Pyramisa Beach Resort Sahl Hasheesh

 1. Egipat
 2. Crveno more
 3. Sahl Hasheesh
 • Pyramisa Beach Resort Sahl Hasheesh
 • 22 slika
 • Naša preporuka

PYRAMISA SAHL HASHEESH 5* HURGADA Hotelski kompleks sa prelijepo održavanim vrtom i širokom pješčanom plažom, jednom od najljepših u ovom zalivu izgrađen je 2007 godine. Hotelski kompleks se prostire na oko 120.000m2, do centralnog dijela Sahl Hasheesh-a je moguće doći za 10 minuta laganog hoda šetalištem uz more. Položaj Hotel je udaljen 15km od aerodroma Hurgada i 26km od centra grada Hurgade. S

O Pyramisa Beach Resort Sahl Hasheesh

PYRAMISA SAHL HASHEESH 5* HURGADA Hotelski kompleks sa prelijepo održavanim vrtom i širokom pješčanom plažom, jednom od najljepših u ovom zalivu izgrađen je 2007 godine. Hotelski kompleks se prostire na oko 120.000m2, do centralnog dijela Sahl Hasheesh-a je moguće doći za 10 minuta laganog hoda šetalištem uz more.

 • Položaj

  Hotel je udaljen 15km od aerodroma Hurgada i 26km od centra grada Hurgade.

 • Smještaj

  Hotel raspolaže sa 825 smještajnih jedinica i to 262 Standardne sobe ( 40m2 ), 285 Premium soba ( 40m2 ), 266 Select soba ( 40m2 ) i 12 Junior Suite-a pogled more ( 57m2 ). Sve sobe posjeduju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klima uređaj, sef, direktnu telefonsku liniju, TV sa satelitkim programima, mini bar, set za kafu i čaj, balkon ili terasa.

 • Usluga

  All inclusive - švedski sto za doručak, ručak, večeru, snack tokom dana, Snack bar na plaži od 12:00 - 16:00 sati, , A la Carte restorani, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 - 24:00 sati ( služi se u čašama ), vrijeme za kafu i čaj. Koncept All inclusive a potražite u sobama ili na recepciji hotela. Koncept ne uključuje ( uz doplatu su ) sva uvozna i flaširana pića, Tursku kafu, svježe cijeđene sokove, room service, pića i hrana na Sunrise baru od 18:00 - 22:00 sata.

 • Sadržaj

  Glavni restoran gdje se služi švedski stol, A la Carte restorani : Meksički ( Calavera ), Grill, Mongolski i Talijanski ( Pablo"s ) restorani, barovi unutar cijelog hotelskog kompleksa. Uz doplatu su usluge doktora, mjenjačnica, vešeraj, Kongresna dvorana, taxi service, telefon, internet. WIFI internet besplatan na recepciji i kod Lobby bara.

 • Plaža

  Hotel posjeduje privatnu pješčanu plažu dugu 900m, sa koralnim dijelom ,jedan dio je očišćen od korala, suncobrani, ležaljke i peškiri su besplatni.

 • Sport i zabava

  Od sadržaja hotela gostima su na raspolaganju 2 otvorena velika bazena ( Glavni bazen i Aqua park bazen sa 4 tobogana - prostiru se na preko 4000m površine ). Jedan se grije tokom zimske sezone, fitness ( za goste + 16 ), odbojka na pijesku, boćanje, yoga, aerobik, vaterpolo. Uz doplatu su svi sportovi na vodi, masaže i ostale usluge u Spa centru, Tursko kupatilo, sauna,jacuzzi. Zabavni animacijski dnevni i noćni program, za djecu Mini klub i dječije igralište.

 • Napomena

  Hotel ima pravo u sezoni promjene nekih od sadržaja, a da pri tome ne obavijesti treću stranu.

 • Web stranica hotela

Lokacije