ZYA Regina Resort & Aqua Park

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Hurghada
  • ZYA Regina Resort & Aqua Park
  • 89 slika

REGINA RESORT & AQUA PARK 4* - HURGADA - Lociran u centru grada u čuvenoj Sheraton ulici, direktno na plaži, na samo 7km udaljenosti od Međunarodnog aerodroma Hurgada.   Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotel ima pješčanu plažu. Smještaj : Hotel raspolaže sa 417 smještajnih jedinica: Standardne - bungalov  sobe sa pogledom na baštu, Superior sobe sa bočnim pogledom na more i na bazen i Delux sobe

O ZYA Regina Resort & Aqua Park

REGINA RESORT & AQUA PARK 4* - HURGADA - Lociran u centru grada u čuvenoj Sheraton ulici, direktno na plaži, na samo 7km udaljenosti od Međunarodnog aerodroma Hurgada.   Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotel ima pješčanu plažu.
 
Smještaj
Hotel raspolaže sa 417 smještajnih jedinica: Standardne - bungalov  sobe sa pogledom na baštu, Superior sobe sa bočnim pogledom na more i na bazen i Delux sobe smještene u tzv.,,Kraljevskoj zgradi,, sa pogledom na more i bazen.Sve sobe su opremljene sa kupatilom , tuš kabinom ili kadom, fen, papuče i ogrtač ( samo u delux sobama), AC klima uređaj, telefon, sef, boca vode dnevno, set za kafu i čaj ( samo u delux sobama) , TV sa satelitskim kanalima, balkon ili terasa.
 
Usluga
ALL inclusive – švedski sto za doručak, ručak i večeru, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10 do 24 sata ( Pepsi, Fanta, Sprite, Mineralna voda i sokovi iz aparata, Džin, Votka,Rum,Ouzo, Brandy i lokalno vino i pivo, Esspresso, Cappuccino, Cafe Late i čaj serviraju se u čašama), snack tokom dana (Koncept All inclusive potražite na recepciji hotela ili u sobama). Uz doplatu su sva uvozna i flaširana pića, Coffee  shop, svježi voćni sokovi, usluge doktora, vešeraj i peglanje, fax – telefon, internet, fotokopiranje, šoping centra, shuttlle service, mjenjačnica, Konferencijska sala, room service. WIFI internet besplatan samo u Lobby dijelu i na terasi.
 
Sadržaj
3 bazena ( bazen terasa, glavni bazen i  dječiji bazen), Aqua Park sa toboganima ( otvoren od 10 - 11 i od 14 - 15 sati), jutarnje aktivnosti sa animacijskim timom. Uz doplatu su svi sportovi na vodi, korištenje Spa centra sa masažama i dr.tretmanima, fitness, Tursko kupatilo. Na upit korištenje teniskih i  squash terena, bilijar i stoni tenis. Za djecu Kids klub i igraliste tokom dana i Mini disko navecer ( od 4 do 12 godina). Večernji show i zabavni program.
 
Plaža: 
Privatna pješčana plaža udaljena 350m od hotela sa besplatnim ležaljkama,i suncobranima. Ulazak u vodu je postepen, dio plaže ima koralni greben, gdje se savjetuje obuća za vodu.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.reginaresort.com

 


Lokacije