Fort Arabesque Resort, Spa & Villas

 1. Egipat
 2. Crveno more
 3. Makadi Bay
 • Fort Arabesque Resort, Spa & Villas
 • 20 slika
 • Naša preporuka

FORT ARABESQUE RESORT SPA & VILLAS 4* Hotel je smješten u Makadi Bay regiji, udaljen 30 km od aerodroma u Hurgadi i 39 km od centra Hurgade. Plaža ovog hotela je jedna od najljepših u regiji Crvenog mora i glavna je prednost ovog hotela. Položaj Hotel je smješten u Makadi Bay regiji, udaljen 30 km od aerodroma u Hurgadi i 39 km od centra Hurgade. Smještaj Hotelski kompleks čine Fort Arabesque Beac

O Fort Arabesque Resort, Spa & Villas

FORT ARABESQUE RESORT SPA & VILLAS 4* Hotel je smješten u Makadi Bay regiji, udaljen 30 km od aerodroma u Hurgadi i 39 km od centra Hurgade. Plaža ovog hotela je jedna od najljepših u regiji Crvenog mora i glavna je prednost ovog hotela.

 • Položaj

  Hotel je smješten u Makadi Bay regiji, udaljen 30 km od aerodroma u Hurgadi i 39 km od centra Hurgade.

 • Smještaj

  Hotelski kompleks čine Fort Arabesque Beach Resort & Spa, West Bay zgrada i Ville. Fort Arabesque Beach Resort & Spa Hotel ima ukupno 587 soba. Standardne sobe (24-30m2, glavna zgrada, king size krevet ili dva odvojena kreveta, kupatilo, privatni balkon/terasa, bočni pogled na more)Superior sobe (oko 28-32m2, king size krevet ili dva odvojena kreveta, kupatilo, direktan i bočni pogled na more, max. 2+1 pax) Porodične sobe (38-44 m2, u prizemlju, dva king size kreveta ili jedan king size + 1 odvojeni krevet i sofa, kupatilo, max. 2+2) Deluxe porodični apartmani (na 4.- tom spratu, sa pogledom na Jungle bazen, dva king size kreveta ili jedan king size + 1 odvojeni krevet i sofa, max. 2+3 pax). Porodični apartmani (dvije spavaće sobe, jedna sa king size krevetom i jedna sa dva odvojena kreveta i jedno kupatilo, max. 4 pax). Predsjednički apartman (jedna spavaća soba sa king size krevetom, odvojena dnevna soba i terasa, jedno kupatilo, idealan za odrasle osobe) Apartment suite (dvije spavaće sobe, dnevna soba, dva kupatila, max. 2+2 pax). Duplex apartman (na dva sprata, dnevna soba i kupatilo na prvom spratu, spavaća soba i kupatilo na drugom spratu) Junior apartmani (spavaća soba, prostor za sjedenje, kupatilo, max. 3 pax). Fort Arabesque West Bay Standardne sobe (jednokrevetna ili dvokrevetna soba sa kupatilom, pogled na vrt) Superior sobe (jednokrevetne, dvokrevetne ili trokrevetne, pogled na more). Junior apartmani (spavaća soba, prostor za sjedenje, kupatilo, max. 3 pax). Superior apartmani (dvije spavaće sobe jedan king size krevet + 1 odvojeni krevet, balkon, jedno kupatilo sa tušem i kadom, max. 3 pax). Executive apartman (spavaća soba sa king size krevetom, dnevna soba, kupatilo, idealno za parove) Penthouse (dvije spavaće sobe, 3 king size kreveta, 2 kupatila, jacuzzi, max. 4 pax) Fort Arabesque The Villas je dio hotela kaskadno orijentisan, nekoliko redova sa vilama koje su povezane bazenom ali tako da svaka ima dovoljno privatnosti: Vila swim up one bedroom (jedna spavaća soba sa king size krevetom, dnevna soba, kupatilo, privatna terasa sa pristupom grijanom bazenu, max. 2 pax) Vila swim up two bedroom (dvije spavaće sobe sa king size krevetima u svakoj sobi, dva kupatila, dnevna soba, privatna terasa sa pristupom grijanom bazenu, max. 4 pax).

 • Usluga

  Usluga u hotelu je Premium All Inclusive i All inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Dodatno se plaća se: Club 159 (osim za goste Fort Arabesque The Villas i za goste sa uslugom Premium All Inclusive), svježe cijeđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, teretana (besplatna za goste u dijelu Fort Arabesque The Villas), oprema za tenis, bilijar, internet (kartice su dostupne na recepciji, ne plaćaju gosti smješteni u Fort Arabesque The Villas), sauna, masaže, aromatične masaže, talasoterapija, pilinzi i ostali tretmani za njegu lica i tijela.

 • Sadržaj

  U dijelu Fort Arabesque Beach Resort & Spa gostima su na raspolaganju restorani The Beach Resort Main Restaurant, La Piazza i Club 159 (uz doplatu). U dijelu Fort Arabesque The Villas gostima su na raspolaganju dva A la carte restorana – The Pavilion (doručak i večera) i Club 159 (restoran-bar, služi ručak i večeru), kao i La Piazza. Gostima su na raspolaganju barovi – Sunset Bar (West Bay), Beach Bar (Beach Resort), The Red Rocks (Beach Resort), Le Jardin (Beach Resort), Swim-up Pool Bar, Arena Bar, Windbreaker Bar (West Bay).Usluga Premium All Inclusive u odnosu na All inclusive dodatno nudi: – obroke u dva A La Carte restorana – The Pavilion i Club 159, – uslugu Beach Service Plus – rezervaciju ležaljke i suncobrana po izboru sa mini frižiderom na plaži sa pićem, – besplatnu neograničenu upotrebu teretane, – besplatan internet u javnim prostorijama, – popust u Spa centru i – pripremu koktela sa premium lokalnim pićima.

 • Plaža

  Plaža ovog hotela je jedna od najljepših u regiji Crvenog mora i glavna je prednost ovog hotela. Široka je 600m sa nekoliko koralnih grebena sa živim šarenim koralima i ribicama, ali i više obilježenih koridora gde može lijepo da se uđe u more bez obuće za kupanje. Plaža je jako lijepo uređena i na njoj se nalaze restoran, bar, toaleti, animacija za decu i odrasle, nekoliko sportskih terena. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste suncobrane, ležaljke i peškire.

 • Sport i zabava

  Hotel u ponudi ima četiri bazena od kojih se grije 1 dio za odrasle i 1 za djecu, aerobik u vodi, stoni tenis, terene za tenis, sportovi na vodi, Wi-Fi internet (besplatan samo u lobiju).

 • Napomena

  Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agnecija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja !

 • Web stranica hotela

Lokacije