Sheraton Soma Bay Resort

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Ras Abu Soma
  • Sheraton Soma Bay Resort
  • 30 slika
  • Naša preporuka

SHERATON SOMA BAY RESORT SOMA BAY Položaj Hotel je smješten na poluotoku Soma bay, udaljen 45 km od aerodroma u Hurgadi. Smještaj Hotel ima 326 soba,a od toga 59 Classic soba, 105 Standardnih soba sa pogledom na more (34-35m2)(Classic sobe su skromnije od standardnih i nalaze se u dijelu sa bungalovima) , 111 Delux soba sa pogledom na more ( 34-35m2), 12 Executive apartmana (73-74m2), 9 Junior apa

O Sheraton Soma Bay Resort

SHERATON SOMA BAY RESORT SOMA BAY

  • Položaj

    Hotel je smješten na poluotoku Soma bay, udaljen 45 km od aerodroma u Hurgadi.

  • Smještaj

    Hotel ima 326 soba,a od toga 59 Classic soba, 105 Standardnih soba sa pogledom na more (34-35m2)(Classic sobe su skromnije od standardnih i nalaze se u dijelu sa bungalovima) , 111 Delux soba sa pogledom na more ( 34-35m2), 12 Executive apartmana (73-74m2), 9 Junior apartmana (65 m2), 12 Delux Beach Front apartmana (85m2) , 5 apartmana na plaži (79-80m2), 2 Royal apartmana (160m2) i 11 apartmana uz plažu (80m2). Pogodnosti u sobama : set za čaj i kavu, tuš kabina, kada, ogrtač i papuče, fen, LCD TV, satelitski kanali, sef, mini bar u sobama.

  • Usluga

    All Inclusive – glavni restoran L`Abydos Brasserie na bazi švedskog stola za doručak, ručak i večeru, užine tokom dana, vrijeme za čaj, kafu i kolačiće, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, barovi unutar hotelskog kompleksa. A la carte restorani: L`Emporio – talijanska kuhinja, Seaview restoran – restoran na plaži – grill restoran, Solar bay bar/terasa – nudi širok izbor akoholnih pića, egzotičnih koktela, piva i bezalkoholnih pića, Al Farafra Oasis bar kraj bazena, Sea Breeze bar na plaži, Water Sports bar.

  • Sadržaj

    A la carte restorani: L`Emporio – talijanska kuhinja, Seaview restoran – restoran na plaži – grill restoran, Solar bay bar/terasa – nudi širok izbor akoholnih pića, egzotičnih koktela, piva i bezalkoholnih pića, Al Farafra Oasis bar kraj bazena, Sea Breeze bar na plaži, Water Sports bar. Dodatno se naplaćuju: pića poslije 22 sata, premium uvozna pića, flaširana pića, pića u limenkama, svježe cjeđeni sokovi, nargila, A la Carte restorani, mjenjačnica, usluge doktora, vešeraj i hemijska čistionica, mini bar, internet caffe, šoping centar, taxi servis. WIFI internet konekcija besplatna u Lobby dijelu, glavnom restoranu, talijanskom restoranu i sobama .

  • Plaža

    Hotel se nalazi na 800 m dugoj plaži, gdje je jedan manji dio sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svijet, a veći dio je kupališna zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu besplatno da koriste ležaljke, suncobrane i peškire.

  • Sport i zabava

    Hotel raspolaže sa 3 otvorena bazena, dječiji bazen ( 2 se griju tokom zimskih mjeseci), fitness sala, sauna i jacuzzi, odbojka na pijesku, aerobik, stoni tenis. Posebno se plaćaju: svi sportovi na vodi, usluge Spa&Beauty centra, masaže, bilijar, centar za ronjenje. Zabavni animacijski program tokom dana i večeri. Mini klub za djecu od 4-12 godina, dječije igralište.

  • Napomena

    U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantivati tri standardna ležaja !

  • Web stranica hotela

Lokacije