Azura Deluxe Resort & Spa

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Alanya
 • Azura Deluxe Resort & Spa
 • 31 slika
 • Pješčana plaža
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Idealno za porodice
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

AZURA DELUXE RESORT & SPA HOTEL 5* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Incekum, 22km od Alanje, 98km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, pijesak i šljunak u vodi, pir, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u regiji Incekum, 22km od Alanje, 98km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba – 330. Deluxe

O Azura Deluxe Resort & Spa

AZURA DELUXE RESORT & SPA HOTEL 5* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Incekum, 22km od Alanje, 98km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, pijesak i šljunak u vodi, pir, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Incekum, 22km od Alanje, 98km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 330. Deluxe sobe (30-32m2, spavaća sa Francuskim krevetom + single krevet, jedno kupatilo, max.3+1pax), Porodične sobe (50m2, dvije spavaće sobe sa vratima između, jedno kupatilo, max.4+1pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, papuče, VRF klimu, mini bar (voda i sokovi po dolasku, kasnije samo voda i mineralna voda), kettle, set za čaj i kafu, sef, satelitska TV i muzički kanali, laminat i balkon. Wi-Fi se ne naplaćuje u sobama.
 
Usluga
Ultra All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, užina tokom dana, večera, kasna užina i rani doručak, dječiji i dijetalni bufe, sva lokalna i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, svježi sok od narandže za doručak, sladoled u određeno vrijeme, A'la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed jednom u toku boravka. U cijenu nije uključeno – uvozna pića koja nisu na koncept listi, svježi voćni sokovi, Turska kafa, flaširana pića, room service, drugo korištenje A'la Carte restorana.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, A'la Carte restorani – Ottoman (Turska kuhinja), slastičarna, barovi  pored bazena i oko hotelskog kompleksa, disko. Posebno se naplaćuje – doktor, vešeraj, frizer, telefon, fax, internet kutak, PC igrice, šoping centar, rent a car. Wi-Fi je besplatan u cijelom hotelu.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža, pijesak i šljunak u vodi, pir, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Pier se dodatno naplaćuje.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogani, fitnes centar, Tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, stoni tenis. Posebno se naplaćuje – sportovi na vodi, masaža, SPA & Wellness centar, bilijar, ronjenje.
Zabavni program, takmičenja tokom dana i show program uveče. Mini klub za djecu od 4 do 12 godina, game room, pool games, mini kino, igralište, mini disko uveče.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.azuradeluxe.com


Lokacije