Serenity Fun City

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Makadi Bay
  • Serenity Fun City
  • 56 slika

SERENITY FUN CITY 5* - HURGADA - Hotel se nalazi na zapadnoj obali Crvenog mora, u oblasti Makdi Bay. Zauzima površinu od 150,00m2. Otvoren je u maju 2012 godine. Od Međunarodnog aerodroma Hurghada udaljen je 36 km. Gosti hotela koriste plažu sestrinskog hotela Serenity Makady Beach hotela. Smještaj : Hotel raspolaže sa 515 soba. Standard sobe 35m2, Premium sobe 35m2, Delux 35m2, Porodične sobe 57

O Serenity Fun City

SERENITY FUN CITY 5* - HURGADA - Hotel se nalazi na zapadnoj obali Crvenog mora, u oblasti Makdi Bay. Zauzima površinu od 150,00m2. Otvoren je u maju 2012 godine. Od Međunarodnog aerodroma Hurghada udaljen je 36 km. Gosti hotela koriste plažu sestrinskog hotela Serenity Makady Beach hotela.
 
Smještaj
Hotel raspolaže sa 515 soba. Standard sobe 35m2, Premium sobe 35m2, Delux 35m2, Porodične sobe 57m2. Sve posjeduju kupatilo sa tušem, fen, set za kafu i čaj, mini bar , satelitsku TV, balkon ili terasa.
 
Usluga
All inclusive  - švedski sto za doručak, ručak i večeru, tematske večeri, snack , sendvići i pizze tokom dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića koja se služće u čašama ( pića se služe  do 23h - Lobby bar, barovi na plaži i po kraj bazena od  10.00 do zalaska sunca), barovi i restorani unuta hotelskog kompleksa. ( Koncept All inclusive potražite u sobama ili na recepciji hotela). Uz doplatu su sva flaširana i uvozna pića, A la carte restorani, pićs i hrana u English Pub-u, sva pića i hrana nakon 23h, pića u Diskoteci u hotelu Serenity Makadi Bay,  usluge doktora, vešeraj, kompjuterske igrice, telefon, fax, šoping centar, internet, 6D kino, shuttle service, room service. WIFI internet konekcija besplatna u lobby dijelu.
 
Sadržaj
3 otvorena bazena sa odvojenim dijelom za djecu, Aqua park sa nekoliko bazena sa različitim toboganima i vodenim zanimacijama. **** Jedna od najupečatljivijih karakteristika Fun City-a je Tematski  Aqua park, jedinstveni zabavni park u regiji Crvenog mora sa raznim bazenima i toboganima za sve uzraste i “Luna Park” uz nadoplatu. Aqua park u Serenity Fun City-u se grije tokom zimske sezone – bazen sa valovima, , Kids i Mini Aqua..  ***
Za goste hotela  su na raspolaganju i dnevne animacijske i večernje aktivnosti. Jedan teniski teren, fitness.  Uz doplatu su svi sportovi na vodi, rasvjeta teniskog terena i oprema za tenis, usluge Health Cluba, masaže, Hamam, jacuzzi. Za djecu Kids klub od 5-12 godina, mini disko uvečer.
 
Plaža: 
Gosti hotela koriste plažu sestrinskog hotela Serenity Makady Beach hotela sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima. Postoji besplatni shuttle bus svakih 20 minuta ( 09.00 do zalaska sunca).
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.serenityhotelsegypt.com

 


Lokacije