Titanic Palace

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • Titanic Palace
  • 55 slika
  • Naša preporuka

TITANIC PALACE HOTEL 5* - HURGADA - Hotel je udaljen  10 km od  Međunarodnog aerodroma Hurghada i 17 km od centra grada. Prostire se na površini od 102.000 m2. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotel posjeduje privatnu pješčanu plažu dugu  365m. Smještaj : 593 sobe. Standardne sobe 48m2, Swim up standard – samo za odrasle osobe  48m2, Superior sobe 55m2, Porodične  standard sobe 55m2 i Porodične so

O Titanic Palace

TITANIC PALACE HOTEL 5* - HURGADA - Hotel je udaljen  10 km od  Međunarodnog aerodroma Hurghada i 17 km od centra grada. Prostire se na površini od 102.000 m2. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotel posjeduje privatnu pješčanu plažu dugu  365m.
 
Smještaj
593 sobe. Standardne sobe 48m2, Swim up standard – samo za odrasle osobe  48m2, Superior sobe 55m2, Porodične  standard sobe 55m2 i Porodične sobe 58m2, Bungalov sobe ( kucice) 48m2 samo za odrasle , nalaze se u sredini bazena sa direktnim pristupom . Sve sobe posjeduju kupatilo sa tuš kabinom  ( Jacuzzi u sobama Superior  i Porodičnim standard sobama), fen, sef,klima uređaj,  mini bar , kuhalo, LCD TV sa satelitskim programima, balkon ili terasa.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večera i kasna večera ( od 21:30 do 00:00 sati- u Glavnom restoranu), snack tokom dana, kasni snack ,, Cold Sandwiches,, od 00:00 do 06:00 sati, vrijeme za čaj, A la Carte restorani uz rezervaciju unaprijed, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića koja se služe u čašama. U slučaju bilo kojeg specijalnog zahtjeva za hranu  ( Vegetarijanci, Gluten free i sl.) gosti se trebaju obratiti na  desk-Guest Relations.( Koncept All inclusive potražite u sobama ili na recepciji hotela). Uz nadoplatu su sva flaširana i uvozna pića, nargila bar, svježi voćni sokovi, usluga u Alexander Baru ( pića, kokice, sladoled, čokolade),  pića u Disko klubu,  usluge doktora, čuvanje djece, vešeraj i hemijska čistionica, internet caffe &wirelles, shuttle service,Konferencijska sala,  limuzina servis, šoping centar, room service. WIFI internet slabije brzine besplatan u javnim dijelovima hotela.
 
Sadržaj
Hotel posjeduje bazene  koji zauzimaju prostor od 8000m2 ( unutar cijelog kompleksa hotela) i to 3 Glavna bazena od koji se 1 grije tokom zimskih mjeseci,  1 dječiji , 8 bazena (F&G zgrade) i 47 privatnih bazena u sklopu Bungalova i Swim up soba. Aqua Park na 4000m sa bazenima i toboganima ( 8 za odrasle i 8 za djecu) otvoren od 08.00 do 17.00 sati. Tu su i ostale aktivnosti: vaterpolo, gimnastika, pikado, odbojka na pijesku, košarka, fitness. Uz doplatu su svi sporovi na vodi, Game room, bilijar, usluge Spa centra, masaže, Tursko kupatilo, sauna. Zabavni animacijski dnevni i večernji show programi. Mini klub za djecu od 4-12 godina, dječije igralište.
Gosti hotela Titanic Palace mogu koristiti veći dio sadržaja hotela Titanic Beach (bazene, plažu, sportske terene, restorane – više informacija gosti mogu dobiti na Recepciji hotela).
 
Plaža: 
Hotel posjeduje privatnu pješčanu plažu dugu  365m koju dijeli sa hotelom Titanic Beach resort.
Na plaži je jedan dio sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svijet, a veći dio je zona sa plitkom vodom (1km-preporučuje se obuća za plažu).
Hotel ima i jetty-ponton sa koga gosti mogu do dijela sa koralima, brodića ili dubine za kupanje. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Peškiri uz karticu. Gubljenje kartice  se naplaćuje.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.titanicgroup.com

 


Lokacije