Pyramisa Sahl Hasheesh

  • Pyramisa Sahl Hasheesh
  • 22 slika

PYRAMISA BEACH RESORT 5* Sahl Hasheesh Položaj Ovaj objekt s 5 zvjezdica nalazi se na netaknutoj obali Crvenog mora, Sahl Hasheesh. Luksuzno ljetovalište na površini od 80.000 m² Sahl Hasheesh, jedno od najpoznatijih ronilačkih mjesta Crvenog mora s privatnom plažom dužine 700 metara. Resort se nalazi 18 km od aerodroma Hurghada i 26 km od centra grada. Smještaj Hotel raspolaže sa 825 smještajnih

O Pyramisa Sahl Hasheesh

PYRAMISA BEACH RESORT 5* Sahl Hasheesh

  • Položaj

    Ovaj objekt s 5 zvjezdica nalazi se na netaknutoj obali Crvenog mora, Sahl Hasheesh. Luksuzno ljetovalište na površini od 80.000 m² Sahl Hasheesh, jedno od najpoznatijih ronilačkih mjesta Crvenog mora s privatnom plažom dužine 700 metara. Resort se nalazi 18 km od aerodroma Hurghada i 26 km od centra grada.

  • Smještaj

    Hotel raspolaže sa 825 smještajnih jedinica i to 262 Standardne sobe ( 40m2 ), 285 Premium soba ( 40m2 ), 266 Select soba ( 40m2 ) i 12 Junior Suite-a pogled more ( 57m2 ). Sve sobe posjeduju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klima uređaj, sef, direktnu telefonsku liniju, TV sa satelitkim programima, mini bar, set za kafu i čaj, balkon ili terasa.

  • Usluga

    All inclusive - švedski sto za doručak, ručak, večeru, snack tokom dana, Snack bar na plaži od 12:00 - 16:00 sati, , A la Carte restorani, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 - 24:00 sati ( služi se u čašama ), vrijeme za kafu i čaj. Koncept All inclusive a potražite u sobama ili na recepciji hotela. Koncept ne uključuje ( uz doplatu su ) sva uvozna i flaširana pića, Tursku kafu, svježe cijeđene sokove, room service, pića i hrana na Sunrise baru od 18:00 - 22:00 sata.

  • Sadržaj

    lavni restoran gdje se služi švedski stol, A la Carte restorani : Meksički ( Calavera ), Grill, Mongolski i Talijanski ( Pablo"s ) restorani, barovi unutar cijelog hotelskog kompleksa. Uz doplatu su usluge doktora, mjenjačnica, vešeraj, Kongresna dvorana, taxi service, telefon, internet. WIFI internet besplatan na recepciji i kod Lobby bara.

  • Plaža

    Hotel posjeduje privatnu pješčanu plažu dugu 900m, sa koralnim dijelom ,jedan dio je očišćen od korala, suncobrani, ležaljke i peškiri su besplatni.

  • Sport i zabava

    Od sadržaja hotela gostima su na raspolaganju 2 otvorena velika bazena ( Glavni bazen i Aqua park bazen sa 4 tobogana - prostiru se na preko 4000m površine ). Jedan se grije tokom zimske sezone, fitness ( za goste + 16 ), odbojka na pijesku, boćanje, yoga, aerobik, vaterpolo. Uz doplatu su svi sportovi na vodi, masaže i ostale usluge u Spa centru, Tursko kupatilo, sauna,jacuzzi. Zabavni animacijski dnevni i noćni program, za djecu Mini klub i dječije igralište.

  • Napomena

    U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja!

  • Web stranica hotela

Lokacije