Serenity Makadi Beach

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Makadi Bay
  • Serenity Makadi Beach
  • 46 slika

SERENITY MAKADI BEACH HOTEL 5* - HURGADA - Hotel se nalazi na zapadnoj obali Crvenog mora, izgrađen u Marokanskom stilu, zauzima površinu od 220,000m2. Otvoren je u januaru 2007 godine. Od Međunarodnoh aerodroma Hurghada udaljen je 36 km. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska pješana privatna koralna plaža duga 320m. Smještaj : Hotel raspolaže sa 551 sobom&suites podjeljenih u 3 krila koje čin

O Serenity Makadi Beach

SERENITY MAKADI BEACH HOTEL 5* - HURGADA - Hotel se nalazi na zapadnoj obali Crvenog mora, izgrađen u Marokanskom stilu, zauzima površinu od 220,000m2. Otvoren je u januaru 2007 godine. Od Međunarodnoh aerodroma Hurghada udaljen je 36 km. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska pješana privatna koralna plaža duga 320m.
 
Smještaj
Hotel raspolaže sa 551 sobom&suites podjeljenih u 3 krila koje čine 15 zasebnih zgrada na 2-3 sprata. Standardne sobe  45m2, Premium sobe 45m2, Delux sobe 45m2, Porodične sobe 57m2 i Executive suites 98m2. Sve sobe su vrlo prostrane, imaju kupatilo sa tušem, fen, telefon, mini frižider, sef, set za kafu i čaj, satelitsku TV, veliki balkon ili terasu ili prozor. Sobe povezane vratima  su dostupne na upit i uz extra doplatu.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto za doručak, ručak i večeru. Snack tokom dana, sladoled u određenim satima,baby  buffet corner u Glavnom restoranu, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića koja se služe u čašama ( pića se služe  do 23h - Lobby bar, barovi na plaži i po kraj bazena od  10.00 do zalaska sunca) ( Koncept All inclusive potražite u sobama ili na recepciji hotela). Uz nadoplatu su sva flaširana i uvazna  pića, A la Carte restorani, usluge u  Bedouin kafeu, pića u Diskoteci, nargila bar, usluge ljekara, vešeraj, šoping centar, shuttle bus do centra, mjenjačnica, internet, telefon, fax, room service. WIFI internet konekcija  besplatna u lobby dijelu.
 
Sadržaj
3 otvorena bazena sa slatkom vodim sa zasebnim dijelom za djecu ( tokom zimske sezone se 1 grije), 2 opuštajuća bazena sa slanom vodom, fitness, odbojka na pijesku, teniski tereni. Naplačuju se: svi soprtovi na vodi, usluge Health cluba i Beauty salona, masaže, Tursko kupatilo, jacuzzi, osvjetljenje teniskih terena i oprema za tenis. Mini klub za djecu sa različitim programima i igrama, takmičenja...Zabavni animacijski dnevni i večernji programi.
 
Plaža: 
Hotelska pješana privatna koralna plaža duga 320m i 40m pristaništa ( pontonski most zbog korala)- preporučuje se obuća za plažu. Gostima su na raspolaganju, besplatno, ležaljke, suncobrani i peškiri.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.serenityhotelsegypt.com

 


Lokacije