Sheraton Soma Bay Resort

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Ras Abu Soma
  • Sheraton Soma Bay Resort
  • 30 slika

SHERATON SOMA BAY 5* - HURGADA - Hotel je smješten na obali mora u istoimenoj turističkoj oblasti Soma Bay udaljen 45 km od Međunarodnog aerodroma Hurghade. Smještaj : Hotel izgrađen po uzoru na dvorac Karnak broji 326 soba. 59 Classic soba, 105 Standardnih soba sa pogledom na more 34-35m2 (Classic sobe su skromnije od standardnih i nalaze se u dijelu sa bungalovima) , 111 Delux soba sa pogleo

O Sheraton Soma Bay Resort

SHERATON SOMA BAY 5* - HURGADA - Hotel je smješten na obali mora u istoimenoj turističkoj oblasti Soma Bay udaljen 45 km od Međunarodnog aerodroma Hurghade.
 
Smještaj
Hotel izgrađen po uzoru na dvorac Karnak broji 326 soba. 59 Classic soba, 105 Standardnih soba sa pogledom na more 34-35m2 (Classic sobe su skromnije od standardnih i nalaze se u dijelu sa bungalovima) , 111 Delux soba sa pogleodm na more 34-35m2, 12 Executive Suites 73-74m2, 9 Junior Suite-a 65m2, 12 Delux Beach Front Suites 85m2 , 5 Beach Suites 79-80m2, 2 Royal Suites 160m2 i 11 Beach Front Suites 80m2. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, klima uređaj, telefon, mini bar ( uz doplatu), sef, set za kafu i čaj, satelitsku TV , balkon ili terasu. WIFI internet u sobama.
 
Usluga
ALL inclusive – švedski sto za doručak, ručak i večera, užine tokom dana, vrijeme za čaj, kafu i kolaćiće, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i određeni kokteli koji se služe u čašama, barovi unutar cijelog hotelskog kompleksa ( na barovima kraj bazena i na plaži pića se služe od 10 do zalaska sunca, a u Solar Lobby baru do 22 sata) , diskoteka ( pića se naplačuju). (Koncept All inclusiva potražite na recepciji hotela ili u sobama). Koncept ne uključuju pića poslije 22 sata, Premium uvozna pića, flaširana pića, pića u limenkama, svježe cjeđene sokove, nargilu, A la Cartre restorane, mjenjačnica, usluge doktora, vešeraj i hemijska čistionica, mini bar, internet caffe, šoping centar, taxi servis. WIFI internet konekcija besplatna u Lobby dijelu, Glavnom restoranu, Talijanskom restoranu i sobama.
 
Sadržaj
Gostima su na raspolaganju 3 otvorena bazena, dječiji bazen ( 2 se griju tokom zimskih mjeseci), fitness sala, sauna i Jacuzzi odbojka na pijesku, aerobik, stoni tenis, . Uz doplatu su svi sportovi na vodi, usluge Spa&Beauty centra, masaže, bilijar, centar za ronjenje. Zabani animacijski porgram tokom dana i večeri. Mini klub za djecu od 4-12 godina, , dječije igralište.
 
Plaža: 
Hotel se nalazi na lijepoj 800m dugačkoj plaži gdje je jedan manji dio sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svijet, a veći dio je kupališna zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke, suncobrane i peškire..
 
Napomena
U hotelskom resortu vrijedi poseban "Dress Code", koji ne dozvoljava nošenje kratkih hlača i suknji u restoranima, a isto tako nije dozvoljeno ulaženje u mokroj odjeći ili kupaćim kostimima.
Hotel se nalazi u okviru turističke oblasti Soma bay i šetalištem je povezan sa još 4 hotela u okruženju, u blizini ( uz doplatu) se nalazi golf teren „The Cascades“ s 18 rupa i najveći Thalasso&Wellness centar u ovoj regiji-„Les Thermes Marins Des Cascades“ . Hotel posjeduje i veliki, moderan Aqua park čija se upotreba naplaćuje 3$ po odrasloj osobi/dnevno ( hotelijer ima pravo na promjenu cijene a da predhodno o tome ne obavijesti prodaju) , djeca od 6 do 12 god imaju 50% popusta.
**Usljed virusa COVID-19, a u skladu sa svojom poslovnom politikom hoteli imaju pravo promjene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promjene koncepta All inclusive i slično, te organizator putovanja za iste promjene ne može snositi odgovornost.

www.marriott.com

 


Lokacije