Labranda Lemon & Soul Makadi Bay

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Makadi Bay
  • Labranda Lemon & Soul Makadi Bay
  • 44 slika
  • Naša preporuka

LEMON & SOUL MAKADI GARDEN-3* Smješten u srcu zaliva Makadi, Lemon & Soul Makadi Garden nudi all-inclusive, udoban boravak sa osnovnim sadržajima i uslugama za sve vrste gostiju. Bilo da se radi o paru, porodici ili prijateljima, hotel pruža nezaboravno i zabavno iskustvo za sve. Položaj Hotel se nalazi u regiji Makadi, 30km od aerodroma i 35km od centra grada. Smještaj Hotel ima 139 Standard soba

O Labranda Lemon & Soul Makadi Bay

LEMON & SOUL MAKADI GARDEN-3* Smješten u srcu zaliva Makadi, Lemon & Soul Makadi Garden nudi all-inclusive, udoban boravak sa osnovnim sadržajima i uslugama za sve vrste gostiju. Bilo da se radi o paru, porodici ili prijateljima, hotel pruža nezaboravno i zabavno iskustvo za sve.

  • Položaj

    Hotel se nalazi u regiji Makadi, 30km od aerodroma i 35km od centra grada.

  • Smještaj

    Hotel ima 139 Standard soba pogled vrt (23 m², max.2 odraslih +1 dijete), 3 deluxe sobe s pogledom na bazen (41 m², max.3 odraslih ili dvoje odraslih i dvoje djece, ima jedna soba za osobe sa invaliditetom), 131 Superior soba s pogledom na bazen (23 m², max. 2 odraslih+dijete), 3 Deluxe sobe s pogledom na vrt(41 m², max.3 odraslih ili dvoje odraslih i dvoje djece, ima jedna soba za osobe sa invaliditetom), 5 apartmana sa pogledom na bazen (46 m², dnevni boravak je odvojen, max.4 odrasle osobe). Sve sobe imaju LED TV sa satelitskim kanalima, set za kafu i čaj. telefon, sef, mini bar(dodatno se naplaćuju), privatno kupatilo sa tušem i fenom.

  • Usluga

    Usluga je all inclusive.Glavni restoran "Zesty" (doručak 07:00 - 10:00, ručak 12:30 -15:00, večera19:00- 21:30), bar pored bazena (10:00-00:00), food truck (na plaži, od 10:00-18:00). Wi-Fi u javnim dijelovima hotela.

  • Sadržaj

    Makadi promenada sa brojim A'la Carte restoranima: Syrtaki Taverna-grčka kuhinja, Taj Mahal-indijska kuhinja, Red Dragon-azijska kuhinja, La Mamma Italian Restaurant & Pizza- italijanska kuhinja, The Shawarma World-turska kuhinja, Banzai Sushi Bar, Cairo Cafe, Tagine Restaurant - kuhinje Tunisa, Libije i Maroka (nalazi se u Labranda Clubu). A'la Carte restorani su besplatni jednom u toku boravka uz obaveznu unaprijed rezervaciju. Del Mare Seafood Restaurant-riblji restoran, Roof Top Bar, Ras El Naga, Coco Bar & Gelateria, Eat & Go i Gelateria se dodatno naplaćuju.

  • Plaža

    Hotel je udaljen od plaže 900m, ima besplatan shuttle bus. Suncobrani i ležaljke su besplatni.

  • Sport i zabava

    Dva bazena, spa & wellness, Masaže, hamami, sauna, parna soba, tenis i skvoš se dodatno naplaćuju.

  • Napomena

    U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja! Tokom sezone, hotel ima pravo da promjeni neke od sadržaja bez prethodnog obavještavanja.

  • Web stranica hotela

Lokacije