A11 Hotel Obaköy

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Alanya
 • A11 Hotel Obaköy
 • 17 slika
 • Naša preporuka
 • Blizu centra grada
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 11,99 god - GRATIS smještaj
 • Blizu plaže
 • Šljunkovita plaža
 • Otvoreni bazen
 • Fitnes

A11 HOTEL OBAKOY 4* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Obakoy, 135km od aerodroma Antalija, 2,5km od centra grada. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, šljunak, 50m od hotela. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u regiji Obakoy, 135km od aerodroma Antalija, 2,5km od centra grada. Smještaj : Ukupan broj soba – 184 raspoređenih u dvije

O A11 Hotel Obaköy

A11 HOTEL OBAKOY 4* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Obakoy, 135km od aerodroma Antalija, 2,5km od centra grada. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, šljunak, 50m od hotela. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Obakoy, 135km od aerodroma Antalija, 2,5km od centra grada.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 184 raspoređenih u dvije zgrade. Standardne sobe u glavnoj zgradi (22m2, spavaća, kupatilo, max.2+1pax), Standardne sobe sa krevetom na sprat (22m2, glavna zgrada, spavaća sa Franuskim krevetom + krevet na sprat, jedno kupatilo, max.2+2pax), Anex standardne sobe (22m2, spavaća, kupatilo, max.2+1pax), Anex porodične sobe (38m2, anex zgrada, dvije spavaće sa kliznim vratima između, jedno kupatilo, max.4pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, split klimu, telefon, mini bar (flaša vode po dolasku), sef (naplaćuje se), mramorni pod, satelitsku TV i muzičke kanale, Wi-Fi (naplaćuje se), balkon.
 
Usluga
All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolač, čaj i kafa, večera, ponoćna supa, sladoled pored bazena u određeno vrijeme, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 23.00h, bar na plaži od 10.00 do 18.00h sa sokovima i pivom. U cijenu nije uključeno – uvozna pića, flaširana pića, svježi voćni sokovi, Turska kafa, sladoled, nakon 23.00h se ne služe alkoholna pića.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, bar u lobiju, bar pored bazena i na plaži. Posebno se naplaćuje – doktor po zahtjevu, šoping centar, rent a car. Wi-Fi u lobiju se ne naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža, šljunak, 50m o hotela. Između hotela i plaže je cesta. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazeni za odrasle i djcu, tri tbogana, fitnes room, stoni tenis, odbojka na plaži. Posebno se naplaćuje – Tursko kupatilo, sauna, masaža, bilijar i sportovi na vodi.
Zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena, show program uveče. Mini klub za djecu od 4 do 12 godina.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.a11hotel.com


Lokacije