SUNRISE Garden Beach Resort

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • SUNRISE Garden Beach Resort
  • 18 slika

SUNRISE GARDEN BEACH RESORT 5* Safaga Položaj Hotel je udaljen od centra Hurgade 19k m, dok je udaljenost od aerodroma u Hurgadi 15 km. Smještaj Hotel ima ukupno 481 sobu. Standardne sobe (pogled bazen, park, 45 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva odvojena kreveta, prostorom za sjedenje, kupatilo sa kadom, terasa ili balkon); Deluxe soba (bočni pogled more/bazen/vrt, 45 m2, spavaća soba

O SUNRISE Garden Beach Resort

SUNRISE GARDEN BEACH RESORT 5* Safaga

  • Položaj

    Hotel je udaljen od centra Hurgade 19k m, dok je udaljenost od aerodroma u Hurgadi 15 km.

  • Smještaj

    Hotel ima ukupno 481 sobu. Standardne sobe (pogled bazen, park, 45 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva odvojena kreveta, prostorom za sjedenje, kupatilo sa kadom, terasa ili balkon); Deluxe soba (bočni pogled more/bazen/vrt, 45 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva odvojena kreveta, prostor za sjedenje, kupatilo sa kadom, terasa ili balkon); Porodična soba (kreveti na sprat) - 45 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva odvojena kreveta i krevetom na sprat, kupatilo sa kadom, terasa ili balkon; Beach front soba (pogled more, 45 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem, kupatilo sa kadom, terasa ili balkon); Porodični apartman (bočni pogled more/pogled more ili bazen, 75 m2, dvije spavaće sobe, jedna master spavaća soba sa francuskim ležajem i jedna odvojena soba za djecu sa dva odvojena kreveta, dva kupatila, jedno sa tušem a drugo sa kadom, terasa ili balkon; Junior apartman (pogled more/vrt, 80 m2, spavaća soba sa franscuskim ležajem, dnevna soba u koju mogu stati 2 dodatna kreveta, kupatilo sa kadom, terasa); Royal Villa (900 m2, u prizemlju, velika terasa sa vrtom i bazenom koji se zimi zagrijava, jacuzzi, prostor za ručavanje, kuhinja, dnevna soba, toalet, radna soba, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem, kupatilo sa kadom, prostor za sjedenje sa sofom, veliki ormar, terasa, druga spavaća soba sa francuskim ležajem, kupatilom sa kadom, dijelom za sjedenje sa 2 sofe, veliki ormar i dva balkona sa pogledom na more, treća spavaća soba sa dva odvojena kreveta, kupatilom sa tušem, ormar, balkon (pogled more), četvrta spavaća soba sa sa dva odvojena kreveta, kupatilom sa tušem, ormar, balkon (pogled vrt). Na drugom spratu royal ville je peta spavaća soba sa francuskim ležajem , ormarom, kupatilom sa tušem i terasom sa pogledom na more. Hotel ima standarne i porodične sobe i apartmane za osobe sa invaliditetom Sve sobe u resortu Sunrise Select Garden Beach imaju klima-uređaj, mini bar, TV sa satelitskim programima, sef, stalak za prljag, aparat za pripremu kafe i čaja, fen za kosu, ogledalo, peglu i dasku za peglanje (na zahtjev), tuš kabinu ili kadu. Također, sve sobe imaju balkon ili terasu s pogledom na vrt, bazen ili more.

  • Usluga

    All inclusive usluga- Gostima su na raspolaganju 3 restorana, koji služe talijansku, orijentalnu i internacionalnu kuhinju. Sunrise Select Garden Beach Resort također ima 2 puba i 4 bara, kao i bar pored bazena i bar na plaži.

  • Sadržaj

    Hotel nudi usluge za bitne događaje kao što su: vjenčanje, sastanak, konferencija, rođenadani ili bilo koja druga vrsta događaja. Hotel posjeduje 3 bazena, 3 restorana, spa i wellness centar. Hotel nudi usluge za djecu tobogani, Mini Aqua Park nudi izlet za cijeli porodicu, bazen za djecu, igralište za djecu, kutak sa dječijom hranom. Hotel ima brojne rekreativne sadržaje, uključujući osvijetljene teniske terene, teren za odbojku na pijesku, streljaštvo, jahanje i nogometno igralište u punoj veličini. U spa centru Horas moguće je uživati u masažama i kozmetičkim tretmanima. Novi vodeni park u okviru objekta ima 8 tobogana i zasebno područje za djecu s toboganima prilagođenima maloj djeci. U sklopu hotela nalaze se: bankomat i mijenjačnica. Dodatno se naplaćuju: tretmani u spa i beauty centru, masaže, usluge doktora, čuvanje djece.

  • Plaža

    Hotel je smješten direktno uz privatnu pješčanu plažu.

  • Sport i zabava

    Hotel gostima nudi: aqua park sa 12 tobogana, fudbalski teren za djecu, odbojka na pijesku, tenisko igralište, mini golf, stolni tenis, bilijar, pikado, streljaštvo, šah, joga, aerobik, Dodatno se naplaćuju: rasvjeta za teniske terene, škola jahanja, škola ronjenja. aqua centar, svi vodeni sportovi, plovidba brodom.

  • Napomena

    U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja! Tokom sezone, hotel ima pravo da promjeni neke od sadržaja bez prethodnog obavještavanja.

  • Web stranica hotela

Lokacije