Avena Resort & Spa

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Alanya
 • Avena Resort & Spa
 • 26 slika
 • Naša preporuka
 • Blizu centra grada
 • 3 djece GRATIS smještaj
 • Blizu plaže
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Šljunkovita plaža
 • Fitnes & SPA

AVENA RESORT & SPA HOTEL 4* - ALANYA - Hotel se nalazi u regiji Obakoy, 125km od aerodroma Antalija, 2,5km od centra Alanje. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, šljunak, 150m od hotela (tunel do plaže), suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Položaj : Hotel se nalazi u regiji Obakoy, 125km od aerodroma Antalija, 2,5km od centra Alanje. Smještaj : Ukupan broj soba – 1

O Avena Resort & Spa

AVENA RESORT & SPA HOTEL 4* - ALANYA - Hotel se nalazi u regiji Obakoy, 125km od aerodroma Antalija, 2,5km od centra Alanje. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, šljunak, 150m od hotela (tunel do plaže), suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel se nalazi u regiji Obakoy, 125km od aerodroma Antalija, 2,5km od centra Alanje.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 185. Standardne sobe (40m2, spavaća sa Francuskim krevetom + single + sofa, jedno kupatilo, max.3+1pax), porodične sobe (44m2, dvije odvojene spavaće sobe, jedna sa Francuskim, druga sa dva single kreveta, jedno kupatilo sa Jakuzzijem, max.4+1pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, centralni klima uređaj koji radi u zavisnosti od vremenskih uslova, telefon, mini bar (voda i mineralna voda se dopunjuju svaki dan), set za čaj i kafu, sef (naplaćuje se), satelitska TV i muzički kanali, balkon.
 
Usluga
All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolači, čaj i kafa, večera, sladoled u određeno vrijeme, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 24.00h, samo topli napitci su dostupni u lobi bar 24h, sokovi i topli napitci u snack baru na plaži od 10.00 do 18.00h, A'la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed jednom u toku boravka. U cijenu nije uključeno – uvozna piča, flaširana pića, svježi voćni sokovi, room service, Turska kafa, sladoled (u pakovanju), drugo korištenje A'la Carte restorana, alkoholna i flaširana pića u baru na plaži.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, A'la Carte restorani – Riblji, bar u lobiju, bar pored bazena i na plaži. Posebno se naplaćuje – doktor po zahtjevu, vešeraj, frizer, telefon, fax, intenret kutak, šoping centar, rent a car. Wi-Fi u lobiju se ne naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža, šljunak, 150m od hotela (tunel do plaže), suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogani, fitnes centar, Tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, odbojka na plaži. Posebno se naplaćuje – sauna, masaža, bilijar, sportovi na vodi.
Soft zabavni program tokom dana, show program uveče. Mini klub za djecu od 4 do 12 godina (zatvoren zbog virusa Covid-19), igralište u vrtu, mini disko.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.avenahotel.comLokacije