Xanadu Makadi Bay

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Makadi Bay
  • Xanadu Makadi Bay
  • 148 slika

XANADU MAKAY BAY 5* - HURGADA - Nalazi se u Makadi Bay zalivu, na oko 35km udaljenosti od Hurgade. Položaj Hotel je udaljen 30km od aerodroma, 35km od centra Hurgade i 7 km od Makadija. Smještaj Hotel ima ukupno 815 soba u glavnoj zgradi i u 30 aneks zgrada. Supeiror sobe u glavnoj zgradi sa pogledom na vrt ili na more (35 - 45m2, spavaća soba, kupatilo, max.2+1pax). Dune superior i Family sobe (3

O Xanadu Makadi Bay

XANADU MAKAY BAY 5* - HURGADA - Nalazi se u Makadi Bay zalivu, na oko 35km udaljenosti od Hurgade.

  • Položaj

    Hotel je udaljen 30km od aerodroma, 35km od centra Hurgade i 7 km od Makadija.

  • Smještaj

    Hotel ima ukupno 815 soba u glavnoj zgradi i u 30 aneks zgrada. Supeiror sobe u glavnoj zgradi sa pogledom na vrt ili na more (35 - 45m2, spavaća soba, kupatilo, max.2+1pax). Dune superior i Family sobe (30-40m2 superior i 60-80m2 Family, spavaća soba, kupatilo, + sofa ili pomoćni ležaj, max.2+2 i 6+1), Family sobe sa pogledom na vrt (73 - 103m2, glavna zgrada, spavaća soba kupatilo, max.4+2pax), Family sobe sa bočnim pogledom na more (86 - 182m2, spavaća soba, kupatilo, max.4+2pax), Junior Suite sa pogledom na bazen ili bočni pogled na more (81m2, spavaća soba, kupatilo, max.4/3+1, 2+2pax), Lagoon Suite sa pogledom na vrt ili Swim up (72-75m2, spavaća soba, kupatilo, max 3+1, 2+2pax), Lagoon Dublex Suite i Lagoon Dublex Swim Up suite (175m2, spavaća soba, kupatilo, max.4+2pax), Lagoon Villa i Presidental Vila (150m2, spavaća soba, kupatilo, max 4+2 pax). Sobe posjeduju: kupatilo, balkon, besplatan Wi-Fi internet, LCD TV, telefon, fen, mini bar (gazirani sokovi, mineralna voda, voćni sokovi, pivo, mlijeko - za porodice sa djecom), sef, toaletni pribor, sofu, direktna telefonska linija, split klima, set za kafu i čaj, sofa.

  • Usluga

    High Class All inclusive - švedski sto - doručak, ručak, večera, kasna večera, snack, lokalna premium i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, kafa, čaj, kolači, sladoled u određenom terminu, slastičarna. A `la Carte restorani uz rezervaciju unaprijed (Turkuaz, Dolce Vita, Ariel) koji su besplatni i nalaze se na plaži. A `la Carte restorani Dolce Vita i Turkuaz imaju poseban Kids menu. Nargila uz nadoplatu.

  • Sadržaj

    Hotel je otvoren u aprilu 2022. godine i zauzima površinu od 500.000m2. Glavni restoran na bazi švedskog stola, barovi u samom hotelu, na plaži i pored bazena, A `la Carte restorani. Korištenje turskog kupatila je besplatno. Uz nadoplatu Wellnes i SPA, parno kupatil, Jacuzzi, sauna, frizer, manikir i pedikr, SPA & Beauty tretmani. Wi-Fi internet je besplatan u cijelom hotelu.

  • Plaža

    Pozicioniran je na sopstvenoj plaži dugoj oko 250m sa postepenim ulaskom u more. Suncobrani, ležaljke i peškiri su besplatni.

  • Sport i zabava

    Gosti mogu uživati u nekoliko bazena od koji su dva za djecu. U sastavu hotela je i veliki Aqua-park sa 14 tobogana koji je besplatan za goste hotela. Hotel posjeduje igraonicu za djecu Fancy Land od 1500m2 gdje postoje i sobe za spavanje, igraonice, animacije i sl. Od sportskih aktivnosti na raspolaganju gostima je fitness centar, sportske aktivnosti, sto za stoni tenis, fudbal, Yoga, aerobik, Zumba…

  • Napomena

    Tokom sezone hotel ima pravo izvršiti promjenu pojedinih sadržaja bez obavještavanja treće strane. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja!

  • Web stranica hotela

Lokacije