Old Palace Resort Sahl Hasheesh

 1. Egipat
 2. Crveno more
 3. Sahl Hasheesh
 • Old Palace Resort Sahl Hasheesh
 • 18 slika

OLD PALACE RESORT SAHL HASHEES 5* Hotel se nalazi u turističkom mjestu Sahl Hasheesh, na promenadi dugačkoj 12 km. Otvoren je 2008. godine, 2011. godine su renovirane challet sobe, koje su udaljenije od plaže. Položaj Hotel je smješten u regiji Sahl Hasheesh, udaljen 25 km od aerodroma u Hurgadi i 30 km od centra Hurgade. Smještaj Hotel ima ukupno 292 sobe. Standardne sobe (37 m2, pogled na vrt, d

O Old Palace Resort Sahl Hasheesh

OLD PALACE RESORT SAHL HASHEES 5* Hotel se nalazi u turističkom mjestu Sahl Hasheesh, na promenadi dugačkoj 12 km. Otvoren je 2008. godine, 2011. godine su renovirane challet sobe, koje su udaljenije od plaže.

 • Položaj

  Hotel je smješten u regiji Sahl Hasheesh, udaljen 25 km od aerodroma u Hurgadi i 30 km od centra Hurgade.

 • Smještaj

  Hotel ima ukupno 292 sobe. Standardne sobe (37 m2, pogled na vrt, dvokrevetna soba sa kupatilom, max. 2+1 pax). Superior sobe (37 m2, pogled na bazen ili bočni pogled na more, dvokrevetna soba sa kupatilom , max. 2+1 pax). Deluxe sobe (47 m2, velike sobe s privatnom terasom, direktnim pristupom olimpijskom bazenu i plaži. Sve sobe imaju pogled na bazen i more, dostupne su povezane sobe , max. 2+2 pax), porodična soba/brvnara (53 m2prostrane, dobro namještene sobe s dnevnom sobom, privatnom terasom i blizu bazena, dozvoljeni kućni ljubimci do maksimalno 5 kg, max. 2+2 pax). Apartmani: Junior apartman (53 m2, prostrani i udobni apartmani s odvojenim dnevnim boravkom i trpezarijom, velikom terasom sa pogledom na more, max. 2+2 pax), Grand apartman (68 m2, sastoji se od luksuzne spavaće sobe s velikim kupatilom s hidromasažnom kadom i nadograđenim sadržajima, dnevnog boravka sa trpezarijom i WC-om, apartman ima veliku terasu sa pogledom na more i pejzaž Sahl Hashesha, max. 5 pax), Deluxe apartman (68 m2, sastoji se od spavaće sobe sa velikim kupatilom sa hidromasažnom kadom, dnevnog boravka sa trpezarijom i wc-om, apartman ima balkon/terasu s pogledom na vrt ili bazen, max.3+2pax). Sve sobe imaju: klimu, mini frižider, telefon, SAT TV, fen, sef.

 • Usluga

  All Inclusive – doručak, ručak i večera, užina tokom dana, sladoled u određenim satima, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-23.00h ( poslije 23h se sva naplaćuju), A’ la Carte restorani jednom u toku boravka uz predhodnu rezervaciju, barovi unutar cijelog hotelskog kompleksa. Koncept ne uključuje: uvozna pića, flaširana pića, nargilu-Shisha bar, sva pića i hranu poslije 23h, usluge doktora,vešeraj i hemijsko čišćenje, šoping centar, frizer, telefon, fax, internet kutak, fotograf, taxi service. Wi-Fi internet se dodatno plaća.

 • Sadržaj

  Hotel ima 2 vanjska bazena od koji je jedan jacuzzi bazen, fitness centar, odbojka na pijesku, vaterpol. Dodatno se nadoplaćaju: svi sportovi na vodi, jahanje konja, kamila, usluge Spa&Wellnes centra, masaže, sauna, tursko kupatilo. Zabavni programi tokom dana i večeri. Kids klub sa igralištem za djecu uzrasta 05 – 12 godina.

 • Plaža

  Hotel ima privatnu pješčanu plažu dugu 160m sa besplatnim ležaljakama i suncobranima.

 • Sport i zabava

  Hotel ima 2 vanjska bazena od koji je jedan jacuzzi bazen, fitness centar, odbojka na pijesku, vaterpol. Dodatno se nadoplaćaju: svi sportovi na vodi, jahanje konja, kamila, usluge Spa&Wellnes centra, masaže, sauna, tursko kupatilo. Zabavni programi tokom dana i večeri. Kids klub sa igralištem za djecu uzrasta 05 – 12 godina.

 • Napomena

  Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standradna ležaja !

 • Web stranica hotela

Lokacije