LABRANDA Club Makadi

 1. Egipat
 2. Crveno more
 3. Makadi Bay
 • LABRANDA Club Makadi
 • 46 slika

LABRANDA CLUB MAKADI Ovaj hotelski kompleks sa 4* nalazi se na odličnoj lokaciji u zalivu Makadi - jednim od najposječenijih područja Hurgade. Hotel je udaljen samo nekoliko minuta vožnje od golf terena Soma Bay. Položaj Labranda Club nalazi se u Makadi Bay-u, 30km udaljenom od aerodroma Hurgada i 35km od centra. Od Safage udaljena je 30km. Smješten je pored hotela Labranda Royal Makadi 5* . Izmeđ

O LABRANDA Club Makadi

LABRANDA CLUB MAKADI Ovaj hotelski kompleks sa 4* nalazi se na odličnoj lokaciji u zalivu Makadi - jednim od najposječenijih područja Hurgade. Hotel je udaljen samo nekoliko minuta vožnje od golf terena Soma Bay.

 • Položaj

  Labranda Club nalazi se u Makadi Bay-u, 30km udaljenom od aerodroma Hurgada i 35km od centra. Od Safage udaljena je 30km. Smješten je pored hotela Labranda Royal Makadi 5* . Između ova dva hotela nalazi se LABRANDA FOOD promenada sa restoranima i barovima.

 • Smještaj

  Hotel ima 339 soba raspoređenih u 8 zgrada na III sprata. Standardne sobe ( 22m2, pogled bazen, vrt i morska strana. Max. 2 odraslih + 1 dijete ) i Family sobe ( 30m2, pogled vrt. Max. 3 odraslih + 1 dijete ). Sve sobe imaju privatno kupatilo sa tušem ili kadom, fen, klima uređaj, telefon, sef, mini bar ( dodatno se naplaćuje ), kuhalo, LCD TV sa satelitskim programima, balkon ili terasu.

 • Usluga

  All inclusive - Samoposluživanje za doručak, ručak i večera u Glavnom restoranu ,,OTANTIK,,. Rani i kasni doručak, snack tokom dana, slastičarna, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 24:00 koja se služe u čašama. A la Carte restorani unutar kompleksa uz predhodnu rezervaciju i jednom tokom boravka. Koncept All inclusve potražite u sobi ili na recepciji hotela. Uz doplatu su: Uvozna pića, kokteli, cijeđeni sokovi, nargila, A la Carte restorani, flaširana pića, pića i hrana poslije 24 sata, room service.

 • Sadržaj

  1 vanjski bazen sa svježom vodom koji se zagrijava tokom zimskih mjeseci, 1 dječiji, barove i restorane duž cijelog hotelskog kompleksa. Dnevne i večernje aktivnosti. Za djecu tu je dječije igralište i Kids klub ,,FunPoint,, da dnevnim aktivnostima i uvečer mini Disko. Uz doplatu su usluge doktora, čuvanje djece, vešeraj, telefon, internet, frizer, taxi servis, shuttle bus servis do grada, limuzina servis, shopping centar, mjenjačnica. WIFI internet konecija slabije brzine dostupan u javnim dijelovima hotela i sobama.

 • Plaža

  Hotel posjeduje dugu privatnu, pješčanu plažu sa besplatnim ležaljkama i suncobranima. Peškiri su dostupni uz karticu ( gubljenje kartice hotel naplaćuje ).

 • Sport i zabava

  Gostima su na raspolaganju tereni za odbojku na pijesku, squash, fudbal na plaži, bilijar, teniski teren, fitness centar, Uz doplatu su usluge Spa&Wellness centra, sportovi na vodi

 • Napomena

  Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

 • Web stranica hotela

Lokacije