Albatros Beach Club

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Safaga
  • Albatros Beach Club
  • 34 slika

ALBATROS BEACH CLUB 4* - HURGADA - Hotel se nalazi u oblasti Soma Bay  , na 15 km od Makady Bay-a i 5 km od centra ( Safage). Od Međunarodnog aerodroma Hurgade udaljen je 45 minuta.  Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna pjeskovita plaža. Smještaj : Hotel ima 377 soba i to 203 Standardne sobe ( 37m2), 88 Porodičnih soba – 1 velika soba  (45m2), 22 Porodične sobe – 2 odvojene sobe sa 1

O Albatros Beach Club

ALBATROS BEACH CLUB 4* - HURGADA - Hotel se nalazi u oblasti Soma Bay  , na 15 km od Makady Bay-a i 5 km od centra ( Safage). Od Međunarodnog aerodroma Hurgade udaljen je 45 minuta.  Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna pjeskovita plaža.
 
Smještaj
Hotel ima 377 soba i to 203 Standardne sobe ( 37m2), 88 Porodičnih soba – 1 velika soba  (45m2), 22 Porodične sobe – 2 odvojene sobe sa 1 kupatilom ( 37m2), 57 Delux soba ( 37m2), 2 Junior Suites-a (75m2), 2 Suites-a (90m2) i 3 Royal Suite-a sa privatnim bazenom ( 120m2). Sobe za osobe sa posebnim potrebama na upit!  Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, klima uređaj, telefon, sef, mini bar ( samo voda ), kuhalo, satelitsku TV , balkon ili terasu.
 
Usluga
All Inclusive – švedski sto za doručak, ručak i večera , rani doručak, kasna večera ( 22.00 do 00.00). Snack tokom dana, barovi unutar cijelog kompleksa hotel,  lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10 sati do ponoći, a bar na plaži do 17 sati  - sva pića služe se u čašama,  sladoled i palačinci u određenim vremenskim intervalima. ( Koncept ALL incl usluge potražite na recepciji ili u sobama). Koncept ne uključuje: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, flaširana pića, A la Carte restorani, svježe cjeđeni sokove, sva pića i hranu poslije ponoći, usluge doktora, vešeraj i hemijsko čišćenje, šoping centar, frizer, taxi servis, room service. WIFI internet konekcija je besplatna u cijelom hotelu.
 
Sadržaj
3 otvorena bazena sa slatkom vodom  ( 2 za odrasle od koji je jedan sa pruduženim dijelom za djecu, 1 dječiji). Za vrijeme zimskih mjeseci griju se 1 bazen za odrasle i 2 dječija, vaterpolo, odbojka na pijesku, aerobik, aqua gimnastika, pikado, boćanje, 1 teniski teren sa tvrdom podlogom.  Uz doplatu su svi  sportovi na vodi, škola ronjenja, usluge Spa  centra, masaže, Beauty salon, Tursko kupatilo, Whirlpool, oprema i osvjetljenje za teniski teren, bilijar. Zabavni dnevni i noćni  animacijski program. Kids klub i dječije igralište.
 
Plaža: 
Hotelska privatna pjeskovita  plaža. Ulaz u vodu je pješčani i koralni, voda se povlači, zavisno od plime i tada vode skoro da nema na početku ulaza u vodu.  Postoji ponton preko koga se dolazi do duboke vode i koralnog grebena, a u većem dijelu more je plitko. Gostima su  bez doplate dostupni  peškire, ležaljke i suncobrani.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.pickalbatros.com

 


Lokacije