ZYA Regina Resort & Aqua Park

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • ZYA Regina Resort & Aqua Park
  • 21 slika

ZYA REGINA RESORT & AQUA PARK 4* Hurgada Položaj Hotel se nalazi u centru grada u čuvenoj Sheraton ulici, direktno na plaži, na samo 7km udaljenosti od Međunarodnog aerodroma Hurgada. Smještaj Hotel raspolaže sa 417 smještajnih jedinica: Standardne - bungalov sobe sa pogledom na baštu, Superior sobe sa bočnim pogledom na more i bazen i Delux sobe smještene u tzv.,,Kraljevskoj zgradi,, sa pogledom

O ZYA Regina Resort & Aqua Park

ZYA REGINA RESORT & AQUA PARK 4* Hurgada

  • Položaj

    Hotel se nalazi u centru grada u čuvenoj Sheraton ulici, direktno na plaži, na samo 7km udaljenosti od Međunarodnog aerodroma Hurgada.

  • Smještaj

    Hotel raspolaže sa 417 smještajnih jedinica: Standardne - bungalov sobe sa pogledom na baštu, Superior sobe sa bočnim pogledom na more i bazen i Delux sobe smještene u tzv.,,Kraljevskoj zgradi,, sa pogledom na more i bazen.Sve sobe su opremljene sa kupatilom , tuš kabinom ili kadom, fen, papuče i ogrtač ( samo u delux sobama), AC klima uređaj, telefon, sef, boca vode dnevno, set za kafu i čaj ( samo u delux sobama) , TV sa satelitskim kanalima, balkon ili terasa.

  • Usluga

    All inclusive – doručak na bazi švedskog stola, za doručak, ručak i večeru, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10 do 24 sata ( Pepsi, Fanta, Sprite, Mineralna voda i sokovi iz aparata, Džin, Votka, Rum, Ouzo, Brandy i lokalno vino i pivo, Esspresso, Cappuccino, Cafe Late i čaj serviraju se u čašama), snack tokom dana (Koncept All inclusive potražite na recepciji hotela ili u sobama). Uz doplatu su sva uvozna i flaširana pića, Coffee shop, svježi voćni sokovi, usluge doktora, vešeraj i peglanje, fax – telefon, internet, fotokopiranje, šoping centar, shuttlle service, mjenjačnica, Konferencijska sala, room service. WIFI internet besplatan samo u Lobby dijelu i na terasi.

  • Sadržaj

    Hotel raspolaže sa 3 bazena ( bazen terasa, glavni bazen i dječiji bazen), Aqua Park sa toboganima ( otvoren od 10 - 11 i od 14 - 15 sati), jutarnje aktivnosti sa animacijskim timom. Uz doplatu su svi sportovi na vodi, korištenje Spa centra sa masažama i drugim tretmanima, fitness, Tursko kupatilo. Korištenje teniskih i squash terena na upit, bilijar i stoni tenis. Za djecu Kids klub i igraliste tokom dana i Mini disko navecer ( od 4 do 12 godina). Večernji show i zabavni program.

  • Plaža

    Privatna pješčana plaža udaljena 350m od hotela sa besplatnim ležaljkama,i suncobranima. Ulazak u vodu je postepen, dio plaže ima koralni greben, gdje se savjetuje obuća za vodu.

  • Sport i zabava

    Hotel ima dnevni i večernji program, teretana otvorena od 09:00 – 19:00, dječiji klub ( od 4 do 12 godina), dječiji mini disco, večernji show od 21:00-21:30.

  • Napomena

    Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja

  • Web stranica hotela

Lokacije