Labranda Royal Makadi

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Makadi Bay
  • Labranda Royal Makadi
  • 38 slika
  • Naša preporuka

LABRANDA ROYAL MAKADY BAY Labranda Royal Makadi hotel je savršen spoj između elegancije i jedinstvenosti. Nalazi se direktno na jednoj od najljepših plaža zaljeva Makady Bay-a. Položaj Labranda Royal Makadi se nalazi u popularnom zalivu Makadi Bay, na lijepo uređenoj, privatnoj pješčanoj plaži, okružen zelenilom i cvijećem. Hotel je 30km udaljen od aerodroma Hurgada i 35km od centra Hurgade. Od sh

O Labranda Royal Makadi

LABRANDA ROYAL MAKADY BAY Labranda Royal Makadi hotel je savršen spoj između elegancije i jedinstvenosti. Nalazi se direktno na jednoj od najljepših plaža zaljeva Makady Bay-a.

  • Položaj

    Labranda Royal Makadi se nalazi u popularnom zalivu Makadi Bay, na lijepo uređenoj, privatnoj pješčanoj plaži, okružen zelenilom i cvijećem. Hotel je 30km udaljen od aerodroma Hurgada i 35km od centra Hurgade. Od shopping centra Senzo Mall udaljen je 20km.

  • Smještaj

    Hotel se sastoji od 3 zgrade na 3 sprata sa ukupno 505 soba. Standard sobe ( 24m2 sa balkonom ili terasom, max.3 odrasle ili 2 odrasle + 1 dijete ), Family sobe ( 30m2 sa balkonom ili terasom, max. 3 odraslih + 1 dijete ) i Bungalovi - direktno na plaži ( 32m2, samo za odrasle, max. 2 odraslih ) + 2 sobe prilagođene osobama sa posebnim potrebama. Sve sobe posjeduju kupatilo sa tušem ili kadom, klima uređaj, sef, mini bar ( naplaćuje se ), kuhalo, telefon, TV sa satelitskim programima, balkon ili terasa.

  • Usluga

    Usluga u hotelu je ALL inclusive. Samoposluživanje za doručak, ručak , večeru i ponoćni snack u glavnom Restoranu Royal ( nije dozvoljen ulazak u kratkim hlačama i odjeći za plažu ). Rani doručak, kasni doručak, snack tokom dana, sladoled u određeno vrijeme, domaća alkoholna i bezalkoholna pića koja se služe u čašama ( 10:00 - 23:00 ), restorani i barovi unutar cijelog hotelskog kompleksa, A la Carte restorani uz predhodnu rezervaciju, jednom tokom boravka. Koncept All inclusve potražite na recepciji hotela ili u sobama. Koncept ne uključuje: Uvozna pića, svježe cjeđene sokove, nargila, kokteli, pića u Disko klubu, room service.

  • Sadržaj

    Hotel ima u svom sastavu 2 vanjska bazena od kojih se 1 grije tokom zimskog perioda, 1 dječiji bazen i 1 Relax bazen - samo za odrasle, fitness centar. Dnevni i noćni animacijski program. Za djecu tu je dječije igralište i Kids klub ,,Fun Point,, sa dnevnim aktivnostima i dječiji disko u večernjim satima. Uz doplatu su: Doktor, vešeraj, telefon, internet , Konferencijska dvorana, shopping centar, frizer, taxi servis, limuzina servis. WIFI slabije brzine besplatan u javnim dijelovima hotela.

  • Plaža

    Hotel posjeduje vlastitu, dugu, pješčanu plažu sa besplatnim ležaljkama i suncobranima Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice će biti naplaćeno od strane hotela).

  • Sport i zabava

    Aqua gimnastika, teniski teren, bilijar, pikado, stoni tenis, squash, odbojka na pijesku. Uz doplatu su usluge Spa & Wellness centra, Hamam, masaže, sportovi na vodi, jahanje konja.

  • Napomena

    Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

  • Web stranica hotela

Lokacije