34 Standardne sobe - pogled kopno ( bračni krevet ili dva single kreveta, kupatilo sa tuš kabinom, francuski prozor i terasa ili balkon). 30 Mega soba - pogled na grad ( bračni krevet, dnevna soba sa dvije sofe, kupatilo i francuski balkon). 163 Standardne sobe - pogled na more ( bračni krevet ili dva single kreveta, kupatilo sa tuš kabinom, francuski prozor i terasa ili balkon). 21 mega sobu - pogled na more ( bračni krevet, dnevna soba sa dvije sofe, kupatilo, čajna kuhinja i balkon). 72 Superior sobe - pogled na more ( bračni krevet ili dva single kreveta, kupatilo sa tuš kabinom, francuski prozor i terasa ili balkon). 43 Deluxe sobe - pogled na more (bračni krevet ili dva single kreveta, kupatilo sa tuš kabinom, terasa ili balkon). 18 Premium sobe - pogled na more ( bračni krevet ili dva single kreveta, kupatilo sa tuš kabinom, terasa ili balkon). 1 Master suite - pogled na more ( bračni krevet, dnevna soba sa trepezarijom za 4 osobe, kupatilo, wc, čajna kuhinja i dva balkona). 1 Executive Suite - pogled na more ( 2 spavaće sobe -1 bračni krevet i 1 sa dva single kreveta, dva kupatila, wc, dnevna soba sa trepezarijom za 6 osoba, čajna kuhinja i 3 balkona). Klimatizirane sobe sadrže balkon ili terasu s pogledom na more ili bazen, TV sa satelitskim programima, minibar, kupatilo sa kadom, sef, telefon, stalak za prtljag, set za kafu i čaj, fen za kosu,i ogledalo.

 • Usluga

  U objektu se nalaze razni restorani, barovi i saloni. Doručak je na principu švedskog stola. Egipatska i međunarodna jela poslužuju se u restoranu i salonu Nasaya, međunarodnom restoranu El Sol i restoranu Arabian nights. Lagani obroci i pića dostupni su uz bazen i u barovima na plaži. Moguće je dogovoriti poslugu u sobu i lunch pakete.

 • Sadržaj

  Na raspolaganju su teretana, sauna i masaže te sadržaji za odbojku na plaži, stolni tenis, odbojka na pijesku, pikado, aerobik, joga, bilijar. kriket. Dodatno se nadoplaćuje: ronjenje, aqua centar, izleti brodom: jahte i stakleni čamci. Animacije, muzika uživo i DI -džej. Besplatan WiFi dostupan je u lobiju hotela.

 • Plaža

  Orange Beach plaža je udaljena od hotela 450m, dok je plaža Harouny udaljena 300m.

 • Sport i zabava

  Odobojka na pijesku, pikado, aerobk, joga, aerobik, bilijar, kriket. Animacijski program, muzika uživo i DI -džej.

 • Napomena

  Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

 • Web stranica hotela

Lokacije