Aska Just In Beach

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Alanya
 • Aska Just In Beach
 • 40 slika
 • Pješčana plaža
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Otvoreni bazen
 • Fitnes
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

ASKA JUST IN BEACH HOTEL 5* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Avsalar, 25km od Alanje, 100km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska pjeskovita plaža, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u regiji Avsalar, 25km od Alanje, 100km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba – 248 raspoređenih u 3 bloka, anex bloku se može doći

O Aska Just In Beach

ASKA JUST IN BEACH HOTEL 5* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Avsalar, 25km od Alanje, 100km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska pjeskovita plaža, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Avsalar, 25km od Alanje, 100km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 248 raspoređenih u 3 bloka, anex bloku se može doći tunelom.
Standardne sobe u glavnoj zgradi (20-22m2, spavaća, kupatilo, max.2+1pax), Standardne sobe u anex zgradi (20-22m2, spavaća, kupatilo, max.2+1pax), economy sobe (19-22m2, smještene u anex zgradi, spavaća, kupatilo, bez balkona, max.2pax).Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, centralnu ili split klimu, telefon, mini bar (sokovi se dopunjavaju dva puta sedmično), sef (naplaćuje se), satelitska TV i muzički kanali, keramički pod ili tepih, balkon.
 
Usluga
All Inclusive - švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni čaj, kafa i kolači, večera i ponoćna supa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića do 24.00h, A'la carte restorani sa rezervacijom unaprijed jednom u toku boravka. U cijenu nije uključeno – uvozna pića, svježi voćni sokovi, Turska kafa, flaširana pića, hrana i piće nakon 24.00h, pića u disku.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, A'la Carte restorani, bar pored bazena, na plaži, snack bar i disko bar. Posebno se naplaćuje – doktor, frizer, telefon, fax, internet, šoping centar, PC igrice, rent a car. Wi-Fi u lobiju se ne naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska pjeskovita plaža, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, fitnes centar, Tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, mini fudbal, odbojka na plaži, teniski tereni. Posebno se naplaćuje – rasvjeta za teniske terene, sportovi na vodi, masaža, bilijar i PC igrice.
Zabavni program tokom dana, show program uveče. Mini klub za djecu od 4  do 12 godina, mini disko uveče.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.askahotels.com


Lokacije