Amwaj Beach Club Abu Soma

  1. Egipat
  2. Crveno more
  3. Safaga
  • Amwaj Beach Club Abu Soma
  • 34 slika
  • Naša preporuka

ALBATROS BEACH CLUB 4* Hotel Albatros Beach 4* ABU SOMA Položaj Hotel se nalazi u oblasti Soma Bay, na 15 km od Makady Bay-a i 5 km od centra ( Safage). Od Međunarodnog aerodroma Hurgada udaljen je 45 minuta. Smještaj Hotel ima 377 soba i to 224 Standardne sobe ( 37m2) sa pogledom na more ili bazen, 73 Porodičnih soba 1 velika soba pogled na bazen (45m2), 22 Porodične sobe 2 odvojene sobe sa 1 kup

O Amwaj Beach Club Abu Soma

ALBATROS BEACH CLUB 4* Hotel Albatros Beach 4* ABU SOMA

  • Položaj

    Hotel se nalazi u oblasti Soma Bay, na 15 km od Makady Bay-a i 5 km od centra ( Safage). Od Međunarodnog aerodroma Hurgada udaljen je 45 minuta.

  • Smještaj

    Hotel ima 377 soba i to 224 Standardne sobe ( 37m2) sa pogledom na more ili bazen, 73 Porodičnih soba 1 velika soba pogled na bazen (45m2), 22 Porodične sobe 2 odvojene sobe sa 1 kupatilom ( 37m2), 56 Deluxe soba sa pogledom na more ( 37m2), 2 Junior Suites-a (75m2), 2 Suites-a (90m2) i 3 Royal Suite-a sa privatnim bazenom ( 120m2). Sobe za osobe sa posebnim potrebama na upit! Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, klima uređaj, telefon, sef uz depozit, mini bar ( samo voda ), kuhalo, satelitsku TV , balkon ili terasu.

  • Usluga

    All Inclusive - švedski sto za doručak, ručak i večera, rani doručak, kasna večera ( 22.00 do 00.00). Snack tokom dana, barovi unutar cijelog kompleksa hotel, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10 sati do ponoći, a bar na plaži do 17 sati - sva pića služe se u čašama, sladoled i palačinci u određenim vremenskim intervalima. ( Koncept ALL incl usluge potražite na recepciji ili u sobama). Koncept ne uključuje: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, flaširana pića, A la Carte restorani, svježe cjeđeni sokovi, sva pića i hranu poslije ponoći, usluge doktora, vešeraj i hemijsko čišćenje, Šoping centar, frizer, taxi servis, room service. WIFI internet konekcija je besplatna u cijelom hotelu.

  • Sadržaj

    3 otvorena bazena sa slatkom vodom ( 2 za odrasle od koji je jedan sa pruduženim dijelom za djecu, 1 dječiji). Za vrijeme zimskih mjeseci griju se 1 bazen za odrasle i 2 dječija, vaterpolo, odbojka na pijesku, aerobik, aqua gimnastika, pikado, bočanje, 1 teniski teren sa tvrdom podlogom. Uz doplatu su svi sportovi na vodi, Škola ronjenja, usluge Spa centra, masaže, Beauty salon, Tursko kupatilo, Whirlpool, oprema i osvjetljenje za teniski teren, bilijar.

  • Plaža

    Hotelska privatna pjeskovita plaža. Ulaz u vodu je pješčani i koralni, voda se povlači, zavisno od plime i tada vode skoro da nema na početku ulaza u vodu. Postoji ponton preko koga se dolazi do duboke vode i koralnog grebena, a u većem dijelu more je plitko. Gostima su bez doplate dostupni peškiri, ležaljke i suncobrani.

  • Sport i zabava

    Zabavni dnevni i noćni animacijski program. Kids klub i dječije igralište.

  • Napomena

    U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja. NAPOMENA: TOKOM SEZONE HOTEL IMA PRAVO DA IZMJENI SADRŽAJE BEZ OBAVJEŠTAVANJA TREĆEG LICA

  • Web stranica hotela

Lokacije