Artemis Princess Hotel

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Alanya
 • Artemis Princess Hotel
 • 32 slika
 • Za djecu
 • Idealno za porodice
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Pješčana plaža
 • Otvoreni bazen
 • Fitnes

ARTEMIS PRINCESS 4* - ALANYA - Hotel se nalazi u oblasti Obakoy, udaljen 4 km od centra Alanje i 120 km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Plaža je udaljena 200 m od hotela. Položaj : Hotel se nalazi u oblasti Obakoy, udaljen 4 km od centra Alanje i 120 km od aerodroma Antalija. Smještaj : Hotel ima ukupno 146 soba smještenih u 2 glavne zgrade. Standardna soba (spavaća, kupati

O Artemis Princess Hotel

ARTEMIS PRINCESS 4* - ALANYA - Hotel se nalazi u oblasti Obakoy, udaljen 4 km od centra Alanje i 120 km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Plaža je udaljena 200 m od hotela.
 
Položaj
Hotel se nalazi u oblasti Obakoy, udaljen 4 km od centra Alanje i 120 km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 146 soba smještenih u 2 glavne zgrade. Standardna soba (spavaća, kupatilo, 2+1pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, klima radi u određene sate, direktna telefonska linija, mermerni pod, mini bar ( naplaćuje se ), sef (naplaćuje se), satelitsku TV sa muzičkim kanalima, balkon.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto za doručak, ručak, večeru, popodnevni čaj, kafa, kolač, domaća alkoholna pića (rakija, pivo, vino (čaša), votka, dzin) i bezalkoholna pića od 10.30-23.30. Dodatno se naplaćuju: strana pića , ostala domaća pića koja nisu na listi, svježi voćni sokovi, sladoled, pića u Disko klubu.
 
Sadržaj
Glavni restoran, lobby bar, snack bar pored bazena. Hrana i piće se ne služe na plaži. Doktor na zahtjev i vešeraj se naplaćuje posebno. Internet je besplatan samo u lobiju.
 
Plaža: 
Gosti koriste plažu koja je udaljena 200 m od hotela. Ležaljke i suncobrani na plaži se naplaćuju. (Hranu i piće ne služe na plaži). Ne naplaćuju se ležaljke i sincobrani koji su pored bazena. Uslugu najma peškira nemaju.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazeni za djecu i odrasle, fitness, tursko kupatilo, stoni tenis. Dodatno se naplaćuje: sportovi na vodi, sauna, masaza, bilijar.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.artemisprincess.com


Lokacije